| k8 και yoshimura gp evo | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
abrestas Normal gixxer
Όνομα: : ΑΚΗΣ Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 191 Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010
| Θέμα: k8 και yoshimura gp evo Πεμ 28 Ιαν 2010, 23:03 | |
| Αγορασα πριν 10 μερες ενα κ8 με 8000 χλμ. τελειως μαμα απο φιλο(λογω υποχρεωσεων και καιρου δεν το εχω κανει ακομα βολτα), βρηκα ενα ζευγαρι μεταχειρισμενες yoshimura go evo μαζι με το Υ σε πολυ καλη κατασταση και τιμη. πηγα σε ενα εξατμισα και μου εβαλε θεση για τον αισθητηρα Λ και τις εβαλα επανω, και θελω να κανω τις εξης ερωτησεις... 1) τι θα κερδισω και τι θα χασω απο λειτουργια-επιδοσεις; 2) καλυτερα με τις ταπες η χωρις;(μου αρεσει ο θορυβος χωρις). 3)πρεπει να πειραξω κατι αλλο;(δεν το θελω παντος καθολου θα προτιμουσα να ΜΗΝ!!!!!!!!!)
sorry αν σας ζαλισα και αν εχουν ξαναπαντηθει τα ερωτηματα μου αλλα διαβασα καποια ποστ και μπερδευτηκα τελειως για το αν πρεπει να κανεις κατι αλλο η αν θες να κανεις κατι αλλο. | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Πεμ 28 Ιαν 2010, 23:53 | |
| Φίλε με την κατάργηση καταλύτη και τα τελικά και την αντικατάσταση τους με after market το μηχανάκι έχει καλύτερες επιδόσεις στης χαμηλομεσαιες και γλιτώνεις και αρκετά κιλά και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο πχ.. κάποια ρυθμίσει στον εγκέφαλο η κάποιο fuel commander αυτά τα κάνουμε εφόσον βάλουμε ολόσωμη εξάτμιση τώρα η τάπες για τον θόρυβο όπως σου αρέσει δεν νομίζω ότι επηρεάζουν κάτι ιδιαίτερο εκτός από τον ήχο. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Παρ 29 Ιαν 2010, 08:38 | |
| - abrestas έγραψε:
- Αγορασα πριν 10 μερες ενα κ8 με 8000 χλμ. τελειως μαμα απο φιλο(λογω υποχρεωσεων και καιρου δεν το εχω κανει ακομα βολτα), βρηκα ενα ζευγαρι μεταχειρισμενες yoshimura go evo μαζι με το Υ σε πολυ καλη κατασταση και τιμη.
πηγα σε ενα εξατμισα και μου εβαλε θεση για τον αισθητηρα Λ και τις εβαλα επανω, και θελω να κανω τις εξης ερωτησεις... 1) τι θα κερδισω και τι θα χασω απο λειτουργια-επιδοσεις; 2) καλυτερα με τις ταπες η χωρις;(μου αρεσει ο θορυβος χωρις). 3)πρεπει να πειραξω κατι αλλο;(δεν το θελω παντος καθολου θα προτιμουσα να ΜΗΝ!!!!!!!!!)
sorry αν σας ζαλισα και αν εχουν ξαναπαντηθει τα ερωτηματα μου αλλα διαβασα καποια ποστ και μπερδευτηκα τελειως για το αν πρεπει να κανεις κατι αλλο η αν θες να κανεις κατι αλλο. Αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι ,μην πειράξεις τίποτα άλλο... ούτε φίλτρο τίποτα... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Παρ 29 Ιαν 2010, 09:35 | |
| - T.R.E έγραψε:
- abrestas έγραψε:
- Αγορασα πριν 10 μερες ενα κ8 με 8000 χλμ. τελειως μαμα απο φιλο(λογω υποχρεωσεων και καιρου δεν το εχω κανει ακομα βολτα), βρηκα ενα ζευγαρι μεταχειρισμενες yoshimura go evo μαζι με το Υ σε πολυ καλη κατασταση και τιμη.
πηγα σε ενα εξατμισα και μου εβαλε θεση για τον αισθητηρα Λ και τις εβαλα επανω, και θελω να κανω τις εξης ερωτησεις... 1) τι θα κερδισω και τι θα χασω απο λειτουργια-επιδοσεις; 2) καλυτερα με τις ταπες η χωρις;(μου αρεσει ο θορυβος χωρις). 3)πρεπει να πειραξω κατι αλλο;(δεν το θελω παντος καθολου θα προτιμουσα να ΜΗΝ!!!!!!!!!)
sorry αν σας ζαλισα και αν εχουν ξαναπαντηθει τα ερωτηματα μου αλλα διαβασα καποια ποστ και μπερδευτηκα τελειως για το αν πρεπει να κανεις κατι αλλο η αν θες να κανεις κατι αλλο.
Αν δεν θέλεις να κάνεις κάτι ,μην πειράξεις τίποτα άλλο... ούτε φίλτρο τίποτα... + T.R.E. το 2 το ξεχνάς το έκανε φίλος και τον έκραζε ο μηχανικός μας ότι το μοτό κάποια στιγμή θα πέσει η απόδοσή του από τις βαλβίδες. Πράγματι μετά από κάποια χλμ. το μοτό δεν πήγαινε και μπήκε για βαλβίδες. Μετά τη ρύθμιση δεν μπορούσε να το οδηγήσει...πολύ δύναμη...ένιωθες ότι θα απογειωνόσουν.... άστο ως έχει | |
|
| |
gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Παρ 29 Ιαν 2010, 10:18 | |
| ναι συγνώμη να μην τις βγάλει εννοώ | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Παρ 29 Ιαν 2010, 13:44 | |
| Συμφωνω με τον T.R.E. Αν δεν βαλεις ολοσωμη και συστημα διαχειρησης μην πειραξεις τιποτα αλλο. Λογικα θα εχεις παρει ηδη 4-6 αλογακια. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Παρ 29 Ιαν 2010, 15:22 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Συμφωνω με τον T.R.E. Αν δεν βαλεις ολοσωμη και συστημα διαχειρησης μην πειραξεις τιποτα αλλο. Λογικα θα εχεις παρει ηδη 4-6 αλογακια.
Πολλά λες νομίζω Βαλεντίνε... το πολύ 3 και κέρδος σε βάρος και ψυχολογία λόγω ήχου | |
|
| |
abrestas Normal gixxer
Όνομα: : ΑΚΗΣ Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 191 Hμερομηνία εγγραφής : 18/01/2010
| Θέμα: Απ: k8 και yoshimura gp evo Σαβ 30 Ιαν 2010, 23:09 | |
| Παιδες σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ακουσα αυτο που ηθελα απο ολους. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| |
| |
| k8 και yoshimura gp evo | |
|