| Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? | |
|
+5DimSTriple T.R.E Sotos27 JIMK7 giorgostam 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 00:09 | |
| εχει κολλησει ο εγκεφαλος μου ακουω γνωμες... 1)να κρατισω τις trc που ειναι και πανεμορφες και να βαλω ολοκληρους λεμους arrow???? 2)να πουλισω της trc και να βαλω Akrapovic Race Dual CF Full Exhaust????
υποψην δεν θελω 4-1 εχω κολλημα με 4-2 γιαυτο και διαλεξα αυτες. βοηθειστε ρε παιδια αν το εχει κανη κανεις το πρωτο να μου πει εντυποσεις.ευχαριστω | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 00:37 | |
| Το θεμα ειναι τι ζητας περα απο την ομορφια | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:12 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Το θεμα ειναι τι ζητας περα απο την ομορφια
ενοειται εκτος απο ομορφια θελω και γκαζια και αποσο ξερεις εσυ δημητρη εχω και το bazzaz tc και γιαυτο ψαχνομαι για κατι καλυτερο να κανω εναν τελειο συνδυασμο...τι λες??? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:21 | |
| οι ολοκληροι λεμοι arrow κανουν στα δικα σου τελικα σιγουρα | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:32 | |
| Απο θεμα εμφανισης... TRC... Απλα πανεμορφες και ο ηχος κορυφη ! ! Σε αυτες κατεληξα και γω....Τωρα δεν ξερω το κατα ποσο θα αποδοσει ο συνδιασμος... Arrow+Trc.. Αν το κανεις πες εντυπωσεις γιατι το σκεφτομουνα και γω ! ! Και για τις Akrapovic... ο ηχος τους προσωπικα νομιζω ειναι gtp | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:34 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- οι ολοκληροι λεμοι arrow κανουν στα δικα σου τελικα σιγουρα
Νομίζω βγάζει ή arrow ένα σετ λαιμούς το οποίο κουμπώνει στο στοκ Υ... Οπότε λογικά θα κάνουν... | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:37 | |
| - JIMK7 έγραψε:
να σου πω νομιζω πως κανουν.εχω Υ arrow τωρα. τα τελικα τις arrow αμα δεις στο σχεδιαγραμα τεριαζου και στο Υ και στους λεμους αρα εχουν ιδια διαμετρο με τα μανισια και τα τελικα arrow,yoshi,κ.α σκευτομε θα δοσει τιποτα η τσαμπα τα λεφτα... | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:48 | |
| ποσο κανουν οι λαιμοι Γιωργο? βρηκες τιμη? | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:51 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- ποσο κανουν οι λαιμοι Γιωργο? βρηκες τιμη?
ναι βρηκα 640 με μετεφορικα και του τα κατεβασα στα 550. ειναι πολα τα λεφτα αρηηηηηη!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giorgostam στις Σαβ 06 Φεβ 2010, 01:22, 1 φορά | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:56 | |
| ναι ειναι αρκετα... δεν ξερω αν αξιζει... τι να πω.. ας πουν οι πιο εμπειροι..Απ την αλλη ομως για να πας σε Arrow διπλα Ολοσομη θες πολυ περισσοτερα... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 02:27 | |
| - T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
να σου πω νομιζω πως κανουν.εχω Υ arrow τωρα. τα τελικα τις arrow αμα δεις στο σχεδιαγραμα τεριαζου και στο Υ και στους λεμους αρα εχουν ιδια διαμετρο με τα μανισια και τα τελικα arrow,yoshi,κ.α σκευτομε θα δοσει τιποτα η τσαμπα τα λεφτα...
Εγώ στην θέση σου θα έβαζα μια αγγελία τα ΤRC,και θα έπαιρνα μια ΤiForce ή Arata... Εγγυημένα... μολης ειδα τιν προταση που εκανες στον sotos27 για GSX-R 1000 07-08 Leo Vince Full Titanium Exhaust Sytem δεν εχει καμια τετια εφκερια και για μενα??? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 02:36 | |
| - T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
να σου πω νομιζω πως κανουν.εχω Υ arrow τωρα. τα τελικα τις arrow αμα δεις στο σχεδιαγραμα τεριαζου και στο Υ και στους λεμους αρα εχουν ιδια διαμετρο με τα μανισια και τα τελικα arrow,yoshi,κ.α σκευτομε θα δοσει τιποτα η τσαμπα τα λεφτα...
Εγώ στην θέση σου θα έβαζα μια αγγελία τα ΤRC,και θα έπαιρνα μια ΤiForce ή Arata... Εγγυημένα... μολης ειδα τιν προταση που εκανες στον sotos27 για GSX-R 1000 07-08 Leo Vince Full Titanium Exhaust Sytem δεν εχει καμια τετια εφκερια και για μενα??? Tι να σου πω ρε Γιώργη,δεν έχω βρει τίποτα... Πριν λίγο καιρό είχα βρει μια ολόσωμη για Κ9 με 480 € και την είχα ποστάρει εδώ... Αλλά πρέπει να την πήρανε... και απ οτι βλεπω του ειπες να της παντρεψη και αφτος.χαχα και στα δικα μας!!! αυτο ηθελα να σε ροτισω θα εκανε δουλεια??? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Πεμ 04 Φεβ 2010, 02:40 | |
| | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Παρ 05 Φεβ 2010, 10:21 | |
| εχεις δικιο!!!μου φενετε ομος πως θα το κανω το προξενιο στιν τελικη. αν καποιος γνωριζει οτιδιποτε για αυτη την πατεντα ας πει την γνωμη του. θα περιμενω καμια εβδομαδα να ακουσω αποψεις και μετα μαλον θα τους παραγγειλω... | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Παρ 05 Φεβ 2010, 22:48 | |
| Αν θές τη γνώμη μου, πούλησε τα τελικά σου (τα οποία εγώ προσωπικά τα θεωρώ όμορφα αλλά μάλλον μέτρια ποιοτικός) και πήγαινε κάτι σε ολόκληρη (τιτάνιο ιδανικά)...οι εξατμίσεις που κουμπώνουν στόκ τελικά, ή ύψηλον που μπαίνουν σε στόκ λαιμούς και άφτερ κλπ κλπ...θεωρώ πως χάνουν παντού σε σχέση ένα ολόκληρο σύστημα που είναι φτιαγμένο απο την αρχή χωρίς συμβιβασμούς. Η τακτική αυτή της arrow (που ακολουθεί και η termignioni και ίσως και άλλοι) είναι εξαιρετική για οικονομία και για να φτιάξεις το μηχανάκι σου σιγά σιγά (πρώτα τελικά, μετά Y, μετά χταπόδι) αλλά στο τέλος πληρώνεις αρκετά χρήματα για μια όχι εξαιρετική εξάτμιση (όπως οι racing εκδόσεις που πουλάνε και οι δύο εταιρίες... με μεγάλη διαφορά βέβαια σε κόστος). Βέβαια στη πράξη και για να πώ και τον αντίλογο, η διαφορά που θα δείς θα είναι 2-4 άλογα το πολύ σε διάφορα σημεία της καμπύλης σε ένα ολόκληρο σύστημα (τιτάνιο) σε σχέση μ'αυτό που πάς να φτιάξεις... οπότε ουσιαστικά μιλάμε για λεπτομέρειες και άλογα που, ίσως δε λένε και τίποτα μια και η μοτοσυκλέτα είναι ήδη πάρα πολύ δυνατή... To παραπάνω αξίζει αν κυνηγάς την μέγιστη απόδοση παντού (αρρώστια είναι αυτό ) ή σκέφτεσαι να προχωρήσεις και σε βελτιώσεις πιο ουσιαστικές, μέσα στο μοτέρ αργότερα... | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Σαβ 06 Φεβ 2010, 12:14 | |
| Σιγουρα ενα ολοκληρο σηστημα ειναι πιο αξιοπιστο οπο ενα φτιαχτο δεν λεω αλλα ειναι και παρα πολα τα λεφτα...θα μου πεις οτι πληρωνεις περνεις!!!!μεχρι στιγμεις εχω δωσει πολα λεφτα και σκευτομε για κατι οικονομικο που θα βελτιοσει την αποδοση. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| |
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Τετ 10 Φεβ 2010, 14:36 | |
| με το καλο κ ενημεροσε μας ευχαριστω | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| |
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Τετ 10 Φεβ 2010, 15:04 | |
| | |
|
| |
STELIOS Adv. gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 728 Hμερομηνία εγγραφής : 03/10/2009
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Τετ 10 Φεβ 2010, 15:08 | |
| | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? Σαβ 27 Φεβ 2010, 13:54 | |
| Εχει δυο μερες που ηρθαν δειτε φοτο[img] [/img] απο εβδομαδα θα εχετε νεα. | |
|
| |
| Παντρεμα yoshimura trc duo με λεμους ARROW? | |
|