| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|
+8giorgostam T.R.E DimSTriple JIMK7 poulitzer stavrosrodo R evolution paps_1000r 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 15:41 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 15:48 | |
| ναι αλλα δινοντας την αναφλεξη αρκετα πριν, δημιουργεις τοση ταση στο καημενο πιστονι που ενω ακομα ανεβαινει εσυ το σπρωχνεις κατω. γιαυτο ''κλανουν'' τα κουζινετα η' βγαινουν οι μπιελες απο τα καρτερ. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 15:59 | |
| - T.R.E έγραψε:
- DimSTriple έγραψε:
- Μήτσε... απλά θυμήσου το φορτίο σε τέρμα γκάζι δεν είναι ίδιο πάνω στο δυναμόμετρο σε σχέση με το δρόμο και στα μεγάλα ανοίγματα γκαζιού ο στόκ εγκέφαλος κόβει αβάνς απο το μηχανάκι ("πνίγεται" στη βενζίνη οπότε το μείγμα καίγεται πιο γρήγορα - το πράγμα αλλάζει όσο δουλεύει το ramair)
Οπότε παίξε και με all gear για να δείς διαφορές και πρόσεξε τη θερμοκρασία του μοτέρ... ό,τι αποτελέσματα βγάλεις να είναι με το μοτέρ στις συνθήκες λειτουργίας του. Πιστόνια δεν έχει βάλει έτσι;
Άντε να δούμε
Η θεωρία λέει ότι όσο περισσότερες στροφές ανεβάζει ο κινητήρας,τόσο μεγαλύτερη προπορεία του σπινθήρα θέλουμε για να μπορέσει-προλάβει το μίγμα να καεί.... Γιατί στις 15.000 σαλ έχει πολύ λιγότερο χρόνο να καεί απ'ότι στο ρελαντί... Δίνοντας προπορεία στο αβάνς δεν μπορώ να καταλάβω πως κερδίζεις χαμηλά,ούτε φαίνεται λογικό να "κόβει" αβάνς ο εγκέφαλος ψηλά... (εκτός αν είναι πολύ συντηρητικά ρυθμισμένος ο εγκέφαλος,το οποίο πάλι δεν το πιστεύω... ) Παίζει τεράστιο ρόλο απο τί στροφές ανοίγεις το γκάζι, σαφέστατα και στο σκεπτικό σου είναι ολόσωστο, όπως γράφω και πιο πρίν ενώ στο ρελαντί και μέχρι 3000 σαλ με μικρά ανοίγματα γκαζιού έχει 10-15 μοίρες αβάνς, στις μεσαίες έχει 25+ Άλλο όμως να ανοίγεις 100% του γκαζιού απο τις 3000σαλ και άλλο 10% απο τις ίδιες στροφές. Γενικά το φορτίο, το άνοιγμα γκαζιού δηλαδή παίζει ίσως το πιο καθοριστικό ρόλο για το αβάνς και εκεί θέλει πειραματισμό αλλα και ΜΕΓΑΛΗ προσοχή. Γιάυτό και δε συμφωνώ απόλυτα με τα ράουλα ειδικά σε μοτοσυκλέτες "γενικής" χρήσης. Για να καταλάβεις, το gsxr μου στις 8000σαλ με 10% γκάζι έχει 43 μοίρες αβάνς, στις ίδιες στροφές με 100% γκάζι έχει 28! | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 16:07 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- παιδια εγω θα το παρω απο αμερικη,τησ factory εννοειτε που τα εχει δοκιμασμενα κ θα μου κοστιση μαζι με μεταφορικα περιπου 45 ευρω.60 δολλαρια περιπου το πουλαει η factory + 5 ευρω μεταφορικα.οποτε απο αυτα που μου ειπατε κ εσεισ απο τι στιγμη που εχω ριθμισμενα κ τα μιγματα κ σε συνδιασμο κ με τα αλλα που φοραω θα κανει καλη δουλεια.παντωσ κ ο μηχανικος μου που το εχει κ δοκιμασμενο μου τι συνιστα ανεπιφιλακτα.ευχαριστω κ για τισ δικες σας εμπειριες!
φιλος απο που τα παραγκελνεις?????στειλε την διευθυνση αν θελεις.ευχαριστω!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 16:21 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- ναι αλλα δινοντας την αναφλεξη αρκετα πριν, δημιουργεις τοση ταση στο καημενο πιστονι που ενω ακομα ανεβαινει εσυ το σπρωχνεις κατω.
γιαυτο ''κλανουν'' τα κουζινετα η' βγαινουν οι μπιελες απο τα καρτερ. Σωστά,όλα τα πράγματα όπως θα ξέρεις έχουν ένα όριο,συμπίεση-διάρκεια εκκεντροφόρου κτλ,από εκεί και πάνω έχουν τα αντίστροφα αποτελέσματα... Όπως και να έχει σήμερα που υπάρχουν τα διάφορα ηλεκτρονικά και μπορείς να κάνεις παπάδες,το να αλλάξεις το γρανάζι για λίγο αβάνς μου φαίνεται οπισθοδρομικό... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 16:42 | |
| Νικο εγω οπως ξερεις εχω τον empro για αυτην την δουλεια. απλα ειναι μια πολυ φτηνη λυση, που με λιγο προσοχη, προσωπικα την θεωρω πολυ αποτελεσματικη.δεν ετυχε να το κανω σε δικο μου μηχανακι γιατι εψαχνα για πιο ''αποδοτικα'' πραματα.αλλα παιδια-φιλοι που το εχουν, λογω κοστους, ειναι παρα πολυ ευχαριστημενοι και απροβληματιστοι. οπως επισης εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσοστο αυτων που μπορουν να ρεγουλαρουν σωστα το avance σε ρυθμιζομενους εγκεφαλους. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 16:50 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- οπως επισης εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσοστο αυτων που μπορουν να ρεγουλαρουν σωστα το avance σε ρυθμιζομενους εγκεφαλους.
μονα σε δυναμομετρο,και αυτο με προφυλαξεις,και υπολογιζοντας την διαφορα φορτιου στον δρομο!!! καλο θα ειναι ομως να υπαρχει (υποβαθρο) για να παιξεις με το avance!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 16:50 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Νικο εγω οπως ξερεις εχω τον empro για αυτην την δουλεια.
απλα ειναι μια πολυ φτηνη λυση, που με λιγο προσοχη, προσωπικα την θεωρω πολυ αποτελεσματικη.δεν ετυχε να το κανω σε δικο μου μηχανακι γιατι εψαχνα για πιο ''αποδοτικα'' πραματα.αλλα παιδια-φιλοι που το εχουν, λογω κοστους, ειναι παρα πολυ ευχαριστημενοι και απροβληματιστοι. οπως επισης εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσοστο αυτων που μπορουν να ρεγουλαρουν σωστα το avance σε ρυθμιζομενους εγκεφαλους. Κοίτα,ένα +2 παντού μπορείς να το κάνεις και μόνος σου... Όπως είπες,το πιο δύσκολο απ'όλα είναι να βρεις κάποιον που να ξέρει τι κάνει και γιατί... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 17:07 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- οπως επισης εχω τις αμφιβολιες μου για το ποσοστο αυτων που μπορουν να ρεγουλαρουν σωστα το avance σε ρυθμιζομενους εγκεφαλους.
μονα σε δυναμομετρο,και αυτο με προφυλαξεις,και υπολογιζοντας την διαφορα φορτιου στον δρομο!!! καλο θα ειναι ομως να υπαρχει (υποβαθρο) για να παιξεις με το avance!!! εσυ φιλε μου εχεις εναν απο τους καλυτερους μαστορες(και ανθρωπους). | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 23:02 | |
| υπαρχουν ομως μοναδες σαν το rapid bike που μπορεις να το αλλαξεις αλλα δεν εχει traction | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| |
| |
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 04:39 | |
| ο empro τι ειναι βρε παιδια??????? | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 04:59 | |
| φιλε Γιαννη dimstriple..αφου οπωσ λεσ ειναι τραγικο να σκαει 4 μοιρεσ στισ 1000σαλ μεχρι τον κοφτη,τι προτινεισ να κανω οταν βαλω το avance?? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 05:08 | |
| | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 08:54 | |
| κ τι κανει αυτο,σε τι βοηθαει στο μηχανακι?? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 09:54 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- φιλε Γιαννη dimstriple..αφου οπωσ λεσ ειναι τραγικο να σκαει 4 μοιρεσ στισ 1000σαλ μεχρι τον κοφτη,τι προτινεισ να κανω οταν βαλω το avance??
Δημήτρης είναι το όνομα μου Τραγικό δεν είναι και εφόσων το έχει δοκιμάσει κόσμος σίγουρα μπορούν να πούν περισσότερα πράγματα, εγώ στο δικό μου όμως δε θα το έβαζα Empro είναι η καλύτερη λύση και σχετικά οικονομική. Ο Empro είναι ο αγωνιστικό εγκέφαλος που κατασκευάζει η yoshimura σε συνεργασία με τη suzuki. Πρόκετε για μια μονάδα εγκεφάλου plug n´ play που με μικρές αλλαγές ταιριάζει στη στόκ καλωδίωση της μοτοσυκλέτας και μεταξύ άλλων μπορείς να περέμβεις στο αβάνς της μοτοσυκλέτας. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 10:20 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- paps_1000r έγραψε:
- φιλε Γιαννη dimstriple..αφου οπωσ λεσ ειναι τραγικο να σκαει 4 μοιρεσ στισ 1000σαλ μεχρι τον κοφτη,τι προτινεισ να κανω οταν βαλω το avance??
Δημήτρης είναι το όνομα μου Τραγικό δεν είναι και εφόσων το έχει δοκιμάσει κόσμος σίγουρα μπορούν να πούν περισσότερα πράγματα, εγώ στο δικό μου όμως δε θα το έβαζα
Empro είναι η καλύτερη λύση και σχετικά οικονομική.
Ο Empro είναι ο αγωνιστικό εγκέφαλος που κατασκευάζει η yoshimura σε συνεργασία με τη suzuki. Πρόκετε για μια μονάδα εγκεφάλου plug n´ play που με μικρές αλλαγές ταιριάζει στη στόκ καλωδίωση της μοτοσυκλέτας και μεταξύ άλλων μπορείς να περέμβεις στο αβάνς της μοτοσυκλέτας. em-pro η pc με ignicion module,αυτα τα δυο κανουν τα παντα (εκτος του traction control που το θεωρω αχρηστο) με αυτα παιρνεις τα μεγιστα απο το μοτερ σου,σε ολο το φασμα των στροφων!!!και βεβαια οσο ποιο τουμπανο ειναι το μοτερ τοσο ποιο πολυ βοηθαει το avance. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 10:26 | |
| - giorgostam έγραψε:
Δηλαδη Δημητρη JIMK7 η μονη λυση για εμας που εχουμε BAZZAZ TC ειναι αυτο το μαραφετι?μπορουμε να το σινδιασουμε?αν ναι! ειναι καλη μαγκια!!!γιατι το μονο πραγμα που εχω ξενεροσει με το BAZZAZ ειναι οτι δεν μπορεις να πεξεις με το avance.αν το εχεις δοκιμασει πες μας, εσυ εισαι ο ιδικος για BAZZAZ!!! Δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα καποια στιγμη θα γινει κι αυτο Απο τι δικη μου πλευρα δεν προτιμησα τον Empro γιατι δεν εχει τραξιον οπως το ΒΑΖΖΑΖ Πιστευω οτι οσοι ασχολουντε με πιστες ειναι πολυ καλυτερο το ΒΑΖΖΑΖ αλλα οσοι ειναι κοντρακιδες ειναι καλυτερος ο Empro εγκεφαλος | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 10:29 | |
| - 1ndianos έγραψε:
em-pro η pc με ignicion module,αυτα τα δυο κανουν τα παντα (εκτος του traction control που το θεωρω αχρηστο) με αυτα παιρνεις τα μεγιστα απο το μοτερ σου,σε ολο το φασμα των στροφων!!!και βεβαια οσο ποιο τουμπανο ειναι το μοτερ τοσο ποιο πολυ βοηθαει το avance. Αν εμπαινες και εσυ σε πιστα θα εβλεπες οτι δεν ειναι και τοσο αχρηστο το traction control | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 10:35 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Δηλαδη Δημητρη JIMK7 η μονη λυση για εμας που εχουμε BAZZAZ TC ειναι αυτο το μαραφετι?μπορουμε να το σινδιασουμε?αν ναι! ειναι καλη μαγκια!!!γιατι το μονο πραγμα που εχω ξενεροσει με το BAZZAZ ειναι οτι δεν μπορεις να πεξεις με το avance.αν το εχεις δοκιμασει πες μας, εσυ εισαι ο ιδικος για BAZZAZ!!!
Πιστευω οτι οσοι ασχολουντε με πιστες ειναι πολυ καλυτερο το ΒΑΖΖΑΖ αλλα οσοι ειναι κοντρακιδες ειναι καλυτερος ο Empro εγκεφαλος +1000.τελικα για ολα ισχυει,το τι θελεις να κανεις με το μηχ.σου.ετσι με οδηγο αυτο στηνεις το μοτο σου. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 11 Φεβ 2010, 11:04 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
em-pro η pc με ignicion module,αυτα τα δυο κανουν τα παντα (εκτος του traction control που το θεωρω αχρηστο) με αυτα παιρνεις τα μεγιστα απο το μοτερ σου,σε ολο το φασμα των στροφων!!!και βεβαια οσο ποιο τουμπανο ειναι το μοτερ τοσο ποιο πολυ βοηθαει το avance.
Αν εμπαινες και εσυ σε πιστα θα εβλεπες οτι δεν ειναι και τοσο αχρηστο το traction control αν εκανες και συ κοντρες,θα εβλεπες οτι ειναι αχρηστο και θα ηθελες εναν εγκεφαλο που να αποδιδει τα μεγιστα απο το μοτερ που θα ειχες βελτιωσει!!! χαχα χα εμεις στο τελος θα τα φτιαξουμε.... :P | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|