| ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τρι 13 Ιαν 2009, 13:53 | |
| Εξακολουθώ να έχω πρόβλημα με το ανέβασμα των φωτογραφιών. Ειδα τα βήματα που μας λέει να ακολουθήσουμε ο Admin, αλλα ακομη και απο την αρχη οταν πατάω το κουμπί "εισαγωγή εικόνας¨δεν μου ανοίγει το παράθυρο που δείχνει στις οδηγίες, αλλα ενα αλλο. Οταν δε πατάω το "host it" μου ανοιγει μια ιστοσελιδα imageshack.us. Κάνω κατι λάθος? Χρειάζεται να κατεβάσω κατι? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τρι 13 Ιαν 2009, 18:14 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέ΄ι΄ν στις Τρι 13 Ιαν 2009, 22:02, 1 φορά | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τρι 13 Ιαν 2009, 18:24 | |
| Συμφωνώ, explorer εχω αλλα οταν πατάω το κουμπί που μου λέει στην αρχη δεν ανοίγει αυτο το παραθυράκι αλλα ενα άλλο που λεει "αναζήτηση" και απο κατω "host it". Δεν ειναι ακριβως το ιδιο. Ασε που οταν παταω το Host it, μου ανοίγει μια ιστοσελίδα, τελείως ασχετη. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τρι 13 Ιαν 2009, 20:41 | |
| Πατάς πρώτα την αναζήτηση ώστε να βρείς πια φωτογραφία θέλεις να βάλεις μέσα από τον υπολογιστή σου.Αφού βρείς πια θέλεις να βάλεις μετά πατάς το host it...Πια είναι η άσχετη σελίδα που σου ανοίγει? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τρι 13 Ιαν 2009, 22:09 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Συμφωνώ, explorer εχω αλλα οταν πατάω το κουμπί που μου λέει στην αρχη δεν ανοίγει αυτο το παραθυράκι αλλα ενα άλλο που λεει "αναζήτηση" και απο κατω "host it". Δεν ειναι ακριβως το ιδιο. Ασε που οταν παταω το Host it, μου ανοίγει μια ιστοσελίδα, τελείως ασχετη.
μηπως εχεις τον παλιο explorer;;; πατα το κουτακι απο την εργαλειοθηκη πιο πανω για να εισαγης φωτο...πατα αναζητηση διαλεξε πια φωτο θελειες να ανεβασεις και πατα host it.....μετα μαρκαρης τον κωδικο τις φωτο (οπως φαινεται και στις οδηγιες του admin) στην συνεχεια το κουτακι διπλα απο το κουτακι που πατησες προηγουμενος για να διαλεξης φωτο και κανεις μεσα στο κενο επικολλιση τον κωδικο της φωτο αλλιως δοκιμασε νε μπεις με τον mozilla!! | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τρι 13 Ιαν 2009, 23:00 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Πατάς πρώτα την αναζήτηση ώστε να βρείς πια φωτογραφία θέλεις να βάλεις μέσα από τον υπολογιστή σου.Αφού βρείς πια θέλεις να βάλεις μετά πατάς το host it...Πια είναι η άσχετη σελίδα που σου ανοίγει?
Η ιστοσελίδα που μου ανοίγει είναι η imageshack.us. Δεν ξέρω τί παίζει. Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο, οι οδηγίες ειναι πολυ σαφείς. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τετ 14 Ιαν 2009, 00:04 | |
| Τελικά σαν να κατάλαβα τι παίζει. Ανέβασα μια φωτό με ψάξιμο και τωρα διαπίστωσα οτι αν και εχω Explorer την ανέβασα με τον τρόπο που προτείνετε για τον Mozzila. Μήπως επειδή έχω Vista συμβαίνει αυτό? Όπως και να έχει την βρήκα την άκρη.. :vwrv: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS Τετ 14 Ιαν 2009, 00:12 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Τελικά σαν να κατάλαβα τι παίζει. Ανέβασα μια φωτό με ψάξιμο και τωρα διαπίστωσα οτι αν και εχω Explorer την ανέβασα με τον τρόπο που προτείνετε για τον Mozzila. Μήπως επειδή έχω Vista συμβαίνει αυτό? Όπως και να έχει την βρήκα την άκρη.. :vwrv:
Ίσος να φταίει και αυτό!! Πάντως δεν είναι δύσκολο λίγο ψάξιμο θέλει. | |
|
| |
| ΑΝΕΒΑΣΜΑ PHOTOS | |
|