| Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 11:48 | |
| την περασμένη Κυριακή ήμουν και εγώ στις Σέρρες, για να πάρω μια πρώτη γεύση από το νέο μου μηχανάκι. Παρά το κρύο, τα νερά στην Πίστα και τη βροχή που άρχισε το μεσημέρι, πρόλαβα και έκανα 100 χλμ στην πίστα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Το νέο GSXR 1000 είναι γρήγορο και εύκολο με πολλά προτερήματα αλλά και κανα δυο σημεία που θέλουν βελτίωση. Η μόνη αλλαγή που έχω κάνει είναι να βάλω ένα μικρότερο γρανάζι (1 δόντι) μπροστά. Με αυτές τις συνθήκες, το 1.29.5 είναι καλός χρόνος, αλλά σίγουρα κατεβαίνει πολύ παρακάτω. http://yfrog.com/3dserres14022j http://yfrog.com/3dserres14021j
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gianni στις Τετ 17 Φεβ 2010, 13:31, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:06 | |
| Μεγιές και να το χαρείς όπως θές Γιάννη! | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:14 | |
| Ευχαριστώ Δημήτρη, αν και θα ήθελα να έχει την απόδοση του δικού σου στις μεσαίες στροφές | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:18 | |
| καλος τον.
μηπως με μια ελευθερη εξατμιση και 2-3 πραγματακια ακομα δεις ενα αλλο μηχανακι.?
το ειδα το μηχανακι σου, το ειχες ανεβασει τελειος μαμα. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:20 | |
| Απο διαγράμματα ροπής που έχω δεί, με μια καλή ολόκληρη εξάτμιση τα πράγματα βελτιώνονται θεαματικά στις μεσαίες που ζητάς Στα κ7 όπως και το κ9 οι προδιαγραφές σφάζουν τις μεσαίες τους και λιγότερο οι πιο άγριοι εκκεντροφόροι Νά’σαι καλά! | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:31 | |
| Το έχω στο πρόγραμμα να βάλω ένα τελικό Akrapovic, που καταργεί και τον καταλύτη. Ελπίζω να βελτιωθούν λίγο οι μεσαίες, αλλά γενικά φοβάμαι μεγάλες αλλαγές στον κινητήρα για να μην γίνει άγριο. Ήδη έχει πολύ γκάζι και με δυσκολία το "στίβει" κανείς. Το δικό σου Νάσο πρέπει να έγινε φοβερό με αναρτήσεις, ζάντες και φρένα. Αυτά τα σημεία νομίζω ότι είναι πιο βασικά για την πίστα από ότι το γκάζι. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:35 | |
| - gianni έγραψε:
- Το έχω στο πρόγραμμα να βάλω ένα τελικό Akrapovic, που καταργεί και τον καταλύτη. Ελπίζω να βελτιωθούν λίγο οι μεσαίες, αλλά γενικά φοβάμαι μεγάλες αλλαγές στον κινητήρα για να μην γίνει άγριο. Ήδη έχει πολύ γκάζι και με δυσκολία το "στίβει" κανείς.
Το δικό σου Νάσο πρέπει να έγινε φοβερό με αναρτήσεις, ζάντες και φρένα. Αυτά τα σημεία νομίζω ότι είναι πιο βασικά για την πίστα από ότι το γκάζι. και εγω θεωρω αυτες της βελτιωσεις πρωτεύον αλλα σε αυτο που ζητας για μεσαίες μονο με ενα φιλτρο και μια εξατμιση θα παρεις αφου τα πραγματα εχουν οπως σου ειπε πιο πανω ο δημητρης | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| |
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 12:47 | |
| έτσι νομίζω Δημήτρη, ένα τελικό αρκεί. Τα χιλιάρια είναι έτσι και αλλιώς πολύ δυνατά. Με 660 ευρώ ένα ελεύθερο τελικό, νομίζω θα είναι μια χαρά | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Τετ 17 Φεβ 2010, 21:25 | |
| θυμάσαι ταχύτητες στο κιβώτιο στις Κ της πίστας? Σε βόλεψε το ένα δόντι μπροστά? Το ίδιο έχω βάλει και εγώ στο κ7 που έχω και στη κ16 είχα θέματα με την 3η=ταλαντώσεις, γλυστρίματα και τεράστια καθυστέρηση στο άνοιγμα του γκαζιού. Στο τέλος την έστριβα με 4η | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες Πεμ 18 Φεβ 2010, 08:58 | |
| Το ένα δόντι μπροστά δεν με βόλεψε και πολύ γιατί η 3η που έχω 1,2,3,4 είναι λίγο μακριά. Επίσης στην έξοδο από το εσάκι δεν βγαίνει δυνατά με 3η. μετά έχω 2α στη 10, 11, 12 και βάζω 3η στην ευθεία για τη 13. στην έξοδο για την ευθεία βάζω και εγώ 4η πιο νωρίς και βγαίνει πολύ καλά και μαζεύει πολλή φόρα στην ευθεία. Αν το είχα νορμάλ θα έβαζα παντού 2α και θα ήταν καλύτερα. θα γλίτωνα και την αλλαγή στην έξοδο της 12 που μου κοστίζει πολύ χρόνο. Αλλιώς θέλει λίγο ακόμη κόντεμα για να είναι δυνατή η 3η (2 δόντια μεγαλύτερο πίσω). Αλλά μετά σε καμιά βόλτα στο δρόμο θα πηγαίνω συνέχεια με πολλές στροφές. Προς το παρόν θα ξαναπάω έτσι με καλύτερες συνθήκες γιατί μπορεί να έχω περισσότερη φόρα μέσα στις στροφές και να κάτσει καλύτερα. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| |
| |
| Πρώτη επαφή με το Κ9 στις Σέρρες | |
|