| Σχετικα με powercommander 3 usb | |
|
+4DimSTriple papagym stavrosrodo dennisefl 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dennisefl Jr.gixxer
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Σχετικα με powercommander 3 usb Πεμ 18 Φεβ 2010, 23:08 | |
| Καλησπερα σε ολους παιδια,αγορασα ενα powercommander 3 usb απο e-bay σημερα για το κ5 1000 που εχω και αναρωτιεμαι εαν καποιος απο σας εχει εναν χαρτη για 1000 κ5 μονο με φιλτρο BMC street και τελικο Leovince superbike.Στο σαιτ της εταιρειας δεν βρηκα κατι αντιστοιχο στην σελιδα με τους χαρτες για κ5-κ6.Ξερω οτι θα εχω καλυτερα αποτελεσματα σε δυναμομετρο αλλα προς το παρον θα το δουλεψω με ετοιμο χαρτη αφου δεν με ενδιαφερει τοσο η απολυτη ιπποδυναμη οσο η καλυτερη και πιο ομαλη αποκριση στο γκαζι.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Πεμ 18 Φεβ 2010, 23:27 | |
| - dennisefl έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους παιδια,αγορασα ενα powercommander 3 usb απο e-bay σημερα για το κ5 1000 που εχω και αναρωτιεμαι εαν καποιος απο σας εχει εναν χαρτη για 1000 κ5 μονο με φιλτρο BMC street και τελικο Leovince superbike.Στο σαιτ της εταιρειας δεν βρηκα κατι αντιστοιχο στην σελιδα με τους χαρτες για κ5-κ6.Ξερω οτι θα εχω καλυτερα αποτελεσματα σε δυναμομετρο αλλα προς το παρον θα το δουλεψω με ετοιμο χαρτη αφου δεν με ενδιαφερει τοσο η απολυτη ιπποδυναμη οσο η καλυτερη και πιο ομαλη αποκριση στο γκαζι.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια.
εγω παντως οταν φορουσα pc3 οτι χαρτη και αν εβαζα απο τους ετοιμους πηγαινε χειροτερα. συνηθως οι ετοιμοι χαρτες εχουν πολλες βενζινες. καλυτερα να γινει ενας custom για το δικο σου στο δυναμομετρο η' με wide band στο δρομο οταν θα εισαι ετοιμος. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Πεμ 18 Φεβ 2010, 23:38 | |
| 2005 Suzuki GSXR1000 European model Leovince EVO 2 Racing Slip On and link pipe (exhaust valve removed) Stock or aftermarket air filter Stock ECU - Pin 8, from Grey ECU connector, disconnected to disable SET exhaust valve M325-509 ειναι ο κωδικος του χαρτη.και εχει και λιγες βενζινες.δοκιμασε τον. | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Παρ 19 Φεβ 2010, 06:31 | |
| - dennisefl έγραψε:
- Καλησπερα σε ολους παιδια,αγορασα ενα powercommander 3 usb απο e-bay σημερα για το κ5 1000 που εχω και αναρωτιεμαι εαν καποιος απο σας εχει εναν χαρτη για 1000 κ5 μονο με φιλτρο BMC street και τελικο Leovince superbike.Στο σαιτ της εταιρειας δεν βρηκα κατι αντιστοιχο στην σελιδα με τους χαρτες για κ5-κ6.Ξερω οτι θα εχω καλυτερα αποτελεσματα σε δυναμομετρο αλλα προς το παρον θα το δουλεψω με ετοιμο χαρτη αφου δεν με ενδιαφερει τοσο η απολυτη ιπποδυναμη οσο η καλυτερη και πιο ομαλη αποκριση στο γκαζι.Σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποια βοηθεια.
Στο δικό μου κ6, χωρίς βέβαια να είναι κανόνας, με τον έτοιμο χάρτη από site είχε αρκετά υψηλή κατανάλωση και μια τρύπα στις χαμηλές. Με τον custom που φτιάξαμε μετά, η αυτονομία ανέβηκε στα 210-220χλμ από μαξ 170 και η τρύπα έγινε βουνό στο σχεδιάγραμμα! | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Παρ 19 Φεβ 2010, 09:35 | |
| Δοκίμασε το χάρτη, ποτέ δε ξέρεις, εγώ δοκίμασα και έβαλα χθές σε ένα vtr sp (slipon) και παραδόξος φαίνεται να δουλεύει καλά. | |
|
| |
dennisefl Jr.gixxer
Όνομα: : Διονυσιος Κυριακατος Τόπος : Κεφαλλονια Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 27/01/2009
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Παρ 19 Φεβ 2010, 22:24 | |
| Ευχαριστω παιδια σιγουρα το καλυτερο αποτελεσμα θα ερθει στο δυναμομετρο αλλα επειδη Κεφαλλονια που μενω δεν υπαρχει και τα συνεργεια μοτοσυκλετων ειναι για τετοια θα ξεκινησω μολις το τοποθετησω με καποιον ετοιμο χαρτη και θα δω πως θα παει.Εαν καποιος παντως εχει καποιο κ5 1000 με powercommander και με αυτα τα εξτρα που να δουλευει οκ με καποιον ετοιμο χαρτη αν δεν του κανει κοπο να μου τον στειλει.Καλο βραδυ σε ολους. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Παρ 19 Φεβ 2010, 22:45 | |
| - dennisefl έγραψε:
- Ευχαριστω παιδια σιγουρα το καλυτερο αποτελεσμα θα ερθει στο δυναμομετρο αλλα επειδη Κεφαλλονια που μενω δεν υπαρχει και τα συνεργεια μοτοσυκλετων ειναι για τετοια θα ξεκινησω μολις το τοποθετησω με καποιον ετοιμο χαρτη και θα δω πως θα παει.Εαν καποιος παντως εχει καποιο κ5 1000 με powercommander και με αυτα τα εξτρα που να δουλευει οκ με καποιον ετοιμο χαρτη αν δεν του κανει κοπο να μου τον στειλει.Καλο βραδυ σε ολους.
απο την δικη μου εμπειρια (ειχα pc 3 πριν βαλω em-pro) εχω διαπιστωσει οτι οι ετοιμοι χαρτες του σαιτ δεν δουλευουν καλα...(ισως αλλες βενζινες???δεν ξερω)η μονη λυση για σενα που δεν υπαρχει δυναμομετρο ειναι ενα wide band,βλεπεις την καυσαναλυση και διορθωνεις!!! | |
|
| |
mototrela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Κυρ 21 Μαρ 2010, 23:11 | |
| καλησπερα η γνωμη μου ειναι αν θελεις το μηχανακι σου σωστο να βρεις καποιο συνεργειο και να σου βαλει χαρτη που να σου τεριαζει ... δε κανουνε ολοι οι χαρτες για ολα . ενδεχομενος καπου να στο στεγνωνει και μετα ... ? κατα τη γνωμη μου η λυση αν δε γνωρηζεις ειναι ο σωστος μαστορας
φιληκα mototrela | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Δευ 22 Μαρ 2010, 03:43 | |
| αφου ασχολεισαι με εβαυ κοιτα για κανενα wideband.. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Σχετικα με powercommander 3 usb Δευ 22 Μαρ 2010, 07:50 | |
| Παραδόξως,ίσως σου δουλέψει ο χάρτης που είναι για το στοκ μηχανάκι! | |
|
| |
| Σχετικα με powercommander 3 usb | |
|