| προσωπικα μυνηματα | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
divinaeve Jr.gixxer
Τόπος : eve Αριθμός μηνυμάτων : 12 Αγωνιζόμενος : gsxr1000k2 Hμερομηνία εγγραφής : 03/08/2009
| Θέμα: προσωπικα μυνηματα Τετ 24 Φεβ 2010, 13:43 | |
| mporeite na mou peite sas parakalw giati den mporw na aniksw ta prosopika mou minimata pou elava? exw tin pliroforia sta mail mou oti iparxei prosopiko minima alla edw otan thelw na to aniksw den ginete
efxaristw divinaeve
μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τα προσωπικά μου μηνύματα που έλαβα? έχω την πληροφορία στα mail μου ότι υπάρχει προσωπικό μήνυμα αλλα εδώ όταν θέλω να το ανοίξω δεν γίνετε
ευχαριστώ divinaeve
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Κυρ 22 Μάης 2011, 19:27, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ GREEKLISH.) | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Τετ 24 Φεβ 2010, 13:45 | |
| αν θες σε παρακαλω γραφε με ελληνικους χαρακτηρες
δηλαδη πατας πανω στα μυνηματα και δεν σου ανοιγει η σελιδα? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Κυρ 22 Μάης 2011, 13:40 | |
| Μιας και υπάρχει το θέμα να ρωτήσω και εγώ. Παρόλο που σβύνω τα μηνύματα μου, ο αριθμός τον εισερχομένων παρμένει και ανεβένει όταν έρχονται καινούρια. Έχω καμία 70αρια εισερχόμενα και απεσταλμένα και στο status μου λέει ότι έχω 206. Όχι οτι είναι πρόβλημα, απλά το αναφέρω μήπως το έχει και κανένας άλλος.
Κάτι άλλο, δεν μου έρχεται mail ειδοποίησης ότι κάποιος απάντησε σε τοπικ που έχω ποστάρει. Σπάνιος πέρνω ειδοποίηση. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Κυρ 22 Μάης 2011, 16:11 | |
| - Leroy έγραψε:
- Μιας και υπάρχει το θέμα να ρωτήσω και εγώ. Παρόλο που σβύνω τα μηνύματα μου, ο αριθμός τον εισερχομένων παρμένει και ανεβένει όταν έρχονται καινούρια. Έχω καμία 70αρια εισερχόμενα και απεσταλμένα και στο status μου λέει ότι έχω 206. Όχι οτι είναι πρόβλημα, απλά το αναφέρω μήπως το έχει και κανένας άλλος.
Κάτι άλλο, δεν μου έρχεται mail ειδοποίησης ότι κάποιος απάντησε σε τοπικ που έχω ποστάρει. Σπάνιος πέρνω ειδοποίηση. O αριθμός των πμ ανεβαίνει και δεν μηδενίζει ακόμα και αν σβήσεις όλα τα πμ σου... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Κυρ 22 Μάης 2011, 18:49 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Leroy έγραψε:
- Μιας και υπάρχει το θέμα να ρωτήσω και εγώ. Παρόλο που σβύνω τα μηνύματα μου, ο αριθμός τον εισερχομένων παρμένει και ανεβένει όταν έρχονται καινούρια. Έχω καμία 70αρια εισερχόμενα και απεσταλμένα και στο status μου λέει ότι έχω 206. Όχι οτι είναι πρόβλημα, απλά το αναφέρω μήπως το έχει και κανένας άλλος.
Κάτι άλλο, δεν μου έρχεται mail ειδοποίησης ότι κάποιος απάντησε σε τοπικ που έχω ποστάρει. Σπάνιος πέρνω ειδοποίηση. O αριθμός των πμ ανεβαίνει και δεν μηδενίζει ακόμα και αν σβήσεις όλα τα πμ σου... οσο για τις ειδοποιησεις που λες, πρεπει να επιλεξεις μονο σου σε πια θεματα θελεις να σου ερχεται mail. αυτο γινεται αν πας τερμα κατω σε ενα ποστ, στα δεξια λεει ''παρακολουθηση αυτης της Θ.Ενοτητας'', πατας και εισαι οκ. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Κυρ 22 Μάης 2011, 19:04 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Leroy έγραψε:
Κάτι άλλο, δεν μου έρχεται mail ειδοποίησης ότι κάποιος απάντησε σε τοπικ που έχω ποστάρει. Σπάνιος πέρνω ειδοποίηση. O αριθμός των πμ ανεβαίνει και δεν μηδενίζει ακόμα και αν σβήσεις όλα τα πμ σου... Ναι έτσι κάνει, όχι ότι με αγχώνει βέβαια. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Κυρ 22 Μάης 2011, 19:17 | |
| μηπως τα στελνει στα ανεπηθυμητα. εγω δεν εχω τετοιο προβλημα. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: προσωπικα μυνηματα Κυρ 22 Μάης 2011, 20:33 | |
| Όχι, θα παρακολουθήσω αυτό που λες, αν είναι τεκαρισμένη η επιλογή ειδοποίησης | |
|
| |
| προσωπικα μυνηματα | |
|