| Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... | |
|
+4nasos-v jimmyjp thanasis gixxer ktm_21 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Τετ 24 Φεβ 2010, 21:40 | |
| Τις καλησπερες μου στα τρελοπαιδα του φορουμ! Τα φωτα σας περικαλω! 1. Ερωτηση: Αμα αλλαξω σωληνακια υψηλης στο κ8 μου θα δω βελτιωση στην σπογκωδη και λιγο ασαφη αισθηση που εχει το μηχανακι με την μαμα τρομπα ειδικα στο αρχικο δαγκωμα? 2. Υπαρχει τροπος αν και χλωμο το κοβω, να μαλακωσουμε την λειτουργια του μαμα υδραυλικου συμπλεκτη? | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Τετ 24 Φεβ 2010, 22:02 | |
| για τα φρενα σιγουρα εγω αλλαξα τα; μαμα σωληνακια με χελλ υψηλης πιεσης και εχουνα αρκετη διαφορα ακομα και με την μαμα τρομπα//..... | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Τετ 24 Φεβ 2010, 23:02 | |
| Εννοειτε οτι η σπογκωδης αισθηση θα εξαφανιστει,καθως τα φρενα σου θα εχουν διαρκεια,και θα εχεις πιθανοτατα και ισχυροτερο αρχικο δαγκωμα...Οσον αφορα τον συμπλεκτη για να μαλακωσει θα χρειαστει κατα την γνωμη μου μαλακοτερα ελατηρια στην καμπανα,κατι το οποιο ομως μπορει εσενα να σε βολεψει αλλα κατα την αποψη μου δεν θα βολεψει τους δισκους σου.... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 09:06 | |
| γθα τα φρενα δεν το συζηταμε, οτι σου ειπαν τα παιδια οσο για τον συμπλεκτη θα χρειαστεις ενα μεγαλυτερο εμβολακι (αυτο πανω στο σασμαν) ή μεγαλητερη τρομπα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 10:16 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- γθα τα φρενα δεν το συζηταμε, οτι σου ειπαν τα παιδια
οσο για τον συμπλεκτη θα χρειαστεις ενα μεγαλυτερο εμβολακι (αυτο πανω στο σασμαν) ή μεγαλητερη τρομπα Νασο αν βαλει μεγαλυτερη τρομπα θα γινει πιο σκληρη η απομονωση και οχι πιο μαλακη ρε δημητρη λιγο αναποδο δεν ειναι αυτο που λες? \αφου η μεγαλητερη τρομπα πρεσαρει τα υγρα με μεγαλητερη ευκολια και δυναμη ξερω εγω ισως! δεν ειμαι και σιγουρος. παντος στο μιλλε με εμβολακι που ειχα αλαξει ειχα δει μεγαλη διαφορα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 11:19 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 12:36 | |
| Εδω θα πρεπει να ισχυει ο κανονας του "μοχλου". Οσο μεγαλυτερη ειναι η διαδρομη της τρομπας τοσο μικροτερη δυναμη θα χρειαζετε, επομενως για τον ιδιο ογκο τρομπας με την μικροτερη διαμετρο θα εχουμε μεγαλυτερη διαδρομη και αρα θα χρειαζετε μικροτερη δυναμη. Λεω τωρα... | |
|
| |
ktm_21 Normal gixxer
Όνομα: : ALEX Τόπος : ATHINA Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 282 Αγωνιζόμενος : MPA OXI AKOMH :P Hμερομηνία εγγραφής : 13/08/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 18:56 | |
| Παιδες ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας Οποτε μιας και τα σωλην ακια υψηλης βοηθανε αποδεδειγμενα στην πραξη λεω να ξεκινησω με αυτα. Καμια μαρκα να προτεινουμε? Οσο για τον συμπλεκτη εκει το θεμα περιπλεκεται λιγο οποτε το αφηνω προς το παρον | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 20:38 | |
| | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Πεμ 25 Φεβ 2010, 21:02 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Εδω θα πρεπει να ισχυει ο κανονας του "μοχλου". Οσο μεγαλυτερη ειναι η διαδρομη της τρομπας τοσο μικροτερη δυναμη θα χρειαζετε, επομενως για τον ιδιο ογκο τρομπας με την μικροτερη διαμετρο θα εχουμε μεγαλυτερη διαδρομη και αρα θα χρειαζετε μικροτερη δυναμη. Λεω τωρα...
Σωστά. Όσο μεγαλώνει η διάμετρος του εμβόλου τόσο μικραίνει η απαιτούμενη διαδρομή , αλλά χρειάζεται περισσότερη δύναμη. | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... Παρ 26 Φεβ 2010, 01:47 | |
| | |
|
| |
| Σωληνακια υψηλης και υδραυλικος συμπλεκτης..... | |
|