με λενε γιωργο και μενω πειραια+γερακα
σε 2 μηνες τελειωνω μηχανικος μοτοσυκλετων στο ιεκ δελτα
εχω ενα gsxr 600 του 2000 π ολοκληρωνεται τωρα
το μηχανακι εχει τα εξεις πραγματα
full μπροστινο με slow+fast comp. τιμονολακες ζαντα τρομπα φρενα κλπ απο 1000κ7
yoshimura cpu με κοφτη στις 14500rpm
vortex racing clipon 50mm
μανετες pazzo stubbys
κν φιλτρο
ολοσωμη χειροποιητη απο αγγλια με αντικατασταση πετροβαμβακα πριν 1μηνα
κιτ dynojet με ζιγκλερ, pilotjets(μονο για πιστα) και βελονες
520erv2 did+ renthal racing μπρος πισω- 1δοντι πανω μπρος, 3κατω πισω -ολοκαινουργα
αναρτηση whitepower
ολοκαινουργια diablo corsa 1 dot 2009
ape μηχανικο τεντωτηρα
cnc ταπα καυσιμου
ngk iridium x4
καινουργια τρομπα βενζινης(κ η παλια υπαρχει κ δουλεβει απλα ειχε τρυπησει το διαφραγμα της εξωτερικης βαλβιδας υποπιεσης και την πηρα ολοκληρη απο αγγλια)
και διαφορα αλλα π θα ξεχναω :p
το μηχανακι ειναι ολο φτιαγμενο απο εμενα
εχω επισης παρα πολλα spare parts για srad
τωρα γιατι ηρθα στο site σας ??
μενδιαφερει να γνωρισω κοσμο π γουσταρουνε να περνανε καποιο απο τον ελευ8ερο τους χρονο ασχολουμενοι μηχανολογικα
εχω να προσφερω γνωσεις αλλα και εργαλεια για δουλειες κλπ
εχω ενα χωρο στο γερακα π τωρα που φτιαχνει ο καιρος αν υπαρχει λαος και 8ελουν να συμμετασχουνε μπορει να γινει μηχανολογικο αρχηγειο -κτ σε joebar φαση
επισης αν καποιος μου δωσει καλα λεφτα για το μηχανακι 8α το πουλησω(πρπ 3000)
ειναι εκπληκτικο μηχανακι για δρομο και ακομη καλυτερο για πιστα-εχει τη χρυση τομη σε ακαμψια-ευκαμψια πλαισιου+αν το παρει καποιος 8α εχει full τεχνικη υποστηριξη+parts providing απο εμενα, εφορου ζωης που λενε???
ο λογος που θα το εδεινα αν ειναι ειναι για να εξοπλισω το σπιτι π εχω προποδες πεντελης σε εργαστηρι(Μηχανολογικο) και 8α επαιρνα καποιο αλλο project νασχολη8ω
μιας και για καποιους λογους για μερικους μηνες ακομη δε μπορω να εργαστω σε συνεργειο(αν και εχω εργαστει στο παρελ8ον)
γιατο οτιδηποτε 8ελετε 6936522172
η απλα ποσταρετε εδω