| Teka SFI 2 Suzuki Tuning System | |
|
+12jimmyjp riderspower gianni nasos-v JIMK7 kapamarou85 T.R.E -=UNSEEN=- vitvit stavrosrodo DimSTriple HUMANGOUS 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Πεμ 11 Μαρ 2010, 20:59 | |
| Φίλε Νάσο μόνο τον κόφτη τελικής.... Αυτό το βίντεο που με είχε κάψει και δεν μπορώ να το βρω για να σας το δείξω όμως???? Με GSXR να λέει 300 και να ανεβαίνει? Πως το κάνουν αυτό.... Δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα... Φίλε Jim Οι Αμερικάνοι με τους οποίους μιλάω έχουν ξεκλειδώσει και Busa K8. Λίγη ανάκριση ακόμα και θα τα βρω όλα.... Πρέπει ο εγκέφαλος να είναι πάνω στο μηχανάκι. Το φλασάρισμα του έχει λίγη διαδικασία. Υπάρχει ΄βεβαια και τρόπος να το κάνεις έξω αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει. Αν θέλεις το ψάχνω και αν δουλέψει στο φτιάχνω επι τόπου. 8) Δώσε μου λίγο χρόνο να κάψω τον δικό μου εγκέφαλο (του κεφαλιού μου οχι της μηχανής) και πολύ ευχαρίστως. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Πεμ 11 Μαρ 2010, 21:09 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Πεμ 11 Μαρ 2010, 21:25 | |
| Και μόλις βρήκα όλο το σχεδιάγραμμα της κατασκευής για φλασάρισμα μαμά εγκεφάλου στα καινούργια Busa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οταν βρω χρονο να το ετοιμάσω, θα ποστάρω τα περαιτέρω....
Επίσης, σε συζήτηση που είχα με ένα φίλο Ρώσσο που είναι μακράν σε τέτοια θέματα, μου είπε οτι προσπαθεί να Hackαρει το μαμά εγκέφαλο να δουλεύει με το προγραμμα του EMPRo.
Η διαδικασία έχει ως εξής. Εχουμε ως δεδομένο οτι ο Yoshimura είναι ο μαμά εγκέφαλος και τίποτα παραπάνω με άλλο πρόγραμμα φλασαρισμένο στη μνήμη. Αν καταφέρει να σπάσει αυτό το πρόγραμμα και να το περνάμε στους μαμά.... ΜΑντέψτε τι θα γίνεται με ένα απλό φλασάρισμα ο μαμά εγκέφαλος. ΚΑι φυσικά θα τον δουλευουμε με το Software του EmPro. ΠΑρακαλάτε να βρει άκρη και υπόσχομαι για όλους τους Gixxer.grακηδες δωρεάν μετατροπή!!! Αρκεί να το βρει. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Πεμ 11 Μαρ 2010, 21:42 | |
| Και επειδή θα έσκαγα!!!!!! Βρήκα πως το κάνουνε!!!!!!!!! Για το κοντέρ εννοώ. Λοιπόν. Τα κοντέρ λειτουργούν είτε με κρύσταλλους που μέσω κυκλώματος απιεκονίζουν στην οθόνη το νούμερο, είτε με τσιπάκια τύπου Eeprom που προγραμματίζονται εξ` αρχής. Στα μηχανάκια μας είναι το δεύτερο. Αρα τι χρειάζεται? Ενας Eeprom Programmer που θα μας επιτρέψει να επέμβουμε και να αλλάξουμε τον προγραμματισμό. Απο εκεί κατεβαίνουν και τα χιλιόμετρα, σβήνουν βλάβες, απεικονίσεις FI κλπ. Αρα θέλουμε έναν τέτοιο Programmer. Που θα τον βρούμε???? Εεεεεεδω!!!!! http://www.tacho.net/digiprogengl.htmΤώρα μένει μόνο να στείλω mail και να ρωτήσω αν όντως αλλάζει αυτή τη δυνατότητα. Αλλιώς έχω βρει κι άλλους!!!!!!!!!!!!! Οχι θα μας τη βγαίνουν οι ξένοι. Αν όντως δουλέψει θα γίνει πόλεμος! Αντε να βρούνε οι τραχανοπλαγιάδες γιατί τα Ελληνικά GSXR γράφουν 300αρες!!!! Χεχεχε...... Και αν κάποιος το μαρτυρήσει, θα εντοπιστεί και θα εκτελεστεί απο τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Πεμ 11 Μαρ 2010, 23:41 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Πεμ 11 Μαρ 2010, 23:44 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 01:14 | |
| Δεν έχω πρόβλημα φίλε Σταύρο να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, αν και σε ελάχιστες περιπτώσεις μου έχουν πει οταν ρώτησα εγω να μάθω... Δεν πειράζει όμως. Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς και εγω αν ξέρω κάτι χαίρομαι να βοηθάω. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 01:56 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Δεν έχω πρόβλημα φίλε Σταύρο να μοιραστώ πράγματα που ξέρω, αν και σε ελάχιστες περιπτώσεις μου έχουν πει οταν ρώτησα εγω να μάθω... Δεν πειράζει όμως. Ο κάθε άνθρωπος είναι αλλιώς και εγω αν ξέρω κάτι χαίρομαι να βοηθάω.
+1 Επίσης στα Αμερικάνικα μηχανάκια υπάρχει τρόπος να βλέπεις πάνω από 186 μίλια και είναι και εύκολο... Στα δικά μας με τα 299 υπάρχει το θέμα... | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 02:28 | |
| Θα τη βρούμε την ακρη Νίκο. Που θα πάει.... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 08:36 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 08:52 | |
| | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 09:21 | |
| Εγώ που έχω βάλει speedohealer έχω δει μέχρι 295. Αλλά έχω κοντύνει κατά ένα δόντι μπροστά. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 09:28 | |
| - gianni έγραψε:
- Εγώ που έχω βάλει speedohealer έχω δει μέχρι 295. Αλλά έχω κοντύνει κατά ένα δόντι μπροστά.
Πόσο τις % το έχεις βάλει να δείχνει λιγότερο? | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 09:45 | |
| Όσο προτείνει. 5,5% και πιθανώς αν το μετρήσω με GPS να θέλει περισσότερο | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 09:46 | |
| Έννοείται ότι υπολόγισα και τη διαφορά με το γρανάζι και το διαφορετικό προφίλ στο λάστιχο που έβαλα. Δηλαδή για την ακρίβεια έβαλα -8,1% | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:20 | |
| - gianni έγραψε:
- Έννοείται ότι υπολόγισα και τη διαφορά με το γρανάζι και το διαφορετικό προφίλ στο λάστιχο που έβαλα. Δηλαδή για την ακρίβεια έβαλα -8,1%
Θα με ενδιέφερε να μάθω πως υπολόγισες την διαφορά για το μπροστινό γρανάζι... | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:24 | |
| | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:29 | |
| - T.R.E έγραψε:
- gianni έγραψε:
- Έννοείται ότι υπολόγισα και τη διαφορά με το γρανάζι και το διαφορετικό προφίλ στο λάστιχο που έβαλα. Δηλαδή για την ακρίβεια έβαλα -8,1%
Θα με ενδιέφερε να μάθω πως υπολόγισες την διαφορά για το μπροστινό γρανάζι... Ο πιο απλουστευμένος τρόπος είναι να πάς στο παρακάτω link www.gearingcommander.comΗ εφαρμογή είναι απλή αλλά θέλει ακρίβεια, όπως για παράδειγμα πραγματικές στοφές μοτέρ (και όχι αυτές που βλέπεις...) | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:31 | |
| - T.R.E έγραψε:
- gianni έγραψε:
Θα με ενδιέφερε να μάθω πως υπολόγισες την διαφορά για το μπροστινό γρανάζι... Άκυρο κατάλαβα χρησιμοποίησες το calculator της healtech... | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:32 | |
| εγώ μπήκα στο site στης Healtech και εκεί βάζεις τις αλλαγές που κάνεις σε γρανάζια και διάσταση ελαστικών και σου λέει πόσο να βάλεις | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:33 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:43 | |
| το θεμα ειναι αν κατεργει τον κοφτη της τελικης?? απο την απαντηση του νικου καταλαβα οτι πρεπει να το βαλεις να γραφει αρκετα λιγοτερα ωστε να μην εχει κοφτη | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:51 | |
| Χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά κόφτης δεν υπάρχει απλώς το κοντέρ δεν πρόκειται ποτέ να δείξει πάνω από 299, ενώ το μηχανάκι συνεχίζει να ανεβάζει στροφές. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Teka SFI 2 Suzuki Tuning System Παρ 12 Μαρ 2010, 10:54 | |
| - gianni έγραψε:
- Χωρίς να είμαι σίγουρος, αλλά κόφτης δεν υπάρχει απλώς το κοντέρ δεν πρόκειται ποτέ να δείξει πάνω από 299, ενώ το μηχανάκι συνεχίζει να ανεβάζει στροφές.
πρεπει να το τσεκαρω αυτο νομιζω ομως οταν το ειχα παει 299 δεν ανεβαζε μετα αλλο.... αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.. | |
|
| |
| Teka SFI 2 Suzuki Tuning System | |
|