| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|
+32maikstain misfits296 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Miou blackk8 dimdoc DimSTriple stavrosrodo 1ndianos paps_1000r nikosR1 T.R.E Kydo panosk8 daionerk9 GIORGIO7 -=UNSEEN=- magiaklaniakeksatmisi gat0s DrIoannis giorgostam drkenan nasos-v bell gsxr1000nitro omerta69 stathis_k GIXXERAKIAS Hamamatsu DENNIS k7fire JIMK7 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bell Jr.gixxer
Όνομα: : μανος Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 36 Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 29 Ιουν 2009, 10:56 | |
| ρε παιδιά πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται αυτό το bazzaz με το traction control.
ξέρει κανείς ποιος μπορεί να το τοποθετήσει αυτό και από που το παίρνουμε? | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 29 Ιουν 2009, 13:27 | |
| - bell έγραψε:
- ρε παιδιά πολύ ενδιαφέρον μου φαίνεται αυτό το bazzaz με το traction control.
ξέρει κανείς ποιος μπορεί να το τοποθετήσει αυτό και από που το παίρνουμε? Φιλε μου να ξερεις οτι ειμαι ο πρωτος στην Ελλαδα που το εφερα και τοποθετησα κιολας :P και απο οτι βλεπω εισαι και εσυ απο ΚΡΗΤΗ παρε το τηλ μου για περισσοτερες πληρ 6972856145 ΔΗΜΗΤΡΗΣ :betvt: ΑΑΑ και αυτη την εβδομαδα περιμενω αλλο ενα φουλ πακετο απο τη ΒΑΖΖΑΖ για 1000 Κ7-Κ8  :aswe: | |
|
 | |
nasos-v Full gixxer

Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 29 Ιουν 2009, 14:38 | |
| Δημητρη παιζει για το δικο μου αυτο το παλιοπραμα/????
:vwrv: :vwrv: | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 29 Ιουν 2009, 20:35 | |
| - nasos-v έγραψε:
- Δημητρη παιζει για το δικο μου αυτο το παλιοπραμα/????
:vwrv: :vwrv: Δυστυχως ρε φιλε το εψαξα για το δικο σου μιας και εχει το ιδιο ενας φιλος μου που ενδιαφερεται κι αυτος αλλα η ΒΑΖΖΑΖ δεν βγαζει για το V2 :logugj: αλλα ετοιμαζει τωρα να βγαλει για το V4 :P αντε παρε το V4 λεμε  | |
|
 | |
nasos-v Full gixxer

Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 30 Ιουν 2009, 09:44 | |
| | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 30 Ιουν 2009, 10:15 | |
| | |
|
 | |
drkenan Jr.gixxer
Όνομα: : kenan gagali Τόπος : komotini Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Αγωνιζόμενος : kafe mera.... Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τετ 22 Ιουλ 2009, 22:15 | |
| εχει κανεις δοκιμασι bazzaz traction control σε βροχι εγω ειχα την ατιχια να με πιασει βροχι στην αρχη αρχισα τα μπινελικια αλλα μετα ειπα να το γλεντισο λιγακι και τοτε ακριβος καταλαβα ποσο καλο ειναι το bazzaz ειναι φοβερο οποιος εχει την οικονομικι ευχερια να το βαλει χωρις δευτερη κουβεντα.... | |
|
 | |
giorgostam Normal gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Σαβ 19 Σεπ 2009, 18:10 | |
| bazzaz ερχεται με το cd???και τιν φισα για laptop???και εχει οδιγιες για τιν ενκγαταστασι η πριπει να πας σε μαστορα που να ξερι να περνα το συνκεκριμενο(bazzaz).? | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Σαβ 19 Σεπ 2009, 18:51 | |
| - giorgostam έγραψε:
- bazzaz ερχεται με το cd???και τιν φισα για laptop???και εχει οδιγιες για τιν ενκγαταστασι η πριπει να πας σε μαστορα που να ξερι να περνα το συνκεκριμενο(bazzaz).?
Exει απο ολα και τις οδηγιες καλο βεβαια ειναι να το περασει καποιος ειδικος :vwrv: | |
|
 | |
giorgostam Normal gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 21 Σεπ 2009, 23:55 | |
| BAZZAZ BPD Z-Fi TC TRACTION REV SUZUKI GSXR-1000 09 που υπαρχει στο ebay 522,13 ειναι ολοκληρωμενο? η θα χρειαστουν και αλλα εξαρτηματα γαι να δουλεψη σωστα???? | |
|
 | |
DrIoannis Hero gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 1723 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 21 Σεπ 2009, 23:59 | |
| Ναι.Θέλεις το κουτάκι που ρυθμίζει το καύσιμο,φυσικά διακοπτάκι για να ρυθμίζεις το traction και αν θέλεις ένας διακόπτης για να διαλέγεις χάρτες.Α μην το ξεχάσω...και κάποιος να το περάσει ρυθμίσει (θέλει λίγο ψαξιματάκι) | |
|
 | |
giorgostam Normal gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 22 Σεπ 2009, 00:02 | |
| [quote="DrIoannis"]Ναι.Θέλεις το κουτάκι που ρυθμίζει το καύσιμο,φυσικά διακοπτάκι για να ρυθμίζεις το traction και αν θέλεις ένας διακόπτης για να διαλέγεις χάρτες.Α μην το ξεχάσω...και κάποιος να το περάσει ρυθμίσει (θέλει λίγο ψαξιματάκι)[/quote
δηλαδη ποσο θα μου βγει πανω κατω???? | |
|
 | |
gat0s Hero gixxer

Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 22 Σεπ 2009, 01:10 | |
| Αν βρεις bazzaz σε καλη τιμη παρτο.Ο διακοπτης που λεει ο drIoannis που ρηθμιζεις το tracion ειναι μαζι με τον διακοπτη για τα μιγματα.Στην Κομοτηνη στον (βουλγαρο) αν εχεις ακουστα εχει to AIR FUEL Z-AFM αυτο που ρυθμιζει τα μιγματα. | |
|
 | |
giorgostam Normal gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 22 Σεπ 2009, 16:54 | |
| μου μπικε στο μυαλο και σκεφτωμε να το αγορασω απο το ebay!!!ολα μαζι γιρο στα 800 χωρις τελωνιο... αλλα ειναι αξιοπιστο????τη λετε? | |
|
 | |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer

Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 08 Οκτ 2009, 16:11 | |
| - giorgostam έγραψε:
- μου μπικε στο μυαλο και σκεφτωμε να το αγορασω απο το ebay!!!ολα μαζι γιρο στα 800 χωρις τελωνιο... αλλα ειναι αξιοπιστο????τη λετε?
:sfs: | |
|
 | |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer

Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 08 Οκτ 2009, 17:38 | |
| Υπάρχει και Bazzaz που είναι και τα δύο σε ένα. Kai AF και traction. ZFI TC λέγεται. Οι ρυθμίσεις στο Traction αφορούν το delay ή καλύτερα την ευαισθησία και για πόσο θα κόβει το ρεύμα.
Για κάποιο φίλο με V2, αρχές του 2010 θα υπάρχει πλέον και για V2 το Bazzaz. | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 08 Οκτ 2009, 19:54 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Πεμ 15 Οκτ 2009, 19:04, 1 φορά | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 08 Οκτ 2009, 19:55 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- Υπάρχει και Bazzaz που είναι και τα δύο σε ένα. Kai AF και traction. ZFI TC λέγεται. Οι ρυθμίσεις στο Traction αφορούν το delay ή καλύτερα την ευαισθησία και για πόσο θα κόβει το ρεύμα.
Για κάποιο φίλο με V2, αρχές του 2010 θα υπάρχει πλέον και για V2 το Bazzaz. Αν γυρισεις φιλε μου στη πρωτη σελιδα θα δεις οτι αυτο εχω βαλει :P περα αυτου το Traction δεν επεμβαινει μονο στην ευαισθησια αλλα και το χρονο που θα κοβει ρευμα στα μπουζια Για το V2 περιμενω κι εγω για ενα φιλο με το 1098  | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 08 Οκτ 2009, 20:07 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Πεμ 08 Οκτ 2009, 20:12, 4 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : JIM μικρυνα λιγο την 3η φωτο..) | |
|
 | |
GIORGIO7 Normal gixxer

Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 104 Αγωνιζόμενος : INTERNATIONAL MOTODROME OF TYMPAKI Hμερομηνία εγγραφής : 24/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Σαβ 10 Οκτ 2009, 13:45 | |
| Δημητρακη που το ξερω αυτο το GSXR που το ξερω!!!!!! :vwrv: :vwrv: | |
|
 | |
nasos-v Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Σαβ 10 Οκτ 2009, 14:19 | |
| - GIORGIO7 έγραψε:
- Δημητρακη που το ξερω αυτο το GSXR που το ξερω!!!!!! :vwrv: :vwrv:
ναι ρε γιωργο και εγω καπου το εχω δει....... σε φωτο..... για πες για πες , πιανου ειναι ?? :grgrw: :grgrw: :grgrw: | |
|
 | |
daionerk9 Jr.gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Αγωνιζόμενος : POOR LIFE RACING BASTARD Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 11 Οκτ 2009, 21:08 | |
| ρε παιδια εγω να ρωτησω ετσι κατι για να μου φυγουν οι αποριες? αν δεν θελεις ολο το συστημα bazzaz κ απλα θελεις το Z-Fi Fuel Control που ειναι σαν το power comander αν δεν κανω λαθος ...μπορεις να αγορασεις μονο αυτο και μαζι το Z-AFM και να το ρυθμισεις μονος σου π.χ .. γτ εγω δεν θελω το traction control τουλαχιστον οχι για τωρα. αλλα θα ηθελα να το ρυθμισω με την yoshi οταν την φορεσει.. επισης το κουμπακι για να αλλαζω χαρτογραφιση για οικονομια η τερμα καταναλωση ειναι ξεχωριστο? | |
|
 | |
gat0s Hero gixxer

Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 11 Οκτ 2009, 21:29 | |
| - daionerk9 έγραψε:
- ρε παιδια εγω να ρωτησω ετσι κατι για να μου φυγουν οι αποριες? αν δεν θελεις ολο το συστημα bazzaz κ απλα θελεις το Z-Fi Fuel Control που ειναι σαν το power comander αν δεν κανω λαθος ...μπορεις να αγορασεις μονο αυτο και μαζι το Z-AFM και να το ρυθμισεις μονος σου π.χ .. γτ εγω δεν θελω το traction control τουλαχιστον οχι για τωρα. αλλα θα ηθελα να το ρυθμισω με την yoshi οταν την φορεσει.. επισης το κουμπακι για να αλλαζω χαρτογραφιση για οικονομια η τερμα καταναλωση ειναι ξεχωριστο?
Υπαρχει και μονο του και δουλευει κανονικοτατα με το Z-AFM. Το κουμπακι ειναι ξεχωριστα αλλα ειναι σχετικα φτηνο. Δεν ειναι ομως για κατανολωση και οικονομια. Αν κανεις ενα προγραμμα για οικονομια οπως το εθεσες θα κανεις και κατι σουπερ τρυπουλες στα πιστονακια σου λογου φτωχου μιγματος. το διακοπτακι το εχει για την απολυτη ρυθμηση.Δηλαδη ενας αγωνιζομενος π.χ. που παει να κανει προπονιση 9:00 το πρωι και εχει θερμοκρασια γυρο στους 15cel υγρασια ταδε κτλ θα χρειαστει διαφορετικο χαρτη οταν θα παει να τρεξει στις 2:00 και θα εχει 30cel+ και ολα τα δεδομενα θα εχουν αλλαξει | |
|
 | |
JIMK7 Full gixxer

| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 15 Οκτ 2009, 18:52 | |
| | |
|
 | |
panosk8 Hero gixxer

Όνομα: : Πανος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
 | Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:46 | |
| λοιπον..για να δουμε. με ενα Z-Fi TC , Z-AFM , CONTROL / MAP SWITCH εισαι οκ? η χρειαζεται και τιποτα αλλο απο πλεξουδες κτλ? και γιατι αυτο ειναι πιο ακριβο απο τον προηγουμενο επιλογεα? μπορει να μου πει καποιος με 2 λογια πως δουλευει το quickshifter κ τι κανει το z-afm? ευχαριστω εκ των προταιρων  | |
|
 | |
| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|