ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Τετ 17 Μαρ 2010, 19:54 | |
| Την Κυριακη θα παω μια μεχρι την Εδεσσα.... Αν θελει κανεις να ερθει παρεα η να βρεθουμε εκει ας το πει | |
|
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Τετ 17 Μαρ 2010, 21:09 | |
| - ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
- Την Κυριακη θα παω μια μεχρι την Εδεσσα....
Αν θελει κανεις να ερθει παρεα η να βρεθουμε εκει ας το πει Θα λειπω στην Πρεβεζα απο το Σαββατο και θα γυρισω Κυριακη μεσημερι. Μαλλον δυσκολο το βλεπω | |
|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Πεμ 18 Μαρ 2010, 00:48 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Alex-k7 έγραψε:
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Αν θελει κανεις να ερθει παρεα η να βρεθουμε εκει ας το πει Θα λειπω στην Πρεβεζα απο το Σαββατο και θα γυρισω Κυριακη μεσημερι. Μαλλον δυσκολο το βλεπω Θα κατέβεις στην πατρίδα μου Alex; Το Σαββατο εχει συνελευση η μοτοε και θα παω. Θα πιουμε κανα καφε? | |
|
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ Πεμ 18 Μαρ 2010, 01:19 | |
| - Alex-k7 έγραψε:
- GSXR-750 έγραψε:
- Alex-k7 έγραψε:
- ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Αν θελει κανεις να ερθει παρεα η να βρεθουμε εκει ας το πει Θα λειπω στην Πρεβεζα απο το Σαββατο και θα γυρισω Κυριακη μεσημερι. Μαλλον δυσκολο το βλεπω Θα κατέβεις στην πατρίδα μου Alex; Το Σαββατο εχει συνελευση η μοτοε και θα παω. Θα πιουμε κανα καφε? Δυστυχώς λόγο εργασίας θα ανεβώ Πρέβεζα(Φιλιππιαδα είναι το χωριό μου) το Πάσχα. Με την μηχανή θα κατέβεις Alex? | |
|
Hamamatsu Hero gixxer
| |