| GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! | |
|
+8GsxrPower busa respect teo46 GIXXERAKIAS nasos-v valentinosgsxr Leroy mototrela 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mototrela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
| Θέμα: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 00:27 | |
| ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ σημερα εβαλα λαστιχα τα bt 16 πριν ειχα τα bt 15 της μανας του . ( ητανε για πεταμα λογο φθορας ) ομολογω πως δεν εκανα πολα χιλιομετρα .... ομως η πρωτη εντυποση ηταν παραπανω απο απελπιστηκη ! ξενερωσα παντελος με την επιλογη μου . να πω επισης οτι τα 20 πρωτα χιλιομετρα τα εκανα στη πολη με λιγη κινηση . ειμαι κατηγορια φτερου 60 κιλα πρεπει να παιζει και αυτο ρολο ! το μηχανακι δε παταει κατω οπως το φανταζωμουνα , "καινουρια λαστιχα λεω θα βεντουζαρει το πραμα" , αλλα που ?!! εστω τη πρωτη βδομαδα βρε παιδι μου ... στο μεταξι ειναι 1 απο τις 3 επιλογες που μου πρωτηνανε ολα τα βουλκανιζατερ λεγοντας μου οτι στην ουσια δεν θα καταλαβενα διαφορα μεταξι τους . θα αλαξουνε συμπερηφορα αν τα περπατησω ? τα καλυτερα λαστιχα κατα τη γνωμη σας ποια ειναι ? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 01:03 | |
| Οποια λαστιχα και να βαλεις, πρεπει πρωτα να περπατησουν οπως ειπες και εσυ. Επισης νομιζω τα bt 16 δεν ζεστενονται ευκολα στη πολη. Πρεπει να τα ζεστανεις πρωτα για να το "μπασεις" σε στροφες. Ποσα χιλιομετρα εχεις κανει μεχρι τωρα? | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 08:33 | |
| Μην απελπιζεσαι γιατι τα BT016 ειναι καλα λαστιχα και θα σου βγαλουν πολλα χιλιομετρα σε ταξιδια. Μεσα στην πολη μπορει να μην προλαβαινουν να ζεσταθουν αλλα στις βολτες θα σου δωσουν καλο πατημα. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 08:40 | |
| πες μας λιγο και με τι πιεση τα δουλευεις μπρος πισω?
στα πρωτα χιλιομετρα γλυστρανε! μετα απο 300 χιλ φευγει αυτο το συντιριτικο "λαδακι" που εχουν και μετα βλεπεις τι λενε! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 08:51 | |
| +1000 στα παιδια και στον Νασο.Αλλα..... Mην ξεχναμε παιδες και οτι οπου και να παμε γλυστραει με οτι λαστιχα και να ειναι...εχουμε φαει τοσες λασποβροχες και τοση σκονη....αν δεν βρεξει καθαρη βροχη και μπολικη,προσφυση μηδεν... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 09:46 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- +1000 στα παιδια και στον Νασο.Αλλα.....
Mην ξεχναμε παιδες και οτι οπου και να παμε γλυστραει με οτι λαστιχα και να ειναι...εχουμε φαει τοσες λασποβροχες και τοση σκονη....αν δεν βρεξει καθαρη βροχη και μπολικη,προσφυση μηδεν... +1000!! | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 10:05 | |
| Eνας φιλος , την οδηγικη ικανοτητα του οποιου σεβομαι , μου ειχε πει καποτε οτι .... οτι ειναι μαυρο στρογγυλο και καινουργιο παντα κραταει.... τωρα απο κει και μετα εχουν και αλλα παιδια εχουν παραπαπονεθει για τα βτ 16 , εγω τα θεωρω καλα λαστιχα , αλλα σαυτη την κατηγορια θα προτιμουσα σιγουρα τα corsa iii με μονο μειονεκτημα τους (παντα κατα την υποκειμενικη μου αποψη) το οτι δεν ειναι πολυ κορονατα.
Ενω για χρηση δρομου αρχιζω να καλοβλεπω τα καινουργια τα rosso corsa τα οποια μου φαινονται στο ιδιο στυλ με τα corsa iii , αλλα μαλλον ειναι πιο κορονατα εξαλειφοντας το μοναδικο μειον τους , αλλα να τα δουμε πρωτα επι του πρακτεου και βλεπουμε.- | |
|
| |
GsxrPower Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 170 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2009
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 12:17 | |
| δεν θα επερνα ποτε τετια λαστιχα. αν το δουλευεις πιο πολυ δρομο το μηχανακι τσιμπα τα metzeler racetec ( κ3 ) λεγονται ειναι τα πιο σκληρα στην κατηγορια τους,(γομες μεν) αλλα τα σινειστουνε και για χρηση δρομο. τα εχω ενα χρονο φουλ μπαντες και ταξιδια και τωρα κοντευει να λιωσει. Βλεπε φωτο προφιλ <- στην σιγγεκριμενη φωτογραφια ειχανε δουλεψει 1 ωρα + και κολλουσανε σαν τσιχλα ! δεν το περειμενα. η τιμη τους ειναι κοντα στα 380 το ζευγαρι, + φρεσκα. αν θελεις στειλε μου π.μ να σε ενημεροσω σχετικα με την παραγγελεια αν ενδιαφερεσε. καλημερα | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 13:58 | |
| - nasos-v έγραψε:
- πες μας λιγο και με τι πιεση τα δουλευεις μπρος πισω?
στα πρωτα χιλιομετρα γλυστρανε! μετα απο 300 χιλ φευγει αυτο το συντιριτικο "λαδακι" που εχουν και μετα βλεπεις τι λενε! - GIXXERAKIAS έγραψε:
- +1000 στα παιδια και στον Νασο.Αλλα.....
Mην ξεχναμε παιδες και οτι οπου και να παμε γλυστραει με οτι λαστιχα και να ειναι...εχουμε φαει τοσες λασποβροχες και τοση σκονη....αν δεν βρεξει καθαρη βροχη και μπολικη,προσφυση μηδεν... τα είπατε όλα - busa respect έγραψε:
- Eνας φιλος , την οδηγικη ικανοτητα του οποιου σεβομαι , μου ειχε πει καποτε οτι .... οτι ειναι μαυρο στρογγυλο και καινουργιο παντα κραταει....
πλέον όλα τα λάστιχα είναι σε κορυφαίο επίπεδο τώρα από εκεί και πέρα το μυαλό μας βάζει φραγμούς και δεν μας αφήνει να οδηγήσουμε | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| |
| |
mototrela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 27 Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 19:40 | |
| ευχαρηστω arturo τα supercorsa ειναι καλυτερα απο τα υπολοιπα κατα τη γνωμη σου ? | |
|
| |
arturo Normal gixxer
Όνομα: : δημητρης Τόπος : θεσνικη Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 209 Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2009
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Τετ 24 Μαρ 2010, 21:17 | |
| - mototrela έγραψε:
- ευχαρηστω arturo
τα supercorsa ειναι καλυτερα απο τα υπολοιπα κατα τη γνωμη σου ? τουλαχιστον απο οσα εχω δοκιμασει.παντως εχω ακουσει ιδιαιτερα καλα λογια και για τα metzeler racetek k3 που αναφερει και ενα παιδι παραπανω.απο εκει και περα δοκιμαζεις και η κριση σου μετραει.αν θες θα σου πω και ενα σαιτ απο εξω να παραγγειλεις.καλο βραδυ | |
|
| |
Chris71 Normal gixxer
Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 21/07/2009
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Παρ 26 Μαρ 2010, 09:56 | |
| - arturo έγραψε:
- mototrela έγραψε:
- ευχαρηστω arturo
τα supercorsa ειναι καλυτερα απο τα υπολοιπα κατα τη γνωμη σου ? τουλαχιστον απο οσα εχω δοκιμασει.παντως εχω ακουσει ιδιαιτερα καλα λογια και για τα metzeler racetek k3 που αναφερει και ενα παιδι παραπανω.απο εκει και περα δοκιμαζεις και η κριση σου μετραει.αν θες θα σου πω και ενα σαιτ απο εξω να παραγγειλεις.καλο βραδυ Και εγω το θελω αυτο το σαιτ , αν σου ειναι ευκολο | |
|
| |
k6 black Jr.gixxer
Όνομα: : Σπυρος Τόπος : ΘΗΒΑ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! Δευ 29 Μαρ 2010, 16:04 | |
| εγω φορεσα για 3η φορα τα 016 και ειναι πολυ καλα.η μηχανη σου εχει 180 αλογα...σε ανοιγματα και σε δρομο πολης κανενα λαστιχο δεν θα γατζωσει.καλες βολτες... | |
|
| |
| GSXR 1000 K8 ΛΑΣΤΙΧΑ ! | |
|