Λίγο δύσκολο προς το παρόν, σήμερα ειχα ενα τροχαίο στον κηφισο.... εγω χτυπησα το γονατο, η μηχανη εγινε σμπαραλια... και την έχω ενα μήνα μονο.. Γυριζα απο δουλεια (εκαλη) κ πηγαινα σπιτι (νεο κοσμο μέσω πετρου ραλλη), στο υψος των κτέλ λιγο πριν την στροφη για καβαλας , πατησε αποτομα φρενο ενα βανακι ο οποιος πηγε να αποφυγει ενα τρακαρισμα με εναν αλλο και φρεναρα κ εγω. Η ειρωνεια ειναι οτι δεν ετρεχα , αλλα λογω ποιοτητας οδοστρώματος (γ@μώ τους δρόμους μας), ηταν σα να φρενάρω πάνω σε παγο.... εχασα το μπροστινο, η μηχανη συρθηκε απο αριστερη πλευρα και εσκασε πανω στην ροδα του τυπου (με το βανάκι η ότι αλλο ήταν) που φρέναρε. Εγω μετα απο κάποια μετρα συρσιμο στην άσφαλτο, που για καλη μου τυχη δεν ακολουθησα την πορεια της μηχανης, βρεθηκα με το στηθος να σερνεται στην ασφαλτο και εγω με τα χερια μου να προσπαθω να επιβραδυνω την ταχυτητα που ειχα.... εκεινη τη στιγμη, το μονο που σκεφτομουν ηταν να σταματησω και να κάνω στην άκρη για να μη με περασει απο πάνω κανένα αυτοκίνητο..... η μηχανη παιδιά καταστράφηκε ολοσχερώς ... σιγουρα το πρώτο μέλημα μου ειναι η υγεία μου, αλλά πραγματικά, κοντεύω να σκάσω !!! Ελπίζω να μην παιχτεί καμιά πουστια με τις ασφαλιστικές , μέχρι και η τροχαια που ηρθε μας έδωσε δίκιο ... δεν ξέρω αν έπρεπε να ποστάρω τα παραπάνω και συγνώμη αν σας χάλασα, απλά είμαι σίγουρος οτι εδώ κάποια άτομα μπορούν να καταλάβουν ή να φανταστουν το συναίσθημα σε σχεση με τον κάθε άσχετο που δεν ξέρει τι σημαίνει ο μοτοσυκλετισμός για μας.... θα έβαζα και φωτό αλλα θα χαλαστείτε περισσότερο οπότε δεν το κάνω ... το συμπέρασμα είναι εγω για 15 μερες με το πόδι στο νάρθηκα, η μηχανή ..... θα δείξει !