| Από που να το αγοράσω; | |
|
+7GSXR-K8 kentaurosk8 ilias2408 Leroy karagio ghost Transporter 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Transporter Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Πάτρα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| Θέμα: Από που να το αγοράσω; Δευ 05 Απρ 2010, 14:06 | |
| Μιας και αποφάσησα να πάρω τελικά καινούριο το κ9 1000,θα ήθελα να σας ρωτησω:Αντιπροσωπίας ή παραεισαγωγής;Νομίζω πως τα παραεισαγωγής είναι γύρω στα 1000ευρω ποιό φθηνά,αλλά δεν ξερω τι γίνεται με την εγγύηση.Και επίσης αν μπορείτε να μου προτείνεται κάποια καταστηματα απο Αθήνα για να ρωτήσω στα οποία θα βρω καλή εξυπηρέτηση και καλη τιμη.(Ρώτησα κάποιους για το Motovinios που ειχα ακουστά αλλα δεν μου είπαν καλά λόγια ούτε για την εξυπηρέτηση ούτε για τα δώρα που κάνει.)Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Δευ 05 Απρ 2010, 14:16 | |
| η αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη να σε καλυψει απο θεμα εγγυησης,ακομη κι αν ειναι παραεισαγωγης το μηχανακι σου | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Δευ 05 Απρ 2010, 20:07 | |
| μην παρεις και απο το euromoto. πολυ ευγενικοι μεχρι να το παρεις..... σε μενα τουλαχιστον.εμενα αρνουνται να μου αλλαξουν τον προβολεα που μπαζει υγρασια ενω στην αντιπροσωπεια που ρωτησα θα μου τον αλλαζαν αμεσως αν το ειχα παρει απο κει.... Α! μην περιμενεις δωρα απο πουθενα μονο μειωση της τιμης | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Δευ 05 Απρ 2010, 20:34 | |
| Απο motojapan εχω ακουσει καλα λογια, αλλα δεν το γνοριζω απο πρωτο χερι. Ισως καποιος που να εχει αγορασει να βοηθουσε πιο πολυ. | |
|
| |
ilias2408 Jr.gixxer
Όνομα: : Ηλιας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 7 Hμερομηνία εγγραφής : 30/03/2010
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Πεμ 08 Απρ 2010, 12:49 | |
| Απο Moto Japan πηρα εγω το δικο μου Κ9...τα παιδια εκει εξυπηρετικοτατοι αλλα δεν μου εχει τυχει κατι ωστε να χρειαστει να παω να κοιταξω τα της εγκυησης ακομα...οποτε δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη....
Καλα λογια εχω ακουσει επισης για το Imported Bikes...αν θες το τσεκαρεις κι αυτο | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Πεμ 08 Απρ 2010, 14:35 | |
| - ghost έγραψε:
- η αντιπροσωπεια ειναι υποχρεωμενη να σε καλυψει απο θεμα
εγγυησης,ακομη κι αν ειναι παραεισαγωγης το μηχανακι σου Είναι νομικά υποχρεωμένη αλλά δεν το κάνει ούτε το έχει κάνει ποτέ. Μόνο αν τους πας στα δικαστήρια μπορεί να δικαιωθείς μετά απο πολλααααά χρόνια. Ντε φάκτο αυτό που σου λέω δεν πρόκειται να καλύψει κανέναν!!! Μόνο η ευρωπαική εγγύηση σε καλύπτει δηλαδή ο dealer που πούλησε το μηχανάκι στον παραεισαγωγέα. Φιλικά | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Πεμ 08 Απρ 2010, 16:44 | |
| αυτο εννοω...οτι ειναι υποχρεωμενη...τωρα αν το κανει ειναι αλλο θεμα ατελειωτης συζητησης | |
|
| |
GSXR-K8 Normal gixxer
Όνομα: : MAKHS Τόπος : KOΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Πεμ 08 Απρ 2010, 17:21 | |
| Εγω το πηρα απο την μιχαλακοπουλου Σουλτατοι λεγετε,και ειχα ενα προβλημα με το σταμπιλιζατερ και αμεσως μου το καλυψανε!Δεν ειχα κανενα προβλημα!Και book service!Ειχε κοπει το φυσακι! | |
|
| |
Chris71 Normal gixxer
Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 21/07/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Σαβ 10 Απρ 2010, 11:35 | |
| Επίσης παιζι ρολο μεγαλο αν θα το παρεις με χρηματοδότηση 'η μετρητά, πχ αν το παρεις με 0% προκαταβολή το εισαγωγείς θα σ παει πιο ακριβα απο το ήδη ακριβο του σφακιανακη, γιατι εχει μεγαλιτερο επιτοκιο ετσι τουλαχιστον ηταν πριν κανα χρονο οταν πηρα εγω, ολοι παιζαν στο 12% ενω ο σφακ.. στο 8% :P | |
|
| |
alex k8 Normal gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Λουτσα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 86 Hμερομηνία εγγραφής : 26/03/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Κυρ 11 Απρ 2010, 17:47 | |
| αξιζει το κοπο να πεταχτεις μεχρι τα μεγαρα,εξοδος παχη δεξια στο πρωτο φαναρι αριστερα ειναι ο motosaltas πολυ καλος ανθρωπος ο σπυρος και ο γιος του ο θακης πολλα χρονια μαγαζι κ σωστος επαγγελματιας.εγω μενω αθηνα κ εχω παρει δυο μηχανες απο εκει οπως κ ο πατερας μου κ πολοι φιλοι μου.και εισαγωγης κ αντιπρωσοπειας.σε καλυπτει απο εγγυηση κ θα κανει οτι μπορει για καλυτερη τιμη η για δωρα
υγ δεν περνω καμια μιζα απο εκει απλως ειμαι ενας ευχαριστημενος πελατης του! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Δευ 12 Απρ 2010, 06:22 | |
| Για τον φιλο παντως που εγραψε πριν για euromoto οτι δεν του αλλαζε το φαναρι......δεν ξερω αν ετυχε,αλλα το suzuki μου εγω το ειχα παρει απο το factory που τους το ειχε φερει ο euromoto,κ για θεμα εγγυηση θα με καλυπτε αυτος. 1μιση χρονο μετα την αγορα καηκαν ανορθωτης κ πηνια οπου μου τα αλλαξε, ενω κατα την αγορα δεν εχω παραπονο απο το factory...δωρα δεν δινουν....αλλα σε εξτρας πηρα κατα την αγορα μου(συναγερμο κτλ) μου ειχε κανει πολυ καλη εκπτωση. | |
|
| |
K4 Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 14 Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Δευ 12 Απρ 2010, 12:31 | |
| απο motojapan αγορασε ενας κολλητος tdm μας ειπε οτι ηταν χαρτι δεν ειχε το παραμικρο κ αποδειχθηκε οτι το ντεποζιτο κ τα μαγουλα ηταν ξαναβαμμενα....κ υποτηθετε οτι ηταν κ γνωστος..... | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Τρι 13 Απρ 2010, 12:53 | |
| δεν ξερω αν ετυχε φιλε platonas αλλα εχω σαλταρει με τον τυπο, αν και εχω ακουσει κ απο αλλουσ απο πλυντηρια καλα λογια(ισως ομως κ προπαγανδα γιατι τον ηξεραν). Μαλλον με ειδε μικρο (22χρονων) κ ειπε ωραια θα τον ξεγελασω τον πιτσιρικα..... | |
|
| |
karagio Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Από που να το αγοράσω; Τρι 13 Απρ 2010, 12:54 | |
| ρε φιλαρακι το factory δεν πουλαει αντιπροσωπειας? αν ναι τοτε πως γινετε αυτος ( που ειναι παραειδαγωγης ) να σου δινει εγγυηση?????? | |
|
| |
| Από που να το αγοράσω; | |
|