Greek GSX-R forum
θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Poll_l10θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Poll_c10θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Poll_r10 
JIMK7
θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Poll_l10θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Poll_c10θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mototrela
Jr.gixxer
mototrela

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 27
Hμερομηνία εγγραφής : 04/03/2010

θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα   θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα EmptyΤετ 07 Απρ 2010, 23:26

χρονια πολα σε ολους

πρωσπαθω να καταλαβω εδω και 2 μηνες τι στο καλο συμβενει ...

gsxr κ8 1000

οποτε του 'ρθει μου κανει θορυβο η αλυσηδα μαζι με κραδασμο χοντρο (μπασο) σα να βρησκει πανω σε χοντρο σιδερο ! (ψαλιδι ? τι να πω ?)
το κανει για μια στιγμη οταν ξεκιναω (2 - 3 δευτερολεπτα) και σταματαει .
το καταλαβενω και στα πατακια !
το ιδιο εχω παρατηρησει τελευταια και στο δρομο οπως πηγενω χαλαρα .
στα πολα δεν εχω καταλαβει τιποτα ισως γιατι δεν ειναι εφηκτο για ευνοητους λογους .

στο μεταξι δε βλεπω την αλυσηδα πουθενα γδαρμενη και εχω την εντυποση οτι ειναι σωστα σφηγμενη !

απο τι μπωρει να ειναι αυτο ?
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα   θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα EmptyΠεμ 08 Απρ 2010, 00:41

Δεν θα ειναι γραρμενη η αλυσιδα. Το πλαστικο (γλυστρα) θα ειναι φαγωμενο και μετα το ψαλιδι σου, αν βρισκει πανω του. Μηπως ειναι καποιο ρουλεμαν? Η το απιθανω και οχι αδυνατο, να βρισκει το μπροστα γραναζι στο καπακι?
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα   θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα EmptyΠεμ 08 Απρ 2010, 00:46

Ποσα χιλιομετρα εχεις μ αυτην την αλυσιδα xmmm
mototrela
Jr.gixxer
mototrela

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα   θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα EmptyΠεμ 08 Απρ 2010, 12:20

περιπου 12 000 χλμ ειναι η μαμα δεν την εχω αλαξει
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα   θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα EmptyΠεμ 08 Απρ 2010, 14:48

Αν βρισκει η αλυσιδα πανω στο ψαλιδι ειναι κατι που φαινετε ευκολα με εναν οπτικο ελεγχο. Αν δεν βλεπεις σημαδια πουθενα στην διαδρομη της αλυσιδας τοτε φταιει κατι αλλο. Ο μηχανικος σου το ειδε?
mototrela
Jr.gixxer
mototrela

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα   θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα EmptyΠεμ 08 Απρ 2010, 21:44

περασα σημερα και μου ειπε ετι θελει λιγακι τεντομα χωρις ομως
να δηκαιολογει το θορυβο ... θα περασω αυριο να τη τεντοσει και βλεπουμε !
παντος δε νομηζω να ειναι απο αυτο ...

θορυβος και τρηξημο ( κραδασμος ) απο αλυσηδα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» θορυβος
» Θορυβος στο φρεναρισμα
» Θόρυβος σασμάν Κ9

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com