| Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? | |
|
+4JIMK7 thanosk6 DENNIS nasos-v 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 18:35 | |
| | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 18:41 | |
| χαχαχα το θέλεις πολύ?Ρε το ντεπόζιτο δεν το έχω τελειώσει,καλά θα τις ανεβάσω το βράδυ κάτι πρόχειρες που έχω από το κινητό του Γιάννη. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 18:47 | |
| ελα ανεβασε τες δεν θα κοιταξω καθολου το ντεποζιτο! θα βαλω το δακτυλο στην οθονη αντε ρε παιδι μου να δουμε , αφου ξερεις, οτι με τρωει το θεμα! | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 19:02 | |
| Nαι το τεπόζιτο είναι ένα θέμα, αλλά εγώ λέω αν αξίζει θα το βάψω. Αν το κοστούμι αξίζει δλδ. Γιαυτό έλεγα να μου πεις εντυπώσεις αλλα απο οτι κατάλαβα είσαι ευχαριστημένος. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 19:09 | |
| - gixxersak έγραψε:
- χαχαχα το θέλεις πολύ?Ρε το ντεπόζιτο δεν το έχω τελειώσει,καλά θα τις ανεβάσω το βράδυ κάτι πρόχειρες που έχω από το κινητό του Γιάννη.
Για πες και εντυπωσεις με την εφαρμογη των πλαστικων πως σου φανηκαν καλα ? :iugwcjbc: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 20:56 | |
| [img] [/img] ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ για πείτε πως σας φαινετε? | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 21:03 | |
| Θα γίνει κουκλί το :ec3c:
:sgdas: :sgdas: :sgdas: | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 21:03 | |
| Σάκη το μονόσελο έρχεται κανονικά έτσι? Με τα υπόλοιπα πλαστικά. Απλά φαντάζομαι δεν θα έχει τις βάσεις απο κάτω, πρέπει να βγάλεις απο το μαμα. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 21:08 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Σάκη το μονόσελο έρχεται κανονικά έτσι? Με τα υπόλοιπα πλαστικά. Απλά φαντάζομαι δεν θα έχει τις βάσεις απο κάτω, πρέπει να βγάλεις απο το μαμα.
Οπως τα ειπες τα παντα εχει μεσα ακομα ζελατινα φιμε κ undertail. | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 21:14 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- gixxersak έγραψε:
- χαχαχα το θέλεις πολύ?Ρε το ντεπόζιτο δεν το έχω τελειώσει,καλά θα τις ανεβάσω το βράδυ κάτι πρόχειρες που έχω από το κινητό του Γιάννη.
Για πες και εντυπωσεις με την εφαρμογη των πλαστικων πως σου φανηκαν καλα ? :iugwcjbc: Τα είχα γράψει σε άλω θέμα κ το κάνω copy κ το ξαναβάζω εδώ,οτι απορίες θέλετε ρωτήστε. Για τα χρήματά τους αξίζουν κάργα,το gixxer κ6 750-600 είναι γελοίο να το λύσεις κ να το δέσεις,στο κοστούμι δεν θα πεδευτεις πολύ,το μόνο μελανό σημείο είναι το μούτρο για τις γωνίες που κάνει το φανάρι με λιμουλα κ φάγωμα κ άνοιγμα λίγο τις τριπουλες θα κάτσει, α με τους μαμά αεραγωγούς.Θα χρειαστείς να αγοράσεις βίδες με σπυρομα γιατί οι μαμά είναι λαμαρινοβιδες.Δεν είχα προβλήματα στο ότι σπάνε εκεί που βιδώνεις τις βίδες.Φώτο πολύ σύντομα.(με τις ζαντουλες ειναι τουμπανο λεμε) | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Παρ 23 Ιαν 2009, 23:51 | |
| Σάκη το :ec3c: τα σπάει :sgdas: :sgdas: πολύ όμορφο!!!!!! και όταν κάνεις το ρεζερβουάρ θα δείξει ακόμα πιο όμορφο!! | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 01:06 | |
| Καλοταξιδο και αγρατζουνιστο και απο εδω ρε φιλε! :sgdas: :sgdas:
ps:Τσογλανε για να δεις τι φιλο εχεις ρε...το ρεμαλι με τραβολογησε ελευσινα για βολτα με τοιν σκατοκαιρο και φαγαμε καργα βροχη...η πρωτη του φορα το μαναρι μου... :ohdhds: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 01:14 | |
| σακη ................ με το δακτυλο στην οθονη ...........μπορω να πω οτι εγινε μπιμπελο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
:sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: :sgdas: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 02:14 | |
| Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα!!!!!! :thanks!!: :thanks!!: :thanks!!: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 17:10 | |
| Σάκη μπορείς να μας πεις την διαδικασία που έκανες για να αγοράσεις τα πλαστικά!!Έχουμε τόσο καιρό που λέμε εδώ μέσα για αυτά αλλα άκρη δεν έβγαλα.Τελικά τα περνάνε στο τελωνείο η όχι?Και αν ξέρεις εσύ η κάποιος άλλος τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές. Καλο είναι να γράψει και οποιος ξέρεις ακριβώς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να γίνει η παραγγελια και η παράδοση εδώ στην Ελλάδα.Προτείνω να τα μαζέψουμε όλα αυτά σε μια ανακοίνωση,όχι απαραίτητα μονο για πλαστικά αλλα και για αλλα ανταλλακτικά,για να τα βρίσκει οποιος θέλει να παραγγείλει κάτι από εξωτερικό. | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 17:15 | |
| Πολυ ομορφο,αντε και στα δικα μας. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 19:37 | |
| . - GSXR-750 έγραψε:
- Σάκη μπορείς να μας πεις την διαδικασία που έκανες για να αγοράσεις τα πλαστικά!!Έχουμε τόσο καιρό που λέμε εδώ μέσα για αυτά αλλα άκρη δεν έβγαλα.Τελικά τα περνάνε στο τελωνείο η όχι?Και αν ξέρεις εσύ η κάποιος άλλος τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές.
Καλο είναι να γράψει και οποιος ξέρεις ακριβώς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να γίνει η παραγγελια και η παράδοση εδώ στην Ελλάδα.Προτείνω να τα μαζέψουμε όλα αυτά σε μια ανακοίνωση,όχι απαραίτητα μονο για πλαστικά αλλα και για αλλα ανταλλακτικά,για να τα βρίσκει οποιος θέλει να παραγγείλει κάτι από εξωτερικό. Πολυ καλη ιδεα :qrv qv: | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Σαβ 24 Ιαν 2009, 19:54 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- .
- GSXR-750 έγραψε:
- Σάκη μπορείς να μας πεις την διαδικασία που έκανες για να αγοράσεις τα πλαστικά!!Έχουμε τόσο καιρό που λέμε εδώ μέσα για αυτά αλλα άκρη δεν έβγαλα.Τελικά τα περνάνε στο τελωνείο η όχι?Και αν ξέρεις εσύ η κάποιος άλλος τους πιο αξιόπιστους κατασκευαστές.
Καλο είναι να γράψει και οποιος ξέρεις ακριβώς την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να γίνει η παραγγελια και η παράδοση εδώ στην Ελλάδα.Προτείνω να τα μαζέψουμε όλα αυτά σε μια ανακοίνωση,όχι απαραίτητα μονο για πλαστικά αλλα και για αλλα ανταλλακτικά,για να τα βρίσκει οποιος θέλει να παραγγείλει κάτι από εξωτερικό. Πολυ καλη ιδεα :qrv qv: Λοιπόν οποιος ξέρει ας γράψει εδώ και το μεταφέρουμε μετά....άντε να κάνουμε καμια αγορά να φτιάξουμε τα μοτέρια μας!! | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? Δευ 26 Ιαν 2009, 01:13 | |
| Θα μιλησω για αγορα απο ebay που εχω κανει κιολας,ειναι πολυ απλο πρωτα πρεπει να εχεις μια καρτουλα paypal βρισκεις το αντικειμενο που σε ενδιαφερει βγαζεις μια ακρη στα μεταφορικα αυτο ή θα το αναφερει ή θα πρεπει να ρωτησεις τον πολητη με ενα e-mail,καταθετεις τα χρηματα(δηλαδη τα βαζεις στον λογαριασμο της paypal),κανεις την αγορα εχεις κ το cheking number ετσι ωστε να βλεπεις που βρισκετε το αντικειμενο που αγορασες.Τα χρηματα που εχεις καταθεσει θα ειναι το ποσο εχει το αντικειμενο κ ποσο τα μεταφορικα,το αντικειμενο θα ερθει στην πορτα σου αν βρισκεσε εκει,για το τελωνειο θα πληρωσεις κατι γυρω στα 10 ευρω,πλεον ολα περνανε απο τελωνειο με καποια συμετοχη.Το κοστουμι 10 ευρω,ενα ζευγαρι παππουτσια 6 ευρω.Απο ευρωπη δεν πληρωνεις καθολου,μια πολυ καλη αγορα ειναι απο Αγγλια μιας κ που εχει πεσει η λυρα κατα πολυ.Εκανα μια αγορα απο Αγγλια 2 κρανη μεσα στην βδομαδα θα τα εχω. | |
|
| |
| Σακη που ειναι οι φοτογραφιες ΟΕΟ???? | |
|