gregory Normal gixxer
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 70 Αγωνιζόμενος : MΠΑΑΑ... Hμερομηνία εγγραφής : 28/05/2009
| Θέμα: ΒΑΣΗ GPS Τρι 13 Απρ 2010, 10:23 | |
| Παιδιά καλημέρα. Έχει βάλει κανείς βάση gps στο gixxer του? Πού μπορώ να βρω μια που να μην έχει φόβο να φύγει απο τον αέρα? ΄ Εχω μια με βεντούζα που βάζω στο αυτοκίνητο αλλά φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στην μηχανή. Έχω κανονίσει αύριο να κάνω μια μόντα με φορτιστή αυτοκινήτου. θα μπει στο τιμόνι υποδοχή για να φορτίζεται το gps. Η βάση είναι το πρόβλημα μου όμως. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί 1η Μαϊου πάω με το SUZUKI GSR HELLENIC FORUM ( www.gsr600.gr) (οπου ανηκα παλιότερα) στα Χάνια Πηλίου. Ευχαριστώ | |
|
xxx Normal gixxer
Όνομα: : Κωνσταντίνος Τόπος : θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 97 Αγωνιζόμενος : Στον ύπνο μου! Hμερομηνία εγγραφής : 09/11/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΗ GPS Τρι 13 Απρ 2010, 18:03 | |
| | |
|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΗ GPS Τρι 13 Απρ 2010, 21:26 | |
| | |
|
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΗ GPS Τετ 14 Απρ 2010, 08:45 | |
| - gregory έγραψε:
- Παιδιά καλημέρα.
Έχει βάλει κανείς βάση gps στο gixxer του? Πού μπορώ να βρω μια που να μην έχει φόβο να φύγει απο τον αέρα? ΄ Εχω μια με βεντούζα που βάζω στο αυτοκίνητο αλλά φοβάμαι οτι δεν θα αντέξει στην μηχανή.
Έχω κανονίσει αύριο να κάνω μια μόντα με φορτιστή αυτοκινήτου. θα μπει στο τιμόνι υποδοχή για να φορτίζεται το gps. Η βάση είναι το πρόβλημα μου όμως.
Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί 1η Μαϊου πάω με το SUZUKI GSR HELLENIC FORUM (www.gsr600.gr) (οπου ανηκα παλιότερα) στα Χάνια Πηλίου.
Ευχαριστώ Κατά πάσα πιθανότητα το τμήμα της βάσης ξεκουμπώνει από την βεντούζα με το εύκαμπτο. Δοκίμασε να το σύρεις πάνω - κάτω. Όταν ξεκουμπώσει , θα δεις 4 τρύπες. Περνάς τάι ραπ και την πιάνεις στην τιμονόπλακα. Αν η βάση είναι μεγάλη , ίσως χρειαστείς κάποιο αποστάτη για να πατήσει σωστά. | |
|
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΗ GPS Παρ 10 Σεπ 2010, 23:52 | |
| | |
|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΗ GPS Δευ 13 Σεπ 2010, 20:20 | |
| Βρηκα αυτη και την πηρα απο e-shop. | |
|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΣΗ GPS Πεμ 25 Νοε 2010, 17:10 | |
| Λοιπον επαναφερω το θεμα γιατι ηρθε μια βαση σημερα που ειχα παραγγειλει. Εχει διαφορα κομματια που προσαρμοζεται το ενα με το αλλο. Το site και οι βασεις ειναι στο http://www.motoraid.eu/shop/index.php?cPath=202_151_392 οποιος μπενει και στο mybike θα το ξερει σιγουρα. Πηρα λοιπον αυτοΛεω να το κοψω το ασημενιο κομματι να ερθει ποιο κατω και απο πανω εβαλα αλλα 2 κομματια 1 2 και βγηκε αυτο διακριτηκη και μπενει - βγενει ευκολα Μπορεις να κανεις απειρους συνδιασμους. Α! και το gps βαζεις και αυτο απο πανω και καθαριζεις | |
|