Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Moto 2 ειδε κανενας? Πεμ 15 Απρ 2010, 22:02 | |
| Σημερα ειδα τον αγωνα μοτο 2 του Καταρ και επαθα πλακα. Οποιος δεν το ειδε μπορει να το δει αποψε στο σκαι σε επαναληψη η αλλιως να το κατεβασει απο το racing-underground. Ομολογω οτι επαθα πλακα.Ο ορισμος της αλητειας,φοβερος ανταγωνισμος και προσπερασεις απο κει που δεν φανταζεστε. Μπορει να μην εχει την αιγλη του motogp,αλλα σε θεαμα για μενα ειναι μακραν θεαματικοτερος αγωνας ακομα και απο τα sbk που τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση. | |
|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Moto 2 ειδε κανενας? Πεμ 15 Απρ 2010, 23:38 | |
| Το κακο εκει ειναι οτι δεν υποστηριζεις πια μαρκα (γιατι ειναι ολα τα μοτερ HONDA ) αλλα μονο οδηγο και ετσι ειναι λιγο ξενερωτα τα πραγματα | |
|
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Moto 2 ειδε κανενας? Παρ 16 Απρ 2010, 06:48 | |
| - alex-k7 έγραψε:
- Σημερα ειδα τον αγωνα μοτο 2 του Καταρ και επαθα πλακα.
Οποιος δεν το ειδε μπορει να το δει αποψε στο σκαι σε επαναληψη η αλλιως να το κατεβασει απο το racing-underground. Ομολογω οτι επαθα πλακα.Ο ορισμος της αλητειας,φοβερος ανταγωνισμος και προσπερασεις απο κει που δεν φανταζεστε. Μπορει να μην εχει την αιγλη του motogp,αλλα σε θεαμα για μενα ειναι μακραν θεαματικοτερος αγωνας ακομα και απο τα sbk που τα εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Όπως το περιγράφεις, αλητεία!!!!!! Τρομακτικό θέαμα η Κ1 καθώς κατέβαιναν και τα 41 μηχανάκια να στρίψουν όλα μαζί!!!! Προσπεράσεις εκβιασμένες, "βγες εσύ να μπω εγώ"!!!!!!!!! Μόνο και μόνο για τα Μοτο2 ψήνομαι γοια συνδρομή στο Motogp.com!!!! Θα γίνει σφαγή!!! | |
|
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: Moto 2 ειδε κανενας? Παρ 16 Απρ 2010, 10:33 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Το κακο εκει ειναι οτι δεν υποστηριζεις πια μαρκα (γιατι ειναι ολα τα μοτερ HONDA ) αλλα μονο οδηγο και ετσι ειναι λιγο ξενερωτα τα πραγματα
ετσι θα βλεπουμε περισσοτερο συναγωνισμο και θεαμε | |
|
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Moto 2 ειδε κανενας? Παρ 16 Απρ 2010, 17:14 | |
| | |
|
noela Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : Οι εξάωροι μετράνε; :-p Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2009
| Θέμα: Απ: Moto 2 ειδε κανενας? Παρ 16 Απρ 2010, 23:57 | |
| Κάθε άλλο παρά ξενέρωτο μου φάνηκε. Εντυπωσιακό θέαμα θα έλεγα. | |
|