| συναγερμος και imobilizer **προσοχη** | |
|
+9opoulian Zuki kouzinas Koyfo mpamphs Darksoul GSXR-K8 T.R.E panosk8 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Δευ 03 Μάης 2010, 22:31 | |
| τις προαλλες εβαλα ενα scorpion συναγερμο που ειχα με τηλεειδοποιηση και δικο του imobilizer. ομως εκτος απτο μπλοκαρισμα του κινητηρα,φαινεται να επιρεαζε και τα ηλεκτρονικα του εν ωρα λειτουργιας. το μηχανακι στις 11500 ηταν σαν να βαρουσε κοφτη-σεισμο,δε φορτωνε αλλο.σε ολο το ευρος των στροφων εμοιαζε να μη δινει σωστα βενζινες.πηγα στον μαστορα κ καταργησε το imobilizer του συναγερμου, που στην ουσια ειναι ανεξαρτητο απ αυτον,με δικο του ρελε. κ ολα δουλευουν οπως πριν,κ εχω κ συναγερμο. να και η ιστορια ξανα απο αλλον: https://gixxer.forumgreek.com/forum-f49/topic-t655.htmδεν ξερω αν ειναι στα κ7 1000 το προβλημα αυτο,η αν δεν εγινε σωτα η εγκατασταση, παντως στο 600 που ειχα δουλευε μια χαρα ο ιδιος συναγερμος απ τον ιδιο μαστορα εγκατεστημενος. το συμπερασμα μου: μη φορτωνετε το μηχανακι με περιττα πραγματα. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
GSXR-K8 Normal gixxer
Όνομα: : MAKHS Τόπος : KOΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 08 Σεπ 2010, 23:24 | |
| Εχω scorpion συναγερμο κ εγω,φιλε μου σε ευχαριστω θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Παρ 17 Σεπ 2010, 22:48 | |
| εγω δεν εχω προβλημα απο την μερα που τον πηρα εχω κ μπλοκαρισμα κινητηρα ο ανθρωπος που τον εβαλε ηξερε καλα την εγκατασταση του | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
Τόπος : Σέρρες Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τρι 01 Δεκ 2015, 23:29 | |
| καλησπερα...επαναφέρω το θέμα γιατι τις τελευταίες μέρες έχω ενα θεμα με τις στροφες του κινητηρα.σε όλες τις ταχύτητες με τέρμα άνοιγμα του γκαζιού στις 10000 στροφές περιπου το μηχανακι κάνει σαν να βαραει κόφτες.το μηχανακι ειναι κ7 1000.αγοραστηκε πριν κανα 2 βδομάδες και φοραει συναγιαρμο meta όπου συνδέεται με το immobilizer του κινητήρα .υπαρχει πιθανότητα να ειναι ο συναγιαρμος?στις υπολοιπες στροφες δεν κάνει ουτε μπερδέματα ούτε ατροφίες.. | |
|
| |
Koyfo Adv. gixxer
Τόπος : Athens Αριθμός μηνυμάτων : 619 Hμερομηνία εγγραφής : 12/07/2010
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 00:53 | |
| Scorpio? Αποσύνδεσε το και βάλε ένα καλώδιο να ενώσεις τα pins να παίρνει μπροστά, η βάλε το καπάκι που έχει κανονικά και τα ενώνει ώστε να δοκιμάσεις. Λογικά αυτό φταίει. Εμένα μου το έκανε στις 12.000 και το έβγαλα τελείως και όλα κομπλέ. | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 09:53 | |
| - mpamphs έγραψε:
- καλησπερα...επαναφέρω το θέμα γιατι τις τελευταίες μέρες έχω ενα θεμα με τις στροφες του κινητηρα.σε όλες τις ταχύτητες με τέρμα άνοιγμα του γκαζιού στις 10000 στροφές περιπου το μηχανακι κάνει σαν να βαραει κόφτες.το μηχανακι ειναι κ7 1000.αγοραστηκε πριν κανα 2 βδομάδες και φοραει συναγιαρμο meta όπου συνδέεται με το immobilizer του κινητήρα .υπαρχει πιθανότητα να ειναι ο συναγιαρμος?στις υπολοιπες στροφες δεν κάνει ουτε μπερδέματα ούτε ατροφίες..
Εγώ θα υποπτευόμουν την αντλία βενζίνης .... αλλά ας μιλήσουν καλύτερα τα μαστόρια του φόρουμ!!! | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 10:51 | |
| 99% είναι ο συναγερμός.... | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 10:53 | |
| βγαλε τον συναγερμο απο το immobilizer μονο να οπλιζει και να ξεοπλιζει ασε και θα εισαι κομπλε κλασσικη περιπτωση meta συναγερμου. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 13:28 | |
| Ξεκίνα από την βαλβίδα του στάντ. Ξεφίσοσε την και γεφύρωσε τα 2 πιν και παρ' το βόλτα. Μετά όλα τα άλλα. | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 19:24 | |
| - Leroy έγραψε:
- Ξεκίνα από την βαλβίδα του στάντ. Ξεφίσοσε την και γεφύρωσε τα 2 πιν και παρ' το βόλτα. Μετά όλα τα άλλα.
Εν συνεχεία αποσυνδέεις τον συναγερμό απ το ρελε της τρομπας βενζίνης.... | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
Τόπος : Σέρρες Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 02 Δεκ 2015, 20:04 | |
| - Zuki έγραψε:
- Leroy έγραψε:
- Ξεκίνα από την βαλβίδα του στάντ. Ξεφίσοσε την και γεφύρωσε τα 2 πιν και παρ' το βόλτα. Μετά όλα τα άλλα.
Εν συνεχεία αποσυνδέεις τον συναγερμό απ το ρελε της τρομπας βενζίνης.... ευχαριστω παιδια..με την πρωτη ευκαιρια θα τα κοιτάξω | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Παρ 04 Δεκ 2015, 19:00 | |
| η τηλεδιάγνωση πετυχε..τελικά ηταν όντως ο παλιοσυναγιαρμος..με τον που τον ξύλωσα όλα δουλεύουν ρολοι ..τι να πω τόσο μάπα( )..? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Παρ 04 Δεκ 2015, 19:41 | |
| Βγες και σκίστο τώρα να γουστάρεις Ελαφρωσες κιόλας τι άλλο θες | |
|
| |
mpamphs Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Παρ 04 Δεκ 2015, 19:52 | |
| | |
|
| |
tyne5340 Jr.gixxer
Όνομα: : αγγελος Αριθμός μηνυμάτων : 25 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2016
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Τετ 20 Απρ 2016, 23:11 | |
| Καλησπεσα στην παρεα!μωλις αγορασα τον scorpio i 900 για το gsxr 750 που αναμενο να παραλαβω μετα το πασχα.με ολα τα παρελκομενα,περιμετρικο και κοψιμο κινητηρα.ερωτηση.ειχα δει στο νετ οτι για καθε μηχανακι υπαρχει και μια πλεξουδα κονεκτορας.σε ερωτηση στο καταστημα που εγινε η αγορα και θα γινει η τοποθετηση μου ειπαν οτι δεν στελνει πια η εταιρια την πλεξουδα..και οτι κολανε τα καλωδια πανω στα μαμα της μηχανης.κολανε και δεν κοβουν.και αλλη μια απορια.διαβασα στο φορουν οτι δεν πρεπει τον αισθητηρα κοψιματος του κινητηρα να τον συνδεσουν στην τρομπα βενζινης γιατη το μηχανακι θα κανει κοψιματα..αλλα να συνδεθη στην μιζα?ισχυει?? | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Πεμ 21 Απρ 2016, 12:29 | |
| - tyne5340 έγραψε:
- Καλησπεσα στην παρεα!μωλις αγορασα τον scorpio i 900 για το gsxr 750 που αναμενο να παραλαβω μετα το πασχα.με ολα τα παρελκομενα,περιμετρικο και κοψιμο κινητηρα.ερωτηση.ειχα δει στο νετ οτι για καθε μηχανακι υπαρχει και μια πλεξουδα κονεκτορας.σε ερωτηση στο καταστημα που εγινε η αγορα και θα γινει η τοποθετηση μου ειπαν οτι δεν στελνει πια η εταιρια την πλεξουδα..και οτι κολανε τα καλωδια πανω στα μαμα της μηχανης.κολανε και δεν κοβουν.και αλλη μια απορια.διαβασα στο φορουν οτι δεν πρεπει τον αισθητηρα κοψιματος του κινητηρα να τον συνδεσουν στην τρομπα βενζινης γιατη το μηχανακι θα κανει κοψιματα..αλλα να συνδεθη στην μιζα?ισχυει??
φίλε δεν ξέρω ακριβώς να σε βοηθήσω, αλλά βλέπεις πως για να μπει συναγερμός με τόσες δυνατότητες χρειάζεται χέρι ειδικού αλλιώς είναι αναμενόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα αλλά το βασικότερο πρόβλημα που δημιουργούν οι συναγερμοί είναι η ψευδαίσθηση ασφάλειας ό,τι συναγερμό και να του βάλεις είναι στην καλύτερη απλά ένα ψυχολογικό ημίμετρο το μηχανάκι σου (που μακάρι να έρθει γρήγορα να το χαρείς) δεν είναι για να το αφήνεις σε πλατείες και πεζοδρόμια, ούτε καν σε πιλοτές χωρίς συνεχή οπτική επαφή και σε γκαράζ μόνο φυλασσόμενο, αλλιώς το βράδυ ύπνο αγκαλιά μαζί του προσωπικά ο συναγερμός είναι εντελώς άχρηστος ως αντικλεπτικό μέτρο και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει - παθών - | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Πεμ 21 Απρ 2016, 12:41 | |
| ο συναγερμος το μονο που κανει καλα ειναι το εξης : το εχω παρκαρει εξω απο ενα μαγαζι για να μπω να αγορασω κατι και θα τον ακουσω αμεσως ωστε να βγω και να προλαβω το κακο αμα δεν μπορω να ακουσω τον συναγερμο ειναι σαν να μην τον εχω
| |
|
| |
tyne5340 Jr.gixxer
Όνομα: : αγγελος Αριθμός μηνυμάτων : 25 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2016
| Θέμα: Απ: συναγερμος και imobilizer **προσοχη** Πεμ 21 Απρ 2016, 22:13 | |
| - [alex] έγραψε:
- tyne5340 έγραψε:
- Καλησπεσα στην παρεα!μωλις αγορασα τον scorpio i 900 για το gsxr 750 που αναμενο να παραλαβω μετα το πασχα.με ολα τα παρελκομενα,περιμετρικο και κοψιμο κινητηρα.ερωτηση.ειχα δει στο νετ οτι για καθε μηχανακι υπαρχει και μια πλεξουδα κονεκτορας.σε ερωτηση στο καταστημα που εγινε η αγορα και θα γινει η τοποθετηση μου ειπαν οτι δεν στελνει πια η εταιρια την πλεξουδα..και οτι κολανε τα καλωδια πανω στα μαμα της μηχανης.κολανε και δεν κοβουν.και αλλη μια απορια.διαβασα στο φορουν οτι δεν πρεπει τον αισθητηρα κοψιματος του κινητηρα να τον συνδεσουν στην τρομπα βενζινης γιατη το μηχανακι θα κανει κοψιματα..αλλα να συνδεθη στην μιζα?ισχυει??
φίλε δεν ξέρω ακριβώς να σε βοηθήσω, αλλά βλέπεις πως για να μπει συναγερμός με τόσες δυνατότητες χρειάζεται χέρι ειδικού αλλιώς είναι αναμενόμενο να δημιουργηθούν προβλήματα
αλλά το βασικότερο πρόβλημα που δημιουργούν οι συναγερμοί είναι η ψευδαίσθηση ασφάλειας
ό,τι συναγερμό και να του βάλεις είναι στην καλύτερη απλά ένα ψυχολογικό ημίμετρο
το μηχανάκι σου (που μακάρι να έρθει γρήγορα να το χαρείς) δεν είναι για να το αφήνεις σε πλατείες και πεζοδρόμια, ούτε καν σε πιλοτές χωρίς συνεχή οπτική επαφή
και σε γκαράζ μόνο φυλασσόμενο, αλλιώς το βράδυ ύπνο αγκαλιά μαζί του
προσωπικά ο συναγερμός είναι εντελώς άχρηστος ως αντικλεπτικό μέτρο και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει
- παθών -
ναι συμφωνω...αγορα τον πιο ακριβω με τα περισοτερα εξτρα...σε υπογειο γκαραζ θα ειναι το μηχανακι... | |
|
| |
| συναγερμος και imobilizer **προσοχη** | |
|