| Καρτα PrePaid | |
|
+11panosk8 gsxrrrr respect! maikstain Leroy valentinosgsxr nikosR1 nasos-v panos1313 magfaria GSXR-K8 Sotoner 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 10:38 | |
| Ρε παιδιά επειδή θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με e-bay και για να μην βγάλω πιστωτική μου είπαν για prepaid που βάζεις ότι ποσό θές και χρεώνεις μόνο αυτό.Λοιπόν,ποιές τράπεζες βγάζουν prepaid κάρτα??Η Alpha βγάζει??? | |
|
| |
GSXR-K8 Normal gixxer
Όνομα: : MAKHS Τόπος : KOΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 10:45 | |
| Φιλε μου εγω εβγαλα κυπρου,νομιζω οτι η περισσοτερες βγαζουν!! | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 10:49 | |
| κυπρου και εγω εχω
κ πειραιως εχει σιγουρα | |
|
| |
panos1313 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 109 Hμερομηνία εγγραφής : 20/02/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 11:07 | |
| Η εθνικη, οπου εχω και το βασικο μου λογαριασμο, δεν βγαζει, σωστα? | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 11:16 | |
| Μάλλον πάω για Κύπρου..και τί χρειάζεται για να μου βγάλουν?? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 12:14 | |
| κυπρου
εχει την μικροτερη χρεωση αποσο που βαζεις και εχεις την δυνατοτητα να παρακολουθεις online της κινησεις σου
αν θυμαμαι καλα θες ταυτοτητα και ενα εκαθαριστικο της εφοριας | |
|
| |
GSXR-K8 Normal gixxer
Όνομα: : MAKHS Τόπος : KOΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 13:50 | |
| Eγω την εβγαλα μονο με ταυτοτητα!!!αλλα παιζει να ζητησει και εκαθαριστικο!!! | |
|
| |
nikosR1 Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 164 Αγωνιζόμενος : με το ματι.... Hμερομηνία εγγραφής : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 13:57 | |
| και γω στην eurobank πριν 1.5 χρονο μονο με ταυτοτητα.. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 14:47 | |
| Δεν ξερω τι ειναι η prepaid αλλα εγω χρησιμοποιω την καρτα αναληψης μου εδω και χρονια μια χαρα. Ειναι η καρτα που σου δινουν ολες οι τραπεζες οταν ανοιγεις εναν καινουργιο λογαριασμο και ειναι visa. Φυσικα δεν μπορω να ψωνισω αν δεν εχω λεφτα στον λογαριασμο, οποτε ειναι απολυτως ασφαλης.
Η μονη διαδικασια που ειναι λιγο μπελας ειναι οταν το paypal σου ζηταει εναν τετραψηφιο κωδικο για να επιβαιβεωσει την καρτα σου αφου σου εχει κανει πρωτιστος μια εικονικη αναληψη. Επρεπε να παω στην τραπεζα μου και να παρω μια αναλυτικη ενημερωση λογαριασμου (σαν αυτες που μου στελνουν καθε μηνα). Εκει, στα στοιχεια του paypal οπου φαινοταν η καταθεση, αναγραφοταν κι ενα τετραψηφιο που επρεπε να επιβαιβεωσω στο site και τελος. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 15:00 | |
| Κυπρου εχω και εγω. Ωντος κραταει την μικροτερη προμιθεια απο ολες τις αλλες καρτες. 1 ευρο σε καθε καταθεση ανεξαρτιτος ποσου. Την εβγαλα μονο με ταυτοτητα. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 16:24 | |
| την εβγαλα το πασχα που μας περασε στην κυπρου γιατι εχει περισοτερα πλεονεχτηματα απο της αλλες τραπεζες,μου ζητησαν κ λογαριασμο ΔΕΗ.οπως καταλεβενεις το καθε καταστημα ζηταει οτι θελει.το καλυτερο ειναι να πας να ρωτησεις μη τρεχεις τελευταια στιγμη | |
|
| |
gsxrrrr respect! Jr.gixxer
Όνομα: : JERRY Τόπος : ΡΑΦΗΝΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 47 Αγωνιζόμενος : ΓΙΑ ΕΥΡΩ! Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 19:37 | |
| ΚΥΠΡΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 5€ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.... | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 19:55 | |
| Ευχαριστώ..Μάλλον λόγω επαγγέλματος(καραβανάς απο ΣΜΥ) μόνο με ταυτότητα θα βγάλω..Δέν θέλω να ρισκάρω τον λογαριασμό ανάληψης γιατί μπαίνει όλος ο μισθός και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται..Καλύτερα prepaid για να μπορώ να ξοδέψω μόνο όσα βάζω γιατί αλλιώς δέν θα υπάρχει μέτρο κατανάλωσης των χρημάτων της κάρτας ανάληψης.. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 19:57 | |
| κυπρου. κ οπως ειπε κ ο νασος,την καταχωρεις κ στο σαιτ της κ βλεπεις ποτε ενημερωνεται. αν τα βαλεις το πρωι τα λεφτα,συνηθως στις 6 ειναι μεσα. μ αυτα τα 3 εισαι κομπλε. καρταe-bayx.e | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 20:00 | |
| - panosk8 έγραψε:
- κυπρου.
κ οπως ειπε κ ο νασος,την καταχωρεις κ στο σαιτ της κ βλεπεις ποτε ενημερωνεται. αν τα βαλεις το πρωι τα λεφτα,συνηθως στις 6 ειναι μεσα.
μ αυτα τα 3 εισαι κομπλε.
καρτα e-bay x.e Μάν είσαι ωραίος...Αν πάω αύριο το πρωί σε πόσο καιρό περίπου θα μου έρθει??Δηλαδή εσάς σε πόσο ήρθε?? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 20:03 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 20:05 | |
| ναι.και το βασικοτερο ειναι οτι μπορεισ να βαλεισ λεφτα απο ατμ.σε αλλεσ τραπεζεσ δε γινετε | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 20:07 | |
| - Jester έγραψε:
- Επιτοπου στην δινουν
- Παράθεση :
- ναι.και το βασικοτερο ειναι οτι μπορεισ να βαλεισ λεφτα απο ατμ.σε αλλεσ τραπεζεσ δε γινετε
Ωοοοο κομπλέ!!!!!!!Παίδες ευχαριστώ για την βοήθεια | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 20:14 | |
| αυτο δε το θυμαμαι ακριβως ποσο καιρο παιρνει.μπορει κ την ιδια στιγμη να την παρεις. το σιγουρο ειναι οτι αν πας αυριο το πρωι,θα τελειωσεις τισ δουλειες απο μερους σου. να δες κ αυτο θα σε βοηθισει,αν κ παει καιρος ,ορισμενα παιζει να χουν ληξει. https://gixxer.forumgreek.com/forum-f44/topic-t930.htmκαποτε που το ειχα σπασει κ γω, το εφτιαξα ολο απ το εβαυ κ τωρα ειναι σαν καινουργιο κ ακομα καλυτερο. γνωμη μου,οτι ειναι στραβο απο τη τρακα,εστω κ λιγο,πετα το.εκτος κ αν μπορεσεις να σωσεις τις μπουκαλες μονο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 20:18 | |
| Για το ebay θα χρειαστει και αυτο paypal | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Τρι 18 Μάης 2010, 21:43 | |
| - panosk8 έγραψε:
- αυτο δε το θυμαμαι ακριβως ποσο καιρο παιρνει.μπορει κ την ιδια στιγμη να την παρεις.
το σιγουρο ειναι οτι αν πας αυριο το πρωι,θα τελειωσεις τισ δουλειες απο μερους σου.
να δες κ αυτο θα σε βοηθισει,αν κ παει καιρος ,ορισμενα παιζει να χουν ληξει. https://gixxer.forumgreek.com/forum-f44/topic-t930.htm
καποτε που το ειχα σπασει κ γω, το εφτιαξα ολο απ το εβαυ κ τωρα ειναι σαν καινουργιο κ ακομα καλυτερο.
γνωμη μου,οτι ειναι στραβο απο τη τρακα,εστω κ λιγο,πετα το.εκτος κ αν μπορεσεις να σωσεις τις μπουκαλες μονο. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα??ότι τώρα που τις έφερα σε ευθεία τις μπουκάλες φαινόταν στραβή η ζάντα όπως και αποδείχτηκε σε ζαντά..όταν τη βάλω πάνω θα δείξει αν έχουν πάρει οι μπουκάλες αν και δέν νομίζω όπως τις είδα..Δέν έχω τίποτα άλλο στραβό τελικά..Μόνο την ζάντα.Αλλά εάν γίνεται και δέν έχει μέλλουσες συνέπειες δεν βλέπω τον λόγο να μην την φτιάξω.Άλλοστε διάβασα σε ένα θρέντ ότι ορισμένοι έφτιαξαν σε έναν συγκεκριμένο μάστορα και ήταν κομπλέ.Μιλάω τώρα με ένα μέλος του φόρουμ και θα δώ..Άν το κόστος είναι μικρό τότε θα την στείλω και άν ξαναστραβώσει βάζω και νούρια.Με αυτή την λογική πάω. | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Πεμ 27 Μάης 2010, 16:18 | |
| Ρε παίδες μου ζητάει ένα τεραψηφιο αριθμο για να επικυρωσω το paypal.Θα μου ερθει σε e-mail?? | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Πεμ 27 Μάης 2010, 17:02 | |
| - spriderakias έγραψε:
- Ρε παίδες μου ζητάει ένα τεραψηφιο αριθμο για να επικυρωσω το paypal.Θα μου ερθει σε e-mail??
θα πατήσεις κει στο Pay-pal reguest αν θυμάμαι καλα και μετά θα πάρεις τηλέφωνο στην τράπεζα την οποιά έχεις βγάλει την κάρτα και θα σου πούν τα 4 ψηφία. | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Πεμ 27 Μάης 2010, 17:03 | |
| Ωραία..κατάλαβα.Απο δευτέρα τώρα δηλαδή.Ευχαριστώ φίλε μου | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Καρτα PrePaid Πεμ 27 Μάης 2010, 17:26 | |
| και μια ενημερωση οταν βαζουμε τα λεφτα στο ατμ.. μεχρι τις 2-2:30 το μεσημερι θα εμφανιστουν στις 6:30 ή 7:30 το απογευμα την ιδια μερα αναλογος το υποκαταστημα τοτε τελειωνει η καταμετρηση και ετσι μπορουμε να αγορασουμε κατι την ιδια μερα... ενημερωτικα σε οσους βιαζονται ...πχ εμενα..... :P :P | |
|
| |
| Καρτα PrePaid | |
|