Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
τα μποξερακια μαζι με αστυνομικους της ομαδας ζητα εκαναν πεσιματα σε γνωστα μερη που κανουν κοντρες μηχανες κ αμαξια κ εκοψαν κολ@@ς δειτε παρακατω....
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
Αγαπητοι φιλοι να εχετε το νου σας διοτι τα παραπανω θα ειναι πλεον συχνο φαινομενο ..... στην προσπαθεια της αλητοελιτοκρατιας να γινουμε ενα καθως πρεπει ευροβολιβιανο κρατος......... θα μπορουσα εως και να συμφωνησω με την τακτικη τους αν υπηρχαν και μερικες ....πιστουλες (και ταχυτητος και dragster) ομως απτη στιγμη που βλεπουν τα πραγματα μονο απτην πλευρα τους .......... θα παρουν για μια ακομη φορα τα π@π@ρι@ του βαρκαρη .... μονο προσοχη γιατι πλεον τα αισχη του ελεους θα βρισκονται παντου.....
οταν βγαινουν καποιοι ανεγκεφαλη μαλακες στο facebook με τα κολογκρουπακια τους και ανακοινώνουν συναντήση με ημερομηνια και ωρα ειναι αναμενομενο να γινει τετοιος χαμος, τοσο καιρο πηγαίνω την βολτουλα μου την συγκεκριμένη μερα κε ολα καλα ολα ωραια και αυτην τη φορα γινοταν πανικος λες και τους είπανε οτι θα βγει ο παλαιοκωστας παγανια στην βουλιαγμένης με μηχανη, κριμα στα παιδια που τους μαζεψαν τις μηχανες και φαγανε μεγαλα προστιμα
πολυ κακο για το τιποτα κυρ... αστυνομε αλλους πρεπει να κυνηγατε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Κυρ 30 Μάης 2010, 17:28, 1 φορά
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
δεν νομιζω οτι ο λογος ειναι το βιντεο ρε παιδια. το κρατος θελει εσοδα και η αστυνομια λειτουργει ως εισπρακτικος μηχανισμος. κοντρες παντα γινονταν και παντα θα γινονται. απλα οταν θελουν εσοδα ο πιο ευκολος στοχος,τροπος ειναι αυτος.Η μεγαλη ''μπαζα'' γινεται οταν κοβονται μεγαλες κλισεις.και φυσικα τοτε η πιο επικερδης λυση ειναι οι ''κοντρακιδες''.
mihalisss Normal gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
στο 1.06 και στο 2.00 φαινεται κ το δικο μου μηχανακι (βαμενο rizla με στρογγυλο φαναρι) το ειχε βεβαια ο προηγουμενος κατοχος απ οτι μου ειπε απλως κοιτουσε ενα rr1000 και ενα gsxr1000 να κοντραρουν παρ ολα αυτα τους εγραψαν ολους οσους ηταν εκει..
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
Σας παρακαλώ ρε παιδιά.Οι αγαπημένοι μας αστυνομικοί νοιάζονται μήπως πάθουμε κάτι,να μην χτυπήσουμε.Δεν το κάνουν γιατί πέρνουν ποσοστά από τις κλείσεις.Και δεν τους ενδιαφέρει άμα εσύ δουλεύεις μεροκάματο ή άμα δεν έχεις μία,αλλά το πως θα σε πηδήξουν μέχρι και για την τελευταία βίδα που έχεις πειράξει.
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
κατ τετια βλεπω κ λεω να βγενο εξω κ να προκαλο μπατσους με καμερα κ να τα βαζο youtube...το ξερω ειναι αντιδραση 15αχρονου αλλα πως αλιος να αντιδρασις η δρομη ειναι αναρχια και αν κ δεν μαρεσει η αναρχια δεν μπορο να ανεχτο το διθεν ενδιαφερον ....κ βεβεα αν εγω σκευτομε ετσι σιγουρα αλλοι ισος ιδι σκευτονται κ πρατουνε χιροτερα ...ζιτιμα ειναι ποτε θα δουμε κανα δυο τιμορους της ασφαλτου που θα κλοτσανε κανα ΔΙΑ κ θα τον ριχνουν κατω ,δεν παει αλλο με τους καγκουρογαμοσαβρους οπου τους εχω δει σε ανιχτο δρομο κανουνε εκινισις κ σουζες ....οπου τους εχω δει να κινουνται ειναι παντα σε καφετεριες κ τετια με φοτα αναμενα για να φενονται(σπανια εος ποτε σε στενακια) και οπου τους εχω δει να καθονται απλος καφες γιαλι κ υφος γαμο γαμαο ....παντα υπαρχουν εξερεσις ....αλλα τριχες .....ασ την δουμε ολοι κ βγουμε με κανα ροπαλο εξω κ μηχανη κ να θερισουμε μερικα κεφαλια δεν παι αλλο.....
ναι ειμαι υπερβολικος τι να κανουμε ΣΕΞ
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις ανακριβειες.Eυχαριστω.
ps:Οσο για το περι αν νοιαζονται μην χτυπησουμε αν τρωμε κληση για κρανος,αν δεν νοιαζονται οι ιδιοι που δεν το φορανε,θα νοιαζετε ο οποιοσδηποτε μπατσουλης?Αυτος θα κανει την δουλεια του και τελος,εισπρατει αυτο κανει.Οπως την μερα εσυ δουλευεις και βγαζεις λεφτα να ριξεις στην μηχανη σου ετσι και αυτος εισπρατει λεφτα απο το 8ωρο του.
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
Θα σε παρακαλουσα να μην γραφεις ανακριβειες.Eυχαριστω.
ps:Οσο για το περι αν νοιαζονται μην χτυπησουμε αν τρωμε κληση για κρανος,αν δεν νοιαζονται οι ιδιοι που δεν το φορανε,θα νοιαζετε ο οποιοσδηποτε μπατσουλης?Αυτος θα κανει την δουλεια του και τελος,εισπρατει αυτο κανει.Οπως την μερα εσυ δουλευεις και βγαζεις λεφτα να ριξεις στην μηχανη σου ετσι και αυτος εισπρατει λεφτα απο το 8ωρο του.
+1000. Ίσως θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο παραπάνω στην ιεραρχία από τους απλούς μπ@τσους που βγαίνουν στο δρόμο και κάνουν τη δουλειά τους. Δεν τους δικαιολογώ όλους γιατί υπάρχουν πολλοί που βρίσκουν υπόβαθρο και πατάνε πάνω στη σαπίλα που έχουν δημιουργήσει κάποιοι άλλοι πολύ ψηλότερα απο αυτούς. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν εσύ δεν φοράς κράνος και θα τσακίσεις το "καρπούζι" σου, ούτε αν πας με 300 και θα γίνεις αυτοκόλλητο στο λακαμά τον κουλό γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο δεν σε είδε και σου κλεισε το δρόμο. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην του ζαλίζουν τα @ρχιδι@ αυτοί που στογγυλοκάθονται στις δερμάτινες πολυθρόνες τους και δίνουν τις εντολές και τις διαταγές. Να περάσει το 8ωρό του και να γυρίσει ήσυχος πίσω στην οικογένεια του. Και το ξαναλέω δεν είναι όλοι ίδιοι. Βέβαια υπάρχουν και οι "ράμπο" που χαίρονται να τσεκουρώνουν τον μεροκαματιάρη που παίρνει 700 ευρω, κάτι λιγότερο απ'ότι παίρνουν οι ίδιοι. Θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τι πραγματικά γίνετε γύρω μας και τέλος και το κυριότερο όλων να αποκτίσουμε παιδεία. Άλλα για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να αλλάξει και να αποκτήσει παιδεία το μπ@ρδέλο κράτος που δυστυχώς ζούμε. Φιλικά προς όλους πάντα απλά εκφράζω την άποψή μου.
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
Ναι ρε φίλε έχεις δίκιο.Εσένα σε νοιάζει το οχτάωρο σου και καλά κάνεις.Τις προάλλες με έγραψε ένας ζητάς,οδηγούσα ένα παπάκι,και την άλλη μέρα μου γυρνάει τρικάβαλος με τα παιδιά του και οι τρεις χωρίς κράνος.Και δεν τον γράφει και κανένας.Δηλαδή εγώ τι είμαι ο μαλάκας;Μετά άμα γίνω κάγκουρας και καίω λάστιχα μπροστά του εγώ θα φταίω;Όσο για το αν γράφω ανακρίβειες δεν αναφερόμουν σ'εσένα και συγνώμη αν σε έθιξα.Υπάρχουν και εξεραίσεις που το κάνουν αυτό.