Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: μεγαρα 13-6-2010 Δευ 14 Ιουν 2010, 11:58
παρολο την ζεστη (37-38) τα μουρλα ειπαν να πανε πιστα........
εγω , ο τεο46 και ο οκεανος (βαγγελης)
εγω και ο τεο φορεσαμε τα dragon supercorsa pro (απιστευτο λαστιχο, οτι καλυτερο εχω βαλει σε γομα)
ρυθμισαμε της αναρτησεις στα μηχανακια οπως με ειχαν καθοδηγησει ο φιλος nktr και costasgym (εδω να τους ξαναπω ενα μεγαλο ευχαριστω και στους δυο.... )
και βουρ στο καμίνι!!!!
2 20λεπτο γυρναγα 1.04-1.05 συνεχεια και χωρις ανχος
μεχρι που εφτασα στο αξοπραγματικο για μενα 1.03.7!!
καλα τι πανηγυρι ερηξα οταν ειδα στο χρονομετρο αυτο τον χρονο δεν λεγεται....
ο τεο κατεβηκε στο 1.06 και αν δεν ειχε αργησει το πρωι να ερθει και εκανε παραπανω 20λεπτα ειναι σιγουρο οτι θα εσπαγε το 1.05
γενικα ηταν μια παρα πολυ καλη μερα με λιγες συμμετοχες ,κοσμος εκτος αναβατων σχεδον 0 με το μονο να μας χαλαει η αφορητη ζεστη!!!
μερικες φοτο απο εξω απο την πιστα και αυριο πιστευω θα εχω και της εν δραση...
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Ρε μουρλοκομεια με την ζεστη??Αλλα ξερω γω γιατι το κανετε......
...λιποδιαλυση φουλ λεμεεεεεε!!!!!
Μπραβο παιδες πολυ καλα τα περασατε και η βελτιωση σας καταπληκτικη! Εις ανωτερα ευχομαι και με το καλο η επομενη ακομα καλυτερη και με λιγοτερη ζεστη.
nai eixe πολυ ζεστη αλλα το ευχαριστηθηκαμε εγω γυρναγα στο 1,9 με 1,10 και ειδα και 2 φορες 1.8,4 θελω πολυ βελτιωση ακομα αλλα δεν βιαζομαστε υπομονη εχυμε και οι χρονοι θ ακατεβουν και αλλο. οντωσ τα πιρελι πολυ καλα, φωτο και απο μενα αυριο γιατι σημερα δεν μπορω να ανεβαζω τιπτα
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
Φίλε Ωκεανέ, τα δικά μου καλά ήρθαν μετά τις 6 που δρόσισε λίγο. Λίγο η 3μηνη απουσια, λιγο η ζέστη δεν μπορουσα να παω καλα. Βέβαια τελικά με την βοήθεια των dunlop τα οποια κατεμε δούλεψαν πολυ καλύτερα από τα metzelopirelli που έβαζα μέχρι τώρα κατάφερα να σπάσω το 6 και να κυμανθω στα ψηλα 5αρια. Και ένα βίντεο από την πίστα την ώρα που πραγματικα άξιζε, στο τέλος του td
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
Φίλε Ωκεανέ, τα δικά μου καλά ήρθαν μετά τις 6 που δρόσισε λίγο. Λίγο η 3μηνη απουσια, λιγο η ζέστη δεν μπορουσα να παω καλα. Βέβαια τελικά με την βοήθεια των dunlop τα οποια κατεμε δούλεψαν πολυ καλύτερα από τα metzelopirelli που έβαζα μέχρι τώρα κατάφερα να σπάσω το 6 και να κυμανθω στα ψηλα 5αρια. Και ένα βίντεο από την πίστα την ώρα που πραγματικα άξιζε, στο τέλος του td
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
ετσι ρε παιδια :P και αφοου αντεχεται την ζεστη παμε και 26 να την παθουμε την θερμοπλιξια? θα κατεβο με τον συμφορουμιτη κ φιλο misfits ψιθιτε να μαζεψουμε παρεα :P
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009