| προιοντα καθαρισμου injection | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: προιοντα καθαρισμου injection Δευ 14 Ιουν 2010, 18:27 | |
| χθες βρηκα οτι υπαρχει μια κατηγορια καθαριστηκων ψεκασμου κ ρεζερβουαρ απο διαφορα καταλοιπα της βενζινης. βρηκα 3-4 wurthsea foamBG 44Kprotec fuel line cleanerαπ οτι καταλαβα το ΒG ειναι το κορυφαιο ,αλλα δεν υπαρχει πουθενα,ουτε κ στο ebay για ελλαδα. το seafoam ειναι πολυ γνωστο στο gixxer.τελικα πηρα αυτο της protec το γερμανικο,που υπαρχει και στη θεσσαλονικη. τωρα αν οντως κανει δουλεια θα δειξει μολις το αδειασει το ρεζερβουαρ.παντως σε ενα μπουκαλι με νερο αδειο, εριξα λιγο απο το υγρο κ ολα τα σταγονιδια νερου που υπηρχαν στα τοιχοματα, εγιναν ενα ομογενοποιημενο γαλακτομα που κατακαθησε στο πατο απ το μπουκαλι. να και ενα σχετικο βιντεο στο youtube για το τι και πως: PROTEC youtubeκαι το σχετικο thread στο gixxer.com http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=191767
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Δευ 14 Ιουν 2010, 19:21, 1 φορά | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Δευ 14 Ιουν 2010, 19:11 | |
| ποσο κοστιζουνε αυτα τα πραματακια ορε? μιας που ειμαι γερμνια ισος βρω κ αυτο το BG που λες ...πες κ μια τιμη για το protec να κανο συγκρισις :P | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Δευ 14 Ιουν 2010, 19:20 | |
| 10 ευρο κανει το protec μαν. και αναλογει μισο μπουκαλι σε ενα ντεποζιτο.απλα το ριχνεις μεσα στο ρεζερβουαρ, το φουλαρεις για να πιασει παντου στα τοιχωματα, και τελος 2 σουζες κ ενα εντο για να ανακετευτει καλα κ ετοιμος αν βρεις το ΒG 44K παρε κανα δυο κ για μενα | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Δευ 14 Ιουν 2010, 19:21 | |
| ok ξερεις απο πια ετερια ειναι αυτο για να το ζητισω? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Τρι 15 Ιουν 2010, 02:08 | |
| Δεν ξερω αλλα ποτε δεν θα εβαζα τετοιες μ@λακιες στο μηχανακι μου Με ενα απλο καθαρισμα που του κανω δεν ειχα προβλημα με κανενα μηχανακι | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Τρι 15 Ιουν 2010, 02:12 | |
| Πανο δεν το συζητησαμε αυτο το θεμα τελικα ρε...γ@μω τα κουνουπια μου.. Δημητρη για διαφωτισε λιγο,εσυ πως το καθαριζεις?? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Τρι 15 Ιουν 2010, 04:22 | |
| με την ηλεκτρικι σκουπα το καθαριζει ο μιτσος :P | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Τρι 15 Ιουν 2010, 13:24 | |
| τζιμ κ γω το ιδιο σκεφτομουν συνεχεια ρε συ..αν θα ναι μαλακια αν το βαλω. εψαξα παρα πολυ στο ιντερνετ προτου το βαλω,αλλα παντα με μεγαλη επιφυλαξη. στο εξωτερικο βαζουν παρα πολλοι,κ εδω στην ελλαδα το πηρα απο πολυ γνωστο συνεργειο που το χρησιμοποιει σε μοτερ για καθαρισμο. και αφου του ζαλισα τα αποτετοια κανα τεταρτο,να μου πει τι κ πως κ αν ειναι ασφαλες. τελος ,με τις παπαριες που βαζουν οι βενζιναδες,ειχα δει καποτες ,(αιωνια η μνημη του) ΤΤ να χει σκουριασει-σπασει ρεζερβουαρ απο τις κωλοβενζινες. το σιγουρο ειναι πως οτι εχει μεσα θα το καθαρισει.το χω κανει πειραματα εγω ο ιδιος σε λαδια νερα σκονες κτλ. ελπιζω μονο απ το πολυ καθαρισμα να μη καθαρισει κ καμια μπιελα παντος για να τα λεμε κ με το ονομα τους,εχω καψει μισο ντεποζιτο κ δεν εχω δει καποια διαφορα ακομα. θα δειξει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Τρι 15 Ιουν 2010, 19:22 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: προιοντα καθαρισμου injection Τρι 15 Ιουν 2010, 20:14 | |
| | |
|
| |
| προιοντα καθαρισμου injection | |
|