| τι να το κανει; | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ntartagian Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
| Θέμα: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 00:51 | |
| καλησπερα σας! εχω μια ερωτηση και πιστευω ειμαι στο καταλληλο μερος! δε προκειται για μενα (εγω ακομα μαζευω και ισως να παω για καινουργιο Κ.) εχω ενα φιλο που δεν ασχολειται με ιντερνετ και θελει πληροφοριες. εχει ενα Κ 8 1000cc Αυτο με τον υδραυλικο συμπλεχτη φοραει ολοσωμη yoshi φιλτρο και το προγραματακι της γιοσιμουρα για τις βενζινες ολα τα υπολοιπα μαμα εκτος απο το χαμηλωμα, η επομενη καλυτερη κινηση; rapid bike η comander; γραναζωμα τι; guikshifter; κατι αλλο; τον ενδιαφερει πολυ το 400αρι εγω του τα λεω δεν ειναι μονο το 400αρι αλλα τι να κανεις..καγκουρας | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 00:58 | |
| Eνα παραλληλο εγκεφαλο της ΒΑΖΖΑΖ με shifter μαζι και μετα ελαφρωμα στο στροφαλο Αλλα πιστονια για μεγαλυτερη συμπιεση ροικη στο καπακι εκκεντροφορους αγριους καιιιιιιιι πολλααααα λεφτα για να χαλασει | |
|
| |
Ntartagian Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 01:07 | |
| μμμμμμαλιστα! το πρωτο παιζει.. αλλα τα υπολοιπα δε νομιζω αποτι καταλαβα απο αυτα που λεγαμε θελει η μηχανη του χωρις να ανοιχτει το μοτερ με ολα τα υπολοιπα να γινει βολιδα στα 400μετρα αυτο: παραλληλο εγκεφαλο της ΒΑΖΖΑΖ ειναι αγραφος; η εχει ετοιμους χαρτες; και ποσο κανει; γενικοτερα ειναι καλυτερο απο comander η rapid bike; | |
|
| |
okeanos Normal gixxer
Όνομα: : βαγγέλης Τόπος : πετρουπολη Αριθμός μηνυμάτων : 162 Αγωνιζόμενος : Το παλευω..... Hμερομηνία εγγραφής : 17/07/2009
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 10:29 | |
| αν ψαξεις στο φορουμ υπ[αρχει ολοκληρο ποστ για το bazzaz διαβασε το και θα καταλαβεισ | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 16:06 | |
| - Ntartagian έγραψε:
θελει η μηχανη του χωρις να ανοιχτει το μοτερ με ολα τα υπολοιπα να γινει βολιδα στα 400μετρα
εμεις τι ειμαστε? κουλοι? να του πεις του φιλου σου οτι με περιφεριακα φτιαξιματα φτανεις σε ενα σημειο και τελος. ρουκετα χωρις πολυ καλα χερια και πολυ καλο μοτερ δεν γινεται.ο φιλος σου μπορει να χει τα χερια αλλα αν δεν χωσει και γκαφρα πυραυλο δεν θα δει. προσωπικα ο καλυτερος μου χρονος στα dragster με περιφεριακες και μονο βελτιωσεις ηταν 9.501 με το κ6. φυσικα τα κ8 εχουν λιγο παραπανω δυνατοτητες.αλλα ποσο? 9,45-9,40(και πολυ ειπα) μεχρι εκει. οποτε............... με κλανιες, αυγα δεν βαφονται. | |
|
| |
Ntartagian Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 21:49 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 22:01 | |
| - Ntartagian έγραψε:
εχεις δικιο σε αυτο που λες. απλα για αρχη να γινει ετσι οπως ειπα θελειε τοτε πας στη λυση ενος παραλληλου.και σιφτερ.το γραναζωμα ειναι προσωπικη υποθεση.αλλος μπορει να το διαχειριστει και ''κοντο'' αλλος δεν μπορει και το μακραινει λιγο για να το φερει στα μετρα του. | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: τι να το κανει; Παρ 18 Ιουν 2010, 22:08 | |
| | |
|
| |
| τι να το κανει; | |
|