Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Poll_l10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Poll_c10ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1

Πήγαινε κάτω 
+125
Gixxerm@n
brwmogazos
bolek76
Vasilis Bourlokas
suzukaros
sxlogo
ernestogsxr
paul22
No Fear
ENDURASX
Vortex
mx5
filippos
sofia_gsxr
ripper
cpantelo
Antonios_gsxr
jord136
demk6
gsxrakias
Aristosk8
louk6
WotU777
valkyrion 84
dante_gsxr
ηλίας
roskoup
naturalboy
kostasva
Menidiatis_gsxr
gsxrk71000
frozen
k8 600 kk
cb130081
Akis_s3
fab
AON33
tromokratis
mitsos
kontos 750
kwstask6
tati
mixalhsk6
konstantine89
spastos
thodoris
TheoDo R
Hlektrologos
black rider
boutser
Black Eagle
ripseventh
190troxo
potis
kostaskr6
Miou
maikstain
gkourv
georgeIII
Darksoul
kouzinas
mike
mistiriodis_tsantakias
giannisp
Jpan
AggelosK8
stavroulis
Lelos69
magfaria
magiaklaniakeksatmisi
Leroy
lakisman46
poulitzer
Sotoner
riderspower
martza
fox
kentaurosk8
1ndianos
Zuki
kahi
STELIOS
κωστας
valentinosgsxr
Kydo
sakisole
kapamarou85
panosk8
FnS
gixxermak
makak0s
GSXR
papagym
G.E.B. R-09
thanasis gixxer
nikojim
kospoz
R evolution
Sotos27
Panosgsxr1000k9
andRewR
T.R.E
DimSTriple
teo46
divinaeve
fanr
kantalis
cbr600f4
nasos-v
κολτρέϊν
thanosk6
adrenalinestavros
JIMK7
GIXXERAKIAS
crockh2001
gregory_gr
giatros
alex k8
gsxr1000nitro
gat0s
stavrosrodo
DrIoannis
Hamamatsu
GSX-R 1000
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
129 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
GSXR
Normal gixxer
Normal gixxer
GSXR

Άντρας Όνομα: : Χρηστος
Τόπος : Ηρακλειο Αττικης
Αριθμός μηνυμάτων : 249
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 27 Αυγ 2009, 00:01

σημερα εγω το GSX-R μου....το λησονησα No
.
.
.
....γιατι το πουλησα και δεν εχω παρει ακομα αλλο!!! :sbdf:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thanasis gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
thanasis gixxer

Άντρας Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ
Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 239
Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ....
Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 27 Αυγ 2009, 02:40

ωραια βολτα προσ λαιμο-ριμπας δικαβαλια αλλα ομορφα...... gixxer :wfsdvv:
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 527
Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 27 Αυγ 2009, 03:28

εγω παιδες το εβγαλα χθες βραδι και το ρυμθισα λιγο μεχρι τις 12rpm. τωρα το εχω λυσει και αυριο παλι δοκιμη με λιγο διαφορετικο σετ απ ...
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 27 Αυγ 2009, 23:34

gsxr1000nitro έγραψε:
εγω παιδες το εβγαλα χθες βραδι και το ρυμθισα λιγο μεχρι τις 12rpm. τωρα το εχω λυσει και αυριο παλι δοκιμη με λιγο διαφορετικο σετ απ ...
κωστα τελειωνε και δηλωσε συμετοχη για τον αγωνα του πολυκαστρου.
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 16:33

Σταυρο ειναι νωρις ακομα και δεν προλαβαινω. Ασε που ειδη αρχιζω και ξενερωνω με την ολη φαση με τις μαλακιες που κανουν. Μια ειχαν απαγορεψει τις λεκανες τωρα τι εγινε. προφανος καποιος αλλαξε τους κανονισμους γιατι δεν ειναι στα μετρα του.
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 16:49

gsxr1000nitro έγραψε:
Σταυρο ειναι νωρις ακομα και δεν προλαβαινω. Ασε που ειδη αρχιζω και ξενερωνω με την ολη φαση με τις μαλακιες που κανουν. Μια ειχαν απαγορεψει τις λεκανες τωρα τι εγινε. προφανος καποιος αλλαξε τους κανονισμους γιατι δεν ειναι στα μετρα του.
γραψ' τους ολους και ελα.μπας και οι σωστοι πληθυνουμε και κανουμε κατι σωστο.να γνωριστουμε και απο κοντα.
αντε.σε περιμενω στα φαναρια της εκκινησης Very Happy :ecfewcvf:
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠαρ 28 Αυγ 2009, 19:54

stavrosrodo έγραψε:
gsxr1000nitro έγραψε:
γραψ' τους ολους και ελα.μπας και οι σωστοι πληθυνουμε και κανουμε κατι σωστο.να γνωριστουμε και απο κοντα.
αντε.σε περιμενω στα φαναρια της εκκινησης Very Happy :ecfewcvf:

900 χιλιομετρα εχω κανει το μοτερ και αυτα δεν ειναι σωστα γιατι φοραω 18-43 . τελικα δεν το εκανα οπως σου ειχα πει το μοτερ . εκανα λιγα και απλα πραγματακια για να μπορω να το στιβω καθε μερα. ακομη ειμαι στις δοκιμες και δεν ξερω ποσο χρονο θα μου παρει για να το φερω σε μια Α κατασταση .

ο χρονος θα δειξει τι θα πραγματικα θα κανω.

Very Happy
thanasis gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
thanasis gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 30 Αυγ 2009, 01:38

το εκανα μονστερ.... :kbvb: :sbdf: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 006ap
thanasis gixxer
Normal gixxer
Normal gixxer
thanasis gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 30 Αυγ 2009, 01:42

μου αρεσουν πολυ αυτα τα αυτοκολλητα και παρραληλα θα τα συνδυασω με το κρανακι μονστερ.. :wbgfwqrb: :betvt: ειμαι κοντα στο να το παρραγειλω... :refvf:
makak0s
Jr.gixxer
makak0s

Άντρας Όνομα: : makak0s
Τόπος : athens city
Αριθμός μηνυμάτων : 15
Αγωνιζόμενος : -z- team !!
Hμερομηνία εγγραφής : 16/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΚυρ 30 Αυγ 2009, 20:15

tpt apolytws... ^_^
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 07 Σεπ 2009, 22:23

Χθες Κυριακή ήταν επεισοδιακή ημέρα με αρκετή ζημία στο gsxr μου.

Είχα πάει βόλτα στην Αθήνα σε έναν φίλο μου και μετά πήρα τον δρόμο του γυρισμού για την πόλη μου..

Που λέτε παλικάρια μπαίνω αττική οδό για να πάω λάμια .. όλα μια χαρά τα πράγματα μέχρι που φτάνω σε κάτι διόδια που είναι κλειστά λόγου ότι τα κατασκευάζουν ακόμη . ο Δρόμος μας οδηγεί σε έναν παράδρομο για να αποφύγουμε τα διόδια.

Εκεί που πάω με 100 χιλιόμετρα χωρίς να έχει καμία πινακίδα που να λέει ότι υπάρχει κίνδυνος και να πάτε με τόσο πατώ μια Γαμ………νη λακκούβα στην μέση του δρόμου την πατώ και γίνετε η ζημία. το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσα κάτω από την μηχανή κατάφερα και την κράτησα... το ένιωσα σε μεγάλο βαθμό το τράνταγμα. Αμέσως κατάλαβα ότι έπαθα μεγάλη ζημία.

Αυτή η Γαμ……..νη λακκούβα μου έκανε τρομερή ζημία στην ανάρτηση στο ψαλίδι και τον τροχό. . ξεκόλλησαν όλα τα πλαστικά πίσω στο πισω μερος . Τερμάτισε το μοχλικο και ακούμπησε το στρόγγυλο από την ανάρτηση πάνω στο ψαλίδι και μου την άνοιξε σαν καρπούζι την αναρτηση . ευτυχως δεν επαθα τιποτα εγω και ο συνεπιβατης μου …..

Δεν πηρα την αστυνομια να καταγγειλω το γεγονος και τωρα το μετανιωνω σαν Μαλ……….ας για να μου πληρωσει το μοτο ο Π………..ης αυτος που αμελησε και αφησε την λακκουβα στην μεση του δρομου.

Μετά δεν έφτανε η ζημία που έπαθα στο μηχανάκι μου πήγαινα με 100 χιλιόμετρα 3 ωρες δρομο και ολο με βροχι .. Με έβλεπαν κάτι αυτοκινητάδες και με κορόιδευαν . Άσε που στις στροφές έμπαινα με 60 χιλιόμετρα.

Σορρυ για τα λεγομενα μου αλλα ειμαι πολύ θυμωμενος με αυτό το περιστατικο .. το ευτυχημα όμως είναι ότι δεν επαθε ανθρωπος ζημια. Για αυτό προσοχή και εύχομαι να μην το πάθει κάνεις αυτό….
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 07 Σεπ 2009, 22:42

Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα εσύ φιλε μου και ο συνεπιβάτης που είχες!!Πάντως έπρεπε να καλέσεις αστυνομία και να κανεις μήνυση.Όχι ότι θα έβγαζες εύκολα άκρη αλλα κάποια στιγμή πρέπει όλοι να κάνουμε έτσι.Ο κάθε παπάρας εργολάβος παρατάει τον δρόμο βομβαρδισμένο και δεν τον νοιάζει αν σκοτώσει τον κόσμο.Αν του πήγαινε όμως από μια μήνυση κάθε μέρα θα έσφιγγε το χοντρό κωλαράκι του και θα έβαζε μυαλό.Τέλος πάντων... αφού δεν χτυπήσατε πάλι καλά!!!
http://www.gixxer.gr
crockh2001
Normal gixxer
Normal gixxer
crockh2001

Άντρας Όνομα: : Χαρης
Τόπος : Xανιά
Αριθμός μηνυμάτων : 332
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 07 Σεπ 2009, 23:06

Παλι καλα που δεν επαθες τιποτα. Παντως την μηνυση τους πρεπει να την τρωνε μηπως αξιωθουνε και τους φτιαξουνε....
κολτρέϊν
Full gixxer
Full gixxer
κολτρέϊν

Άντρας Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ
Τόπος : στα χαμενα
Αριθμός μηνυμάτων : 5015
Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl''
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΔευ 07 Σεπ 2009, 23:52

πω ρε φίλε..! πότε ξανά κάτι τέτοιο.. και αφού είσαι εσύ καλά και ο φίλος/η σου όλα τα άλλα γίνονται..!
FnS
Normal gixxer
Normal gixxer
FnS

Όνομα: : Νικος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 57
Αγωνιζόμενος : μπα!
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 08 Σεπ 2009, 00:31

πω!ρε φιλε την επαθες απο το πουθενα .ευτηχως που ειστε και οι δυο καλα!!μαλλον ο δημητρης εχει δικιο πρεπει να κανουμε κατευθειαν μυνησεις μπας και τους ταρακουνισει λιγακι τους εκαστοτε αρμοδιους-υπευθηνους
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 08 Σεπ 2009, 02:37

περαστικα στο μηχανακι σου κ ποτε ξανα κατι τετοιο..
παραλιγο να τη παθω κ γω στο παρελθον,με τη διαφορα οτι ημουν πλαγιασμενος..

κ μια αλλη φορα μεσα στη πολη,σε στενο.γενικα παιζει πολυ τρυπα ,να μη πω τι...
αλλα κ μυνηση να τους κανεις,θα ναι ιστορια χωρις τελος..

αφου ειστε εσεις καλα..γιατι με τη ζημια που περιεγραψες στο μηχανακι σου,κ δικαβαλος,θα πρεπε να χατε γινει αεροπλανο...
πολλα μπραβο που το κρατησες,προστατευσεσ κ το παλικαρι πισω σου
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 08 Σεπ 2009, 07:36

Μετά που μίλησα με ένα παλικάρι που είναι γνώστης τέτοιον καταστάσεων μου είπε ότι μπορούσα να κάνω μήνυση αλλά θα ήταν πολύ χρονοβόρα η κατάσταση. Ευτυχώς που δεν πέσαμε κάτω διότι αν πέφταμε παΐδια υπήρχαν κοτρόνες μεγάλες και θα ήταν μεγάλη η ζημία που θα παθαίναμε.

Ειλικρινά δεν έχω τρομάξει τόσο πολύ στην ζωή μου το φιλαράκι μου έφτασε από το τράνταγμα πάνω στο κεφάλι μου . Εγώ μπόρεσα και την είδα την λακκούβα σε πολύ λίγο χρόνο και προετοιμάστηκα κάπως και για αυτό κατάφερα και κράτησα το μοτο. Φανταστείτε να μην την έβλεπα καθόλου και να ήμουν εντελώς χαλαρός όπως και ο φίλος μου ,θα είχαμε φύγει και οι δυο αεροπλανικός στις κοντρονες επάνω.

Όσο για το μηχανάκι σήμερα ανακάλυψα και άλλη ζημία. Όποτε έχουμε και λέμε 1: ανάρτηση 2: ψαλίδι 3: μερικά πλαστικά ,4: τροχός 5: η βάση που κρατεί την εξάτμιση, 6:παγουρακι υγρών πίσω φρένου Τώρα το μόνο που μένει να κοιτάξω το υποπλεσιο μπας και έχει πάθει και αυτό τίποτα. .
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 08 Σεπ 2009, 11:15

GSXR-750 έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα εσύ φιλε μου και ο συνεπιβάτης που είχες!!Πάντως έπρεπε να καλέσεις αστυνομία και να κανεις μήνυση.Όχι ότι θα έβγαζες εύκολα άκρη αλλα κάποια στιγμή πρέπει όλοι να κάνουμε έτσι.Ο κάθε παπάρας εργολάβος παρατάει τον δρόμο βομβαρδισμένο και δεν τον νοιάζει αν σκοτώσει τον κόσμο.Αν του πήγαινε όμως από μια μήνυση κάθε μέρα θα έσφιγγε το χοντρό κωλαράκι του και θα έβαζε μυαλό.Τέλος πάντων... αφού δεν χτυπήσατε πάλι καλά!!!

+1000
http://www.gixxer.gr
thanosk6
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Ξάνθη
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 08 Σεπ 2009, 13:57

Κωνσταντίνε εύχομαι οτι καλύτερο για το μηχανάκι σου, ευτυχώς δεν χτυπήσατε... Μακάρι να τον βρεί τον μπελά του κάποια στιγμή ο π....ης ο εργολάβος. Επρεπε να τον πατήσεις μια μήνυση και αυτον και τον Δήμο.
kapamarou85
Normal gixxer
Normal gixxer
kapamarou85

Άντρας Όνομα: : γρηγορης
Τόπος : καπαμαρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 286
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤρι 08 Σεπ 2009, 14:48

μπηκε τελικο yosi R55 afro
φωτο σε λιγο,....
λεω να βγαλω τον ''σαλιγκαρο'' καταλητη :sfv:
sakisole
Normal gixxer
Normal gixxer
sakisole

Άντρας Όνομα: : ΣΑΚΗΣ
Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα
Αριθμός μηνυμάτων : 90
Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 30 Σεπ 2009, 15:32

Γεια σας παιδες εγω σημερα εβγαλα υποπιεσης///// χα χα παει πιο καλα ....ωραιο[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 30092009047.th[/img]
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 30 Σεπ 2009, 15:42

sakisole έγραψε:
Γεια σας παιδες εγω σημερα εβγαλα υποπιεσης///// χα χα παει πιο καλα ....ωραιο[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 30092009047.th[/img]

Τι εννοεις (εβγαλες υποπιεσης)???
sakisole
Normal gixxer
Normal gixxer
sakisole

Άντρας Όνομα: : ΣΑΚΗΣ
Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα
Αριθμός μηνυμάτων : 90
Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 30 Σεπ 2009, 16:11

τον αέρα που βγαίνει από τον κινητήρα τον στέλνει μέσα στο "φιλτοκουτι" όταν είναι μαμά και από εκεί στο μείγμα εμείς το γεφυρώσαμε και έτσι δεν κάνει σκασίματα και πάει λίγο καλύτερα έχει ένα tik μπαμ .......
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΤετ 30 Σεπ 2009, 23:50

sakisole έγραψε:
τον αέρα που βγαίνει από τον κινητήρα τον στέλνει μέσα στο "φιλτοκουτι" όταν είναι μαμά και από εκεί στο μείγμα εμείς το γεφυρώσαμε και έτσι δεν κάνει σκασίματα και πάει λίγο καλύτερα έχει ένα tik μπαμ .......
μαλλον εννοεις το pair-valve που εμπλουτιζει τα καυσαερια με οξυγονο για λιγοτερους ρυπους.αν πηγαινει λιγο καλυτερα ειναι γιατι σταματανε οι στροβιλισμοι μεσα στο φιλτροκουτι.αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα που μπορει καποιος να την καταλαβει :P
αυτο το κανουν για ποιο ακριβη μετρηση στην καυσαναλυση.[img]ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 7645030000l [/img]
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1   ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 01 Οκτ 2009, 01:48

Στη πραγματικοτητα ξανακαιει το καυσιμο οτι δεν εχει προλαβει να καψει ο κινητηρας για αυτο και τα εξου μπαλοτιδια που ακουμε :grgrw:

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.2
» Τι θα κανατε στη θεση μου????
» Μικρολίμανο Σήμερα 3-3-10

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΓΕΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com