| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|
+125Gixxerm@n brwmogazos bolek76 Vasilis Bourlokas suzukaros sxlogo ernestogsxr paul22 No Fear ENDURASX Vortex mx5 filippos sofia_gsxr ripper cpantelo Antonios_gsxr jord136 demk6 gsxrakias Aristosk8 louk6 WotU777 valkyrion 84 dante_gsxr ηλίας roskoup naturalboy kostasva Menidiatis_gsxr gsxrk71000 frozen k8 600 kk cb130081 Akis_s3 fab AON33 tromokratis mitsos kontos 750 kwstask6 tati mixalhsk6 konstantine89 spastos thodoris TheoDo R Hlektrologos black rider boutser Black Eagle ripseventh 190troxo potis kostaskr6 Miou maikstain gkourv georgeIII Darksoul kouzinas mike mistiriodis_tsantakias giannisp Jpan AggelosK8 stavroulis Lelos69 magfaria magiaklaniakeksatmisi Leroy lakisman46 poulitzer Sotoner riderspower martza fox kentaurosk8 1ndianos Zuki kahi STELIOS κωστας valentinosgsxr Kydo sakisole kapamarou85 panosk8 FnS gixxermak makak0s GSXR papagym G.E.B. R-09 thanasis gixxer nikojim kospoz R evolution Sotos27 Panosgsxr1000k9 andRewR T.R.E DimSTriple teo46 divinaeve fanr kantalis cbr600f4 nasos-v κολτρέϊν thanosk6 adrenalinestavros JIMK7 GIXXERAKIAS crockh2001 gregory_gr giatros alex k8 gsxr1000nitro gat0s stavrosrodo DrIoannis Hamamatsu GSX-R 1000 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 129 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GSXR Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Ηρακλειο Αττικης Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 249 Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 27 Αυγ 2009, 00:01 | |
| σημερα εγω το GSX-R μου....το λησονησα . . . ....γιατι το πουλησα και δεν εχω παρει ακομα αλλο!!! :sbdf: | |
|
| |
thanasis gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 27 Αυγ 2009, 02:40 | |
| ωραια βολτα προσ λαιμο-ριμπας δικαβαλια αλλα ομορφα...... :wfsdvv: | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 27 Αυγ 2009, 03:28 | |
| εγω παιδες το εβγαλα χθες βραδι και το ρυμθισα λιγο μεχρι τις 12rpm. τωρα το εχω λυσει και αυριο παλι δοκιμη με λιγο διαφορετικο σετ απ ... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 27 Αυγ 2009, 23:34 | |
| - gsxr1000nitro έγραψε:
- εγω παιδες το εβγαλα χθες βραδι και το ρυμθισα λιγο μεχρι τις 12rpm. τωρα το εχω λυσει και αυριο παλι δοκιμη με λιγο διαφορετικο σετ απ ...
κωστα τελειωνε και δηλωσε συμετοχη για τον αγωνα του πολυκαστρου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 28 Αυγ 2009, 16:33 | |
| Σταυρο ειναι νωρις ακομα και δεν προλαβαινω. Ασε που ειδη αρχιζω και ξενερωνω με την ολη φαση με τις μαλακιες που κανουν. Μια ειχαν απαγορεψει τις λεκανες τωρα τι εγινε. προφανος καποιος αλλαξε τους κανονισμους γιατι δεν ειναι στα μετρα του. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 28 Αυγ 2009, 16:49 | |
| - gsxr1000nitro έγραψε:
- Σταυρο ειναι νωρις ακομα και δεν προλαβαινω. Ασε που ειδη αρχιζω και ξενερωνω με την ολη φαση με τις μαλακιες που κανουν. Μια ειχαν απαγορεψει τις λεκανες τωρα τι εγινε. προφανος καποιος αλλαξε τους κανονισμους γιατι δεν ειναι στα μετρα του.
γραψ' τους ολους και ελα.μπας και οι σωστοι πληθυνουμε και κανουμε κατι σωστο.να γνωριστουμε και απο κοντα. αντε.σε περιμενω στα φαναρια της εκκινησης :ecfewcvf: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Παρ 28 Αυγ 2009, 19:54 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- gsxr1000nitro έγραψε:
- Σταυρο ειναι νωρις ακομα και δεν προλαβαινω. Ασε που ειδη αρχιζω και ξενερωνω με την ολη φαση με τις μαλακιες που κανουν. Μια ειχαν απαγορεψει τις λεκανες τωρα τι εγινε. προφανος καποιος αλλαξε τους κανονισμους γιατι δεν ειναι στα μετρα του.
γραψ' τους ολους και ελα.μπας και οι σωστοι πληθυνουμε και κανουμε κατι σωστο.να γνωριστουμε και απο κοντα. αντε.σε περιμενω στα φαναρια της εκκινησης :ecfewcvf: 900 χιλιομετρα εχω κανει το μοτερ και αυτα δεν ειναι σωστα γιατι φοραω 18-43 . τελικα δεν το εκανα οπως σου ειχα πει το μοτερ . εκανα λιγα και απλα πραγματακια για να μπορω να το στιβω καθε μερα. ακομη ειμαι στις δοκιμες και δεν ξερω ποσο χρονο θα μου παρει για να το φερω σε μια Α κατασταση . ο χρονος θα δειξει τι θα πραγματικα θα κανω. | |
|
| |
Όνομα: : ΘΑΝΑΣΗΣ Τόπος : ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 239 Αγωνιζόμενος : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.... Hμερομηνία εγγραφής : 19/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 30 Αυγ 2009, 01:38 | |
| το εκανα μονστερ.... :kbvb: :sbdf: | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 30 Αυγ 2009, 01:42 | |
| μου αρεσουν πολυ αυτα τα αυτοκολλητα και παρραληλα θα τα συνδυασω με το κρανακι μονστερ.. :wbgfwqrb: :betvt: ειμαι κοντα στο να το παρραγειλω... :refvf: | |
|
| |
makak0s Jr.gixxer
Όνομα: : makak0s Τόπος : athens city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 15 Αγωνιζόμενος : -z- team !! Hμερομηνία εγγραφής : 16/08/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Κυρ 30 Αυγ 2009, 20:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 07 Σεπ 2009, 22:23 | |
| Χθες Κυριακή ήταν επεισοδιακή ημέρα με αρκετή ζημία στο gsxr μου.
Είχα πάει βόλτα στην Αθήνα σε έναν φίλο μου και μετά πήρα τον δρόμο του γυρισμού για την πόλη μου..
Που λέτε παλικάρια μπαίνω αττική οδό για να πάω λάμια .. όλα μια χαρά τα πράγματα μέχρι που φτάνω σε κάτι διόδια που είναι κλειστά λόγου ότι τα κατασκευάζουν ακόμη . ο Δρόμος μας οδηγεί σε έναν παράδρομο για να αποφύγουμε τα διόδια.
Εκεί που πάω με 100 χιλιόμετρα χωρίς να έχει καμία πινακίδα που να λέει ότι υπάρχει κίνδυνος και να πάτε με τόσο πατώ μια Γαμ………νη λακκούβα στην μέση του δρόμου την πατώ και γίνετε η ζημία. το ευτύχημα είναι ότι δεν έπεσα κάτω από την μηχανή κατάφερα και την κράτησα... το ένιωσα σε μεγάλο βαθμό το τράνταγμα. Αμέσως κατάλαβα ότι έπαθα μεγάλη ζημία.
Αυτή η Γαμ……..νη λακκούβα μου έκανε τρομερή ζημία στην ανάρτηση στο ψαλίδι και τον τροχό. . ξεκόλλησαν όλα τα πλαστικά πίσω στο πισω μερος . Τερμάτισε το μοχλικο και ακούμπησε το στρόγγυλο από την ανάρτηση πάνω στο ψαλίδι και μου την άνοιξε σαν καρπούζι την αναρτηση . ευτυχως δεν επαθα τιποτα εγω και ο συνεπιβατης μου …..
Δεν πηρα την αστυνομια να καταγγειλω το γεγονος και τωρα το μετανιωνω σαν Μαλ……….ας για να μου πληρωσει το μοτο ο Π………..ης αυτος που αμελησε και αφησε την λακκουβα στην μεση του δρομου.
Μετά δεν έφτανε η ζημία που έπαθα στο μηχανάκι μου πήγαινα με 100 χιλιόμετρα 3 ωρες δρομο και ολο με βροχι .. Με έβλεπαν κάτι αυτοκινητάδες και με κορόιδευαν . Άσε που στις στροφές έμπαινα με 60 χιλιόμετρα.
Σορρυ για τα λεγομενα μου αλλα ειμαι πολύ θυμωμενος με αυτό το περιστατικο .. το ευτυχημα όμως είναι ότι δεν επαθε ανθρωπος ζημια. Για αυτό προσοχή και εύχομαι να μην το πάθει κάνεις αυτό…. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 07 Σεπ 2009, 22:42 | |
| Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα εσύ φιλε μου και ο συνεπιβάτης που είχες!!Πάντως έπρεπε να καλέσεις αστυνομία και να κανεις μήνυση.Όχι ότι θα έβγαζες εύκολα άκρη αλλα κάποια στιγμή πρέπει όλοι να κάνουμε έτσι.Ο κάθε παπάρας εργολάβος παρατάει τον δρόμο βομβαρδισμένο και δεν τον νοιάζει αν σκοτώσει τον κόσμο.Αν του πήγαινε όμως από μια μήνυση κάθε μέρα θα έσφιγγε το χοντρό κωλαράκι του και θα έβαζε μυαλό.Τέλος πάντων... αφού δεν χτυπήσατε πάλι καλά!!! | |
|
| |
crockh2001 Normal gixxer
Όνομα: : Χαρης Τόπος : Xανιά Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 332 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 07 Σεπ 2009, 23:06 | |
| Παλι καλα που δεν επαθες τιποτα. Παντως την μηνυση τους πρεπει να την τρωνε μηπως αξιωθουνε και τους φτιαξουνε.... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Δευ 07 Σεπ 2009, 23:52 | |
| πω ρε φίλε..! πότε ξανά κάτι τέτοιο.. και αφού είσαι εσύ καλά και ο φίλος/η σου όλα τα άλλα γίνονται..! | |
|
| |
FnS Normal gixxer
Όνομα: : Νικος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 57 Αγωνιζόμενος : μπα! Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 08 Σεπ 2009, 00:31 | |
| πω!ρε φιλε την επαθες απο το πουθενα .ευτηχως που ειστε και οι δυο καλα!!μαλλον ο δημητρης εχει δικιο πρεπει να κανουμε κατευθειαν μυνησεις μπας και τους ταρακουνισει λιγακι τους εκαστοτε αρμοδιους-υπευθηνους | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 08 Σεπ 2009, 02:37 | |
| περαστικα στο μηχανακι σου κ ποτε ξανα κατι τετοιο.. παραλιγο να τη παθω κ γω στο παρελθον,με τη διαφορα οτι ημουν πλαγιασμενος..
κ μια αλλη φορα μεσα στη πολη,σε στενο.γενικα παιζει πολυ τρυπα ,να μη πω τι... αλλα κ μυνηση να τους κανεις,θα ναι ιστορια χωρις τελος..
αφου ειστε εσεις καλα..γιατι με τη ζημια που περιεγραψες στο μηχανακι σου,κ δικαβαλος,θα πρεπε να χατε γινει αεροπλανο... πολλα μπραβο που το κρατησες,προστατευσεσ κ το παλικαρι πισω σου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 08 Σεπ 2009, 07:36 | |
| Μετά που μίλησα με ένα παλικάρι που είναι γνώστης τέτοιον καταστάσεων μου είπε ότι μπορούσα να κάνω μήνυση αλλά θα ήταν πολύ χρονοβόρα η κατάσταση. Ευτυχώς που δεν πέσαμε κάτω διότι αν πέφταμε παΐδια υπήρχαν κοτρόνες μεγάλες και θα ήταν μεγάλη η ζημία που θα παθαίναμε.
Ειλικρινά δεν έχω τρομάξει τόσο πολύ στην ζωή μου το φιλαράκι μου έφτασε από το τράνταγμα πάνω στο κεφάλι μου . Εγώ μπόρεσα και την είδα την λακκούβα σε πολύ λίγο χρόνο και προετοιμάστηκα κάπως και για αυτό κατάφερα και κράτησα το μοτο. Φανταστείτε να μην την έβλεπα καθόλου και να ήμουν εντελώς χαλαρός όπως και ο φίλος μου ,θα είχαμε φύγει και οι δυο αεροπλανικός στις κοντρονες επάνω.
Όσο για το μηχανάκι σήμερα ανακάλυψα και άλλη ζημία. Όποτε έχουμε και λέμε 1: ανάρτηση 2: ψαλίδι 3: μερικά πλαστικά ,4: τροχός 5: η βάση που κρατεί την εξάτμιση, 6:παγουρακι υγρών πίσω φρένου Τώρα το μόνο που μένει να κοιτάξω το υποπλεσιο μπας και έχει πάθει και αυτό τίποτα. . | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 08 Σεπ 2009, 11:15 | |
| - GSXR-750 έγραψε:
- Πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα εσύ φιλε μου και ο συνεπιβάτης που είχες!!Πάντως έπρεπε να καλέσεις αστυνομία και να κανεις μήνυση.Όχι ότι θα έβγαζες εύκολα άκρη αλλα κάποια στιγμή πρέπει όλοι να κάνουμε έτσι.Ο κάθε παπάρας εργολάβος παρατάει τον δρόμο βομβαρδισμένο και δεν τον νοιάζει αν σκοτώσει τον κόσμο.Αν του πήγαινε όμως από μια μήνυση κάθε μέρα θα έσφιγγε το χοντρό κωλαράκι του και θα έβαζε μυαλό.Τέλος πάντων... αφού δεν χτυπήσατε πάλι καλά!!!
+1000 | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 08 Σεπ 2009, 13:57 | |
| Κωνσταντίνε εύχομαι οτι καλύτερο για το μηχανάκι σου, ευτυχώς δεν χτυπήσατε... Μακάρι να τον βρεί τον μπελά του κάποια στιγμή ο π....ης ο εργολάβος. Επρεπε να τον πατήσεις μια μήνυση και αυτον και τον Δήμο. | |
|
| |
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τρι 08 Σεπ 2009, 14:48 | |
| μπηκε τελικο yosi R55 φωτο σε λιγο,.... λεω να βγαλω τον ''σαλιγκαρο'' καταλητη :sfv: | |
|
| |
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 30 Σεπ 2009, 15:32 | |
| Γεια σας παιδες εγω σημερα εβγαλα υποπιεσης///// χα χα παει πιο καλα ....ωραιο[img] [/img] | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 30 Σεπ 2009, 15:42 | |
| - sakisole έγραψε:
- Γεια σας παιδες εγω σημερα εβγαλα υποπιεσης///// χα χα παει πιο καλα ....ωραιο[img][/img]
Τι εννοεις (εβγαλες υποπιεσης)??? | |
|
| |
sakisole Normal gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Στην Λευκη Αφρικανικη Χωρα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 90 Αγωνιζόμενος : Καθε Μερα Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 30 Σεπ 2009, 16:11 | |
| τον αέρα που βγαίνει από τον κινητήρα τον στέλνει μέσα στο "φιλτοκουτι" όταν είναι μαμά και από εκεί στο μείγμα εμείς το γεφυρώσαμε και έτσι δεν κάνει σκασίματα και πάει λίγο καλύτερα έχει ένα tik μπαμ ....... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Τετ 30 Σεπ 2009, 23:50 | |
| - sakisole έγραψε:
- τον αέρα που βγαίνει από τον κινητήρα τον στέλνει μέσα στο "φιλτοκουτι" όταν είναι μαμά και από εκεί στο μείγμα εμείς το γεφυρώσαμε και έτσι δεν κάνει σκασίματα και πάει λίγο καλύτερα έχει ένα tik μπαμ .......
μαλλον εννοεις το pair-valve που εμπλουτιζει τα καυσαερια με οξυγονο για λιγοτερους ρυπους.αν πηγαινει λιγο καλυτερα ειναι γιατι σταματανε οι στροβιλισμοι μεσα στο φιλτροκουτι.αλλα δεν νομιζω οτι εχει διαφορα που μπορει καποιος να την καταλαβει :P αυτο το κανουν για ποιο ακριβη μετρηση στην καυσαναλυση.[img] [/img] | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 Πεμ 01 Οκτ 2009, 01:48 | |
| Στη πραγματικοτητα ξανακαιει το καυσιμο οτι δεν εχει προλαβει να καψει ο κινητηρας για αυτο και τα εξου μπαλοτιδια που ακουμε :grgrw: | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.1 | |
|