Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
Θέμα: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:36
Το Halaris Bike Center, το Ψυχογυιός Tyres Racing Team και ο MrBike διοργανώνουν το Athens On Track Track Day στις 11 Ιουλίου στα Μέγαρα: Διαχωρισμός Αναβατών σε σχέση με το επίπεδο οδήγησης Group έμπειρων Group μέσης εμπειρίας Group αρχάριων
Κόστος Συμμετοχής: €60
Δραστηριότητες – Παροχές Παροχή τεχνικού ελέγχου Τεχνικές συμβουλές από έλληνες οδηγούς αγώνων και έμπειρους δημοσιογράφους Παροχή ελαστικών από τη Dunlop
Τεχνική κάλυψη, τοποθέτηση ελαστικών από την Ψυχογυιός Tyres Racing Team Τεχνική κάλυψη εξοπλισμού και διάθεση εξοπλισμού από τα Halaris Bike Centers Αγορά φωτογραφιών Τεχνικά σεμινάρια ελαστικών από τεχνικό της Dunlop Τεχνικά σεμινάρια (Οδήγηση στην πίστα, Εξοπλισμός), διάρκειας 20min έκαστο
Στην πίστα θα υπάρχουν Πλοηγοί Κριτές από την Iron Team Ασθενοφόρο
Πρόγραμμα 08:00 – 09:00 – Προσέλευση αναβατών – Τεχνικός Έλεγχος μοτοσικλετών 09:30 – Ενημέρωση αναβατών (Υποχρεωτική για όλους τους αναβάτες) 10:00 – 13:00 - Οδήγηση στην πίστα ανά group 13:00 – 13:30 – Μεσημεριανό διάλειμμα 13:15 – 13:30 – Ενημέρωση αναβατών (Υποχρεωτική για όλους τους αναβάτες) 13:30 – Δύση Ηλίου - Οδήγηση στην πίστα ανά group
Δηλώσεις συμμετοχής Δηλώσεις Συμμετοχής Στα τηλέφωνα: 6974406054, 210 4220333 Στο κατάστημα Halaris Bike Center: Δωδεκανήσου 67, Πειραιάς Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη μόνον όταν καταβληθεί το αντίτιμο.
Κατάθεση χρημάτων Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: 19034131284 Εμπορική Τράπεζα: 34799211 Alpha Bank: 132002101057255 Τράπεζα Πειραιώς: 5121-039011-476
Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί σε περίπτωση που υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας.
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:39
εγω παντως και ο mistiriodis_tsantakias θα ημαστε εκει .... για να δουμε θα ερθει κανενας απο εδω???
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:40
Μπορεί να περάσω για κανένα καφέ αν δεν φύγω για βορειότερα...
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:47
εγω μαλλον θα ειμαι εκει!!!
misfits296 Normal gixxer
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:48
T.R.E έγραψε:
Μπορεί να περάσω για κανένα καφέ αν δεν φύγω για βορειότερα...
οοοοο θα μας κανεις την τιμη Νικο???? χαχα
αντε ελα να σε δουμε !!
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:52
θα ειμαι κ εγω εκει!!!!! νασο γιατι μαλλον????
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 21:56
martza έγραψε:
γιατι δεν ξερω αν μου εκλεισες σιγουρα θεση
εκει θα ειμαι σιγουρα
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 22:11
Πολυ πιθανων θα ερθω και εγω.
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Δευ 05 Ιουλ 2010, 22:34
μεσα λεμεεεεε!!
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 06 Ιουλ 2010, 00:12
αντε κ αν ολα πανε καλα θα ειμαι με το κενουργιο πιπινι παλυ :P
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 06 Ιουλ 2010, 00:29
nasos-v έγραψε:
martza έγραψε:
γιατι δεν ξερω αν μου εκλεισες σιγουρα θεση
εκει θα ειμαι σιγουρα
την θεση σου την εκλεισα ειναι στανταρακι για εσενα τον τεο κ εμενα!!!!
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 06 Ιουλ 2010, 04:01
δεν θα εχεται προβλημα με κρατισεις ;P
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 06 Ιουλ 2010, 12:16
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
για πε ...... για πε.......
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 06 Ιουλ 2010, 14:28
Ειμαι πολυ μακρια για να ερθω οσοι πατε καλα να περασετε!
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 06 Ιουλ 2010, 16:51
nasos-v έγραψε:
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
για πε ...... για πε.......
ακομα δεν το εχω στα χεργιαμου .....αλλα οχι τπτ ιδετερο οτι κ πριν αλλα θα ειναι πλεον καθαρα μονο για πιστα με παραδομενες πινακιδες κτλπ κτλπ ....βαρεθικα τα βαλε βγαλε τα πολυεστερικα και ολες της ιστοριες +οτι πλεον αμα παθει κατι το μοτορι μεσα στην πιστα χεστικες :P τεσπα κατσε να δουμε αμα θα κατσι γιατι ειμαι χορισ μοτο παλυ
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 10:45
πηγαμε και στο τελευταιο track day για το καλοκαιρι....
απο οργανωση , παρολο που ειχαν πολυ κοσμο για κριτες κτλ , μας φωναζαν να παμε στην γραμμη εκκινησης και μετα περιμεναμε εκει μες στη ζεστη για 5-7 λεπτα
μετρησαν τα παιδια 29 μηχανακια στο γρηγορο γκρουπ..... τα αλλα 2 γκρουπ ειχαν περισσοτερα μηχανακια...
περιμενω να μου στειλουν καποιες φοτο που τραβηξαμε απο εξω και θα της ποσταρω...
σε λιγο θα βαλω και κατι βιντεακια που τραβιξαμε με τον τεο!
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 10:59
δειτε στο 1,23 την μαλακια που μου κανει ο αλλος..... φρεναρε πανω στην εξοδο της κ πιτσ και κοντεψα να αφισω το κεφαλι μου στην σελα του.........
και στο 5,30 του βιντεο εφαγαα ενα χαι, καλο!!! bazzaz
με τα πιρελι ειχα κανει 2 track day και αυτο ηταν το τριτο απο το πρωτο εικοσαλεπτο (το βιντεο πιο πανω απο εκει ειναι) αρχησαν τα χαζογληστρηματα μεχρι που εφαγα το χαί ....
μετα άρχισα να κρεμιεμαι σαν την μαιμου απο το μηχανακι σε καθε εξοδο μπας και καταφερω να μην μου γλιστράει ωστε να βγαλω την μερα. ετσι και εγινε ..εκανα ανετα αλλα 3 20λεπτα.... με λιγο γελειο στυλ..
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 11:24
Με ένα ζευγάρι 3 track day? Μπράβο, εσύ συμφέρεις. Ωραίο το βιντεάκι και τρομακτικό με αυτόν που κόβει στην έξοδο της στροφής. Πολύ κόσμο είχε στην αρχή. Το tc δεν μπορείς να το ρυθμίσεις να είναι πιο ευαίσθητο όταν δεν έχεις καινούργιο λάστιχο;
To (Honda ήτανε?) στην ευθεία πήγαινε σφαίρα, αλλά στα φρένα ο παλιός είναι αλλιώς.
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 11:50
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 12:13
gianni έγραψε:
Με ένα ζευγάρι 3 track day? Μπράβο, εσύ συμφέρεις. Ωραίο το βιντεάκι και τρομακτικό με αυτόν που κόβει στην έξοδο της στροφής. Πολύ κόσμο είχε στην αρχή. Το tc δεν μπορείς να το ρυθμίσεις να είναι πιο ευαίσθητο όταν δεν έχεις καινούργιο λάστιχο;
To (Honda ήτανε?) στην ευθεία πήγαινε σφαίρα, αλλά στα φρένα ο παλιός είναι αλλιώς.
το εχω κοψει το ξεκηνημα γιατι δεν ειχε νοημα........ παρα πολλα μηχανακια και πιγεναμε τρενακι
μπηκα και βγηκα απο τα πιτσ και ετσι λασκαρισα λιγο
για τα μεγαρα που δεν τρωνε ιδιαιτερα λαστιχο , 2ΤD που εβγαλαν (το τριτο δεν το εβγαλαν,εγω το εβγαλα σε πιο χαλαρο ρυθμο) εμενα μου φανικε λιγο.. την επομενη ,απο σεπτεμβρη λεω για σλικ και κουβερτουλες ,μπας και βγαζω τιποτα παραπανω 20λεπτα..
ναι τα χοντα ανοιγουν παρα πολυ καλα. αλλα και στο δικο μου ειχα κανει μια μαλακια και ο χαρτης δεν ηταν σωστος και εκεινη την ωρα το ειχα βαλει να γραφει για να τον διωρθωσω... παντος σιγουρα εχουν πολυ καλες μεσαιες τα χοντα
οσο για το TC ναι εχει ρυθμισεις απο -5 -0- +5 (δηλαδη 11 θεσης) και εγω το δουλευω στα μεγαρα στο 0 ή +1 αν το κανεις πιο ευαισθητο γινετε πολυ εντονο το κοψιμο του
αλλα βασικα δεν το εκανα πιο ευαισθητο γιατι δεν θελω να οδηγω και να στηριζομε στο τρακτιον. θελω να εχω εγω τον ελενχο και αν κανω μαλακια , να επεμβενει αυτο να το σωνει αλλα να εχω καταλαβει και εγω οτι την εκανα την μ@λακια μου. ηταν μια καλη ευκαιρια ,μιας και τα λαστιχα δεν ηταν τελειος off να συνηθίσω λιγο να πηγαίνω σβελτα και ας γλυστραει ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τρι 13 Ιουλ 2010, 12:21, 1 φορά
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 12:18
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 12:57
απο γρανάζι είσαι ένα δόντι μικρότερο μπροστά? Κάθονται ακριβώς οι σχέσεις από ότι φαίνεται. Δοκίμασες να βάζεις και τρίτη στις εξόδους και ας μην σπάει?, μήπως σε βοηθήσει να πάρεις και άλλη φόρα. πάντως έχεις φοβερή είσοδο. Μπράβο.
nasos-v Full gixxer
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 13:21
gianni έγραψε:
απο γρανάζι είσαι ένα δόντι μικρότερο μπροστά? Κάθονται ακριβώς οι σχέσεις από ότι φαίνεται. Δοκίμασες να βάζεις και τρίτη στις εξόδους και ας μην σπάει?, μήπως σε βοηθήσει να πάρεις και άλλη φόρα. πάντως έχεις φοβερή είσοδο. Μπράβο.
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 13:37
nasos-v έγραψε:
δεν καθονται ακριβως οι σχεσεις γιατι πριν την κ8 στο ευθειακι ,συνηθως μου σπαει λιγο πριν απο εκει που θελω να ξεκουμποσω γκαζι
αυτο με την τριτη ,αν θες μου το εξηγεις λιγο καλητερα να καταλαβω τι θες να πεις
σε ευχαριστω
Να βάζεις τριτη για πριν την 8 και ξανά δευτέρα, να πάρει λίγη φόρα. Ξανάβαλε 42 πίσω να βάζεις πιο νωρίς την τρίτη και εκεί και στον τερματισμό και να βάζεις 4 στην ευθεία. Εγώ νομίζω ότι τα μέγαρα θέλουν πολύ κόντεμα ώστε να παίζεις συνέχεια 2α-3η. Τώρα η 2α σου είναι συνέχεια ψηλά και σπάει. Αυτό συνήθως σε κόβει γιατί νομίζεις ότι είσαι τέρμα. Αν είχες 3η θα ήταν κούφιο αλλά αυτό θα σου έδινε το κίνητρο να πας όλο και πιο γρήγορα. Και κάτι ακόμη, αν έκανες πιο αργή είσοδο, θα επαιρνες πιο νωρίς το γκάζι και θα έβγαινες πιο γρήγορα στις ευθείες. Τώρα μπαίνεις με πολύ φόρα αλλά αργείς να ανοίξεις το γκάζι γιατί είσαι πλαγιασμένος στην έξοδο. ίσιωσέ το πιο νωρίς και άνοιξε πιο πολυ το γκάζι.
Θέμα: Απ: Athens On Track –Track Day – 11 Ιουλίου Μέγαρα Τρι 13 Ιουλ 2010, 14:22
παντος να ξερεται με το dunlop o misfits εχει κανει 3 τρακ ντεϊ και μπενει κιαλο αν κ καλο θα ειτανε να αλαζε μονο ενα πισινο απο εκει κ περα συμφονο με τον γιαννι οσο πιο χαμιλα δουλεβεις το μηχανακι εισαι ανετος κ χαλαρος κ δεν παλεβεις μαζιτου μπορις ανετα να ριξεις χρονο μονο με χαλαροτιτα πανο στην μηχανη σε αυτο που δεν συμφονο ειναι να κοψεις την φορα τα μεγαρα ...τα μεγαρα εχουνε 3 υποθετικες ευθιες ....το θεμα στα μεγαρα ειναι να μπενεις με φορα ;P