| Προβληματισμός για ενα SXV550 | |
|
+5kompimen baronsanto kentaurosk8 magiaklaniakeksatmisi andRewR 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τετ 07 Ιουλ 2010, 22:39 | |
| Εδω και λιγο καιρό ψαχνω ενα motard με σκοπό την καθημερινή μετακίνηση στην δουλειά, λιγες μικρές βολτούλες και ταυτόχρονα ... παιχνίδι!!! Σήμερα λοιπόν "έπεσα" πάνω σε ένα aprilia sxv550 και .... ερωτεύτηκα !!!! Και κουκλίτσα και σε καλή τιμή! Θυμόμουν αυτό το "εργαλείο" απο παλιά, απο test που ειχα διαβάσει.... Μου το επιβεβαίωσε και ο πωλητής: " Είναι αγωνιστικό, με μικρά διαστήματα service, είναι αρκουδόγκαζο και δεν πάει χαλαρή βολτούλα-δεν κάνει για καθημερινή μετακίνηση.... κλπ-κλπ" Τι κι αν έλεγε αυτός εγω ήμουν έτοιμος να συμβιβαστώ με όλα και να το...αρπάξω!!! Επειδή όμως, κάποια στιγμή έρχετε και η ωρα της λογικής και αφού ακομα δεν το αγόρασα, είπα να μοιραστώ μαζί σας τους προβληματισμούς μου.... Ελπίζω πως κάποιοι απο εσάς θα έχουν και ιδία εμπειρία απο το "μοτόρι". Ειδού λοιπόν: "Είναι αγωνιστικό και εχει μικρά διαστήματα service..." που αν τηρούνται το μηχανάκι δεν θα παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? 'Η επειδή είναι "αγωνιάρικο" κάθε τρείς και λίγο θα ζητάει και απο κάτι...? "Δεν κάνει για χαλαρή βόλτα..." δηλ. δεν δουλεύει στις χαμηλές? Δεν πάει ας πούμε, "γουργουρίζοντας"? ή δεν κάνει για χαλαρή βόλτα, επειδή έχει τρελό γκάζι και σε πορώνει συνέχεια να το πας "γρυλίζοντας"? Ξέρετε γενικά κάποιο πρόβλημα που να παρουσιάζει το συγκεκριμένο μοντέλο? Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μου την "τρέλα" σας.... Ερωτεύτηκα μια Ιταλίδα πορνοσταρ, τελικά.... (?) | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τετ 07 Ιουλ 2010, 23:18 | |
| ειναι γκ@υλα..ποσο αν επιτρεπεται | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 01:04 | |
| Είχα 5 χρόνια CRF450 του '02. Με τα όλα του επάνω παρακαλώ.... Άν θές την ταπεινή μου γνώμη πολύ καλύτερα να πηγαίνεις στη δουλειά σου με το τετρακύλινδρο παρά με τα μονοκύλινδρα (το SXV δεν εξαιρείται που είναι δικύλινδρο διότι ανήκει στην ίδια κατηγορία). Θα στάζεις ανελέητα φράγκα για συντήρηση ειδικά στην περίπτωση του SXV... αυτά δεν θέλουν απλά αλλαγές σε πιστόνια-στρόφαλο σύμφωνα με κάποιες ώρες λειτουργίας όπως οι Ιάπωνες. Αυτά κάνουν Κράκ εκεί που δεν το περιμένεις.Ρώτα και Apriliaκηδες και θα δείς.Πολύ ζημια λέμε... Παρόλα ταύτα αν έχεις το μαρούλι να χώνεις πάρτο!!! εχει πολύυυυυ γκάζι | |
|
| |
baronsanto Jr.gixxer
Όνομα: : Αντώνης Τόπος : Σαντορίνη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 21 Αγωνιζόμενος : Ουτε για πλακα.. Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 03:21 | |
| θα σου πω την εμπειρια και εγω την δικη μου. Το συγκεκριμενο μηχανακι το χει ο κολλητος μου. Σε γενικες γραμμες ειναι οπως σου τα ειπε και ο πωλητης. θα σου πω ομως πως το μηχανακι εδω και 2 χρονια δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα και ειναι και 'ανοιχτο'. Γενικοτερα ακουω καλα λογια απο θεμα αξιοπιστιας. Το sxv δεν χαρακτηριζεται παντως για τον καθημερινο του χαρακτηρα. Αν εχεις σκοπο να πηγαινειw δικαβαλο εστω και για 100m απλα ξεχνατο, η θερμοκρασια απο τις εξατμισεις κατω απο την σελα απλα δεν παλευεται.
Ενα θα σου πω ομως ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ παιχνιδι.
ΑΑΑ και σε οποιες στροφες και να το δουλευεισ δεν εχει προβλημα. | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 18:16 | |
| - magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
- ειναι γκ@υλα..ποσο αν επιτρεπεται
5.000€. Σε άριστη κατάσταση (σε οτι φαίνεται απ'εξω τουλάχιστον) μοντέλο 07 (αν δεν κάνω λάθος). Πράγματι το μοτορι είναι τρελή κ@βλα παιδιά.... Αλλά ιδιαίτερα πολλα φράγκα για συντήρηση δεν παίζουν.... και ουτε θα ηθελα μια ωραία μερα παρόλο που θα ειναι καλοσυντηρημένο, να κάνει κρακ και να το πάρω στα χέρια... Εκει είναι και ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μου.... Α-μπε-μπα -μπλομ .... !!!! | |
|
| |
kompimen Jr.gixxer
Όνομα: : Μενέλαος Τόπος : Μενέλαος Αριθμός μηνυμάτων : 20 Αγωνιζόμενος : ballington race circuit Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Παρ 09 Ιουλ 2010, 21:35 | |
| αν σκοπεύεις να του κάνεις τα σέρβις ευλαβικά πάρτο....
πρέπει να έχεις μηχανάκι για τις μετακινήσεις σου όμως ... | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Δευ 12 Ιουλ 2010, 14:27 | |
| Ρε παιδιά, δεν κάνει καθόλου για καθημερινή μετακίνηση, ε? Τι να πάρω ρε πΟυ%$#στη μου, να κινείται αξιοπρεπώς και να με πηγαίνει και στην δουλειά κάθε μέρα.... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Δευ 12 Ιουλ 2010, 14:45 | |
| Αν το γουσταρεις δεν θα σε χαλασει τιποτα. Για να καταλαβεις το 80% των χιλιομετρων μου τα κανω μεσα στην Θεσσαλονικη και πηγαινοντας καθημερινα στην δουλεια με το GSXR....δεν νομιζω οτι το μοταρντακι θα ειναι πιο δυστροπο ουτε πιο αναξιοπιστο απο αυτο. Τελικα ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα και αδικα ψαχνεις επιβαιβεωση μεσα στα φορουμ. Παρτο και μην ακους κανεναν. | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τρι 13 Ιουλ 2010, 07:20 | |
| Για καθημερινή μετακίνηση σε on-off, η καλύτερη πρόταση είναι v-strom. Δεν σπάει, δεν καίει, δε χαλάει και κρατάει υψηλή τιμή μεταπώλησης! Υπάρχει και το Transalp ως εναλλακτική! Εμένα προσωπικά με βόλεψε το scooter! Είναι τα μόνα χρήματα που δεν το σκέφτηκα ούτε δευτερόλεπτο όταν τα έδωσα! Εργαλείο καθημερινής μετακίνησης!! | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τρι 13 Ιουλ 2010, 11:23 | |
| Βαλεντίνο εχεις δικιο! Μου αρέσει το μηχανάκι απλά φοβάμαι πως αφου παρέλθει ο χρόνος της κ@βλας θα αρχίσω να συχτηρίζω τα συνεχόμενα service που θελει, για να το κρατάω σε "φόρμα"! Εκτος αυτού, επειδη παλαιότερα εχω ακούσει διάφορα περι αξιοπιστίας του μοντέλου, διστάζω ακόμα περισσότερο... Γι αυτο ρωτάω στα φόρα.... Φαντάσου πως ο ιδιος ο πωλητής (που θελει να πουλήσει, αν μη τι άλλο) μου ειπε "Δεν κάνει το μηχανακι για να πηγαίνεις στη δουλειά σου, ρε φιλε, αστο.... Καίει, θέλει ανα 1.500 χιλ. service και κάνει μόνιμα...σούζες!!!" Αυτο το τελευταίο βέβαια δεν θα το έβαζα στα αρνητικά papagym το v-strom ειναι politicaly correct, αλλά εγω θέλω μοταρντάκι για να "παίζω" και λιγο στον δρόμο για την δουλειά μου | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τρι 13 Ιουλ 2010, 13:51 | |
| - andRewR έγραψε:
- Βαλεντίνο εχεις δικιο!
papagym το v-strom ειναι politicaly correct, αλλά εγω θέλω μοταρντάκι για να "παίζω" και λιγο στον δρόμο για την δουλειά μου Dr z!!!!!!!! Και μένεις και στην μαμά Sutzouki!!!!!!!!! | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τετ 14 Ιουλ 2010, 10:08 | |
| - papagym έγραψε:
Dr z!!!!!!!!
Και μένεις και στην μαμά Sutzouki!!!!!!!!! Καλο εργαλειάκι και εχθες ψάχνοντας βρήκα site με πληροφορίες για διάφορες αναβαθμίσεις του. Το κοίταξα στο net, δεν πουλιέται σχεδόν κανένα.... Αλλά, είναι στα υπόψην.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
andRewR Normal gixxer
| |
| |
Kromatix Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τρι 20 Ιουλ 2010, 15:59 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Προβληματισμός για ενα SXV550 Τετ 21 Ιουλ 2010, 09:08 | |
| | |
|
| |
| Προβληματισμός για ενα SXV550 | |
|