| Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 | |
|
+3gianni GIXXERAKIAS kostas-1000k9 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:47 | |
| Όπως γράφω και στον τίτλο μου έκαναν δώρο μαζί με το μηχανάκι και αυτά τα μανιτάρια Στην αρχή θέλαν να μου δώσουν μανιτάρια με προεκτάσεις για να μην κοπεί το fairing αλλά επειδή είμαι λίγο επιφυλακτικος με τις προεκτάσεις τους ζήτησα άλλα και τελικά μου έδωσαν τα παραπάνω. Τα χρησιμοποιεί κανείς από το φορουμ να μου πει εντυπώσεις; Και επίσης με ποιον τρόπο κόβεται το fairing;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την b.konstadinos στις Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:57, 1 φορά | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:52 | |
| Δεν το κοβεις το τρυπας. Sτην αρχη με ψιλο τρυπανακι και μετα με μεγαλυτερο και ουτω καθεξης. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 13:56 | |
| Εγώ έβαλα Lightech στο Κ9 αλλά είναι με προεκτάσεις. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και Lightech που μπαίνουν απ ευθείας με τρύπα. Η συσκευασία δεν έχει τα "αυτάκια" προεκτάσεις; | |
|
| |
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:00 | |
| - gianni έγραψε:
- Εγώ έβαλα Lightech στο Κ9 αλλά είναι με προεκτάσεις. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και Lightech που μπαίνουν απ ευθείας με τρύπα. Η συσκευασία δεν έχει τα "αυτάκια" προεκτάσεις;
Επειδή δεν τα έχω παραλάβει ακόμη απ'οτι μου είπαν είναι χωρίς προεκτάσεις. Καλά που μου το είπες θα τους ρωτήσω. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:13 | |
| - b.konstadinos έγραψε:
- gianni έγραψε:
- Εγώ έβαλα Lightech στο Κ9 αλλά είναι με προεκτάσεις. Δεν ήξερα ότι υπάρχουν και Lightech που μπαίνουν απ ευθείας με τρύπα. Η συσκευασία δεν έχει τα "αυτάκια" προεκτάσεις;
Επειδή δεν τα έχω παραλάβει ακόμη απ'οτι μου είπαν είναι χωρίς προεκτάσεις. Καλά που μου το είπες θα τους ρωτήσω. τώρα είδα το φωτογραφία στο post. Αυτά όντως θέλουν τρύπημα. Τα δικά μου είναι αυτά http://www.lightech.it/documenti/stesu002.pdfΠάντως δεν ξέρω ποια είναι καλύτερα. Μπορεί τα απευθείας, απλώς όταν πήρα το μηχανάκι, λυπήθηκα να τρυπήσω τα φέριγκ. Τώρα που πάλιωσε (7 μήνες) θα τα τρυπούσα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gianni στις Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:18, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:15 | |
| - gianni έγραψε:
- b.konstadinos έγραψε:
- gianni έγραψε:
Επειδή δεν τα έχω παραλάβει ακόμη απ'οτι μου είπαν είναι χωρίς προεκτάσεις. Καλά που μου το είπες θα τους ρωτήσω. τώρα είδα το φωτογραφία στο post. Αυτά όντως θέλουν τρύπημα. Η φωτο είναι ενδεικτική. Δεν είναι τα ίδια με αυτά που φοράς εσύ; Έχεις φωτό απ'τα δικά σου; | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:19 | |
| στο site της εταιρίας έχει μόνο αυτά με τις προεκτάσεις | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Πεμ 08 Ιουλ 2010, 14:23 | |
| - gianni έγραψε:
- στο site της εταιρίας έχει μόνο αυτά με τις προεκτάσεις
Φίλε Γιάννη σ'ευχαριστώ για τα φώτα σου. Θα το διευκρινίσω και θα επανέλθω. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Σαβ 10 Ιουλ 2010, 10:18 | |
| Αν θες μακους μη βαλεις αυτα τα μανηταρια που δε θα σε προστατεψουν ποτε κ μπορει να σου κανουν μεγαλυτερη ζημια βαλε αυτα δες το θεμα εχω αναρτηση φωτο απο 1000 πρεπει να βγαινουν κ για το δικο σου το Κ9 https://gixxer.forumgreek.com/forum-f44/topic-t2252.htmεγω αυτα εβαλα κ οτι μηχανη κ αν παρω αυτα θα βαλω η εταιρια αυτη ειναι πολυ μπροστα στα μανηταρια!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Κυρ 11 Ιουλ 2010, 00:29 | |
| Τελικά άλλαξα την παραγγελία γιατί ήθελε να μου δώσει τα lightech χωρίς τις προεκτάσεις και τελικά πήρα κάποια της bike design με προεκτάσεις που μπορούσε να μου κάνει δώρο και τα πέρασα σήμερα. Θα ανεβάσω φωτό μάλλον άυριο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Κυρ 11 Ιουλ 2010, 00:35 | |
| - Darksoul έγραψε:
- Αν θες μακους μη βαλεις αυτα τα μανηταρια που δε θα σε προστατεψουν ποτε κ μπορει να σου κανουν μεγαλυτερη ζημια
βαλε αυτα δες το θεμα εχω αναρτηση φωτο απο 1000 πρεπει να βγαινουν κ για το δικο σου το Κ9 https://gixxer.forumgreek.com/forum-f44/topic-t2252.htm
εγω αυτα εβαλα κ οτι μηχανη κ αν παρω αυτα θα βαλω η εταιρια αυτη ειναι πολυ μπροστα στα μανηταρια!!! Τα προστατευτικά της gbracing τα είχα δει ήδη πριν πάρω το μηχανάκι και τα είχα ήδη στη λίστα προς αγορά. Το μεγάλο πακέτο που βγάζει με καπάκια, προστατευτικό για αλυσίδα και τα μανιταράκια για πίσω. Πολύ καλή επιλογή και κάπου είχα δει φωτογραφίες μετά από πτώση. Κάνουν πολύ καλή δουλειά. | |
|
| |
| |
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Τρι 13 Ιουλ 2010, 00:19 | |
| Ομορφα κι απλα | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Τρι 13 Ιουλ 2010, 00:31 | |
| αχρειαστα να ναι!!!!τα καπακια για το μοτερ της gbracing ειναι απο τα καλυτερα...τωρα για αυτα τα μανηταρια που εβαλες αφου σου αρεσουν εσενα κ σου εμπνεουν εμπιστοσυνη δε μπορω να πω κατι!!μακαρι να μην τα χρειαστης ποτε!!!φιλικα παντα!! | |
|
| |
giorgostap Jr.gixxer
Όνομα: : giorgostap Τόπος : Αλιβερι Ευβοια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 23/01/2014
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Τρι 08 Σεπ 2015, 10:20 | |
| καλημερα επειδη μου επεσε την παρασκευη απο το σταντ με αποτελεσμα να κλαιω το αριστερο φερινκ και το αντιβαρο 300+ζημια χωρις λογο(αναγκαστικα καινουρια δηλαδη...)αποφασισα να παραγκειλω και 2 μανιταρια για να μην εχω τοσο μεγαλη ζημια χωρις λογο!!!το θεμα ειναι τι να βαλω??....και αν χτυπα ξυλο ξανα συμβει μην εχω ποιο σοβαρα προβληματα σε πλαισιο η μοτερ!!απο οτι ειδα εδω τα Lightech φαινεται καλη επιλογη με τις προεκτασεις οπως φαινονται και απο τις φωτο παραπανω | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Τρι 08 Σεπ 2015, 13:22 | |
| καταρχας με πεσιμο απο το σταντ δεν ειναι αναγκη να βαλεις καινουργια πλαστικα . λογικα ενας καλος βαφεας θα μπορει να στο φτιαξει και το αντιβαρο λιγο βαψιμο θελει
απο μανιταρια ο,τι και να βαλεις θα σου προστατεψει τα πλαστικα σε αντιστοιχη πτωση το θεμα ειναι εαν θελεις να τα σκασεις για καποιο επωνυμο ή θα βαλεις τα noname κινεζικα απο το εβαυ
| |
|
| |
giorgostap Jr.gixxer
Όνομα: : giorgostap Τόπος : Αλιβερι Ευβοια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 23/01/2014
| Θέμα: Απ: Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 Σαβ 19 Σεπ 2015, 11:44 | |
| [quote="Miou"]καταρχας με πεσιμο απο το σταντ δεν ειναι αναγκη να βαλεις καινουργια πλαστικα . λογικα ενας καλος βαφεας θα μπορει να στο φτιαξει και το αντιβαρο λιγο βαψιμο θελει
απο μανιταρια ο,τι και να βαλεις θα σου προστατεψει τα πλαστικα σε αντιστοιχη πτωση το θεμα ειναι εαν θελεις να τα σκασεις για καποιο επωνυμο ή θα βαλεις τα noname κινεζικα απο το εβαυ
σωστος! αλλα επειδη εχω δει σε αλλους βαψιμο και ειναι...αστα ειμαι και εγω περιεργος.....αποφασισα να το παραγκειλω,ξαχνοντας ομως για μανιταρια δεν μπορω να βρω καποια που να μην χρειαζεται να τριπησεις πλαστικα!βλεπω εδω στις προηγουμενες διμοσιευσεις του φιλου kostas-1000k9 και μου αρεσουν πολυ!φαινονται διακριτικα και χωρις τριπηματα αν ειναι πραγματι ετσι θα ηθελα ενα λινγκ απο τα σιγκεκριμενα η κατι παρομοιο... | |
|
| |
| Μανιτάρια Lightech..... δώρο μαζί με το καινούριο μου Κ9 | |
|