| Μπαταρια | |
|
+5ghost mistiriodis_tsantakias valentinosgsxr G.E.B. R-09 xrhstos 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Μπαταρια Δευ 19 Ιουλ 2010, 18:50 | |
| εχω το k7 600 και εδω και καιρο μου αναβει το το f1 οταν ανοιγω το διακοπτη και κανει check δεν εχει πολυ ρευμα η μπαταρια και δεν ανοιγη καλα η πεταλουδα της εξατμισης και αυτο το διαπιστοσα γιατι οταν βαζω την μπαταρια σε φορτιστη δεν αναβει ποτε f1.
Λoιπον η μπαταρια που εχω πανω λεει 12v 8h FTX9-BS και προσφατα ειχα αγορασει μια μπαταρια που γραφει 12V 8AH HTX9-BS και η μαρκα της ειναι haijiu μουφα δηλαδη για ενα χτ600 που ειχα αλλα τελικα το πουλησα και μου εμεινε η μπαταρια.Κανει αυτη η παιζουν ρολο και τα γραμματα που ειναι διαφορετικα και τι σημαινουν αυτα? | |
|
| |
G.E.B. R-09 Normal gixxer
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 19 Ιουλ 2010, 22:13 | |
| Χρηστο το λες και μονο σου και η μαρκα της ειναι haijiu μουφα οποια μπαρια και να μετρησεις 12v θα σου δειχνει και οι δυο μπαταριες ειναι 12v 8AH αλλα αυτη πλεον δεν εχει την δυναμη και αυριο μευθαριο δεν εχει την δυναμη να σου γυρισει ουτε και την μιζα γιατι η μπαρια ειναι η τροφη εγκεφαλου! βαλε μια YASA και εισαι οκ! και μην βαζεις οτι να ειναι σε μια τετοια μηχανη! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Τρι 20 Ιουλ 2010, 14:21 | |
| Φιλε Χρηστο, τα χαρακτηριστικα ταιριαζουν. Αν δεν σου περισσευουν τα φραγκα, βαλτην κι οσο αντεξει. | |
|
| |
Όνομα: : giorgos Τόπος : ΞΑΝΘΗ Αριθμός μηνυμάτων : 355 Hμερομηνία εγγραφής : 17/08/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Τρι 20 Ιουλ 2010, 18:10 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Φιλε Χρηστο, τα χαρακτηριστικα ταιριαζουν. Αν δεν σου περισσευουν τα φραγκα, βαλτην κι οσο αντεξει.
Φίλε Βαλεντίνο, δηλαδή του προτείνεις να συνεχίσει με την ίδια μπαταρία όταν ο ίδιος το βλέπει και καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα το δημιουργεί αυτή; :?: | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
Όνομα: : χρηστος Τόπος : κοζανη Αριθμός μηνυμάτων : 108 Hμερομηνία εγγραφής : 28/12/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Πεμ 22 Ιουλ 2010, 13:25 | |
| λοιπον παιδια αφου ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα θα βγαλω την μαμα μπαταρια που τα εχει παιξει και θα βαλω προσορινα την haijiu που ειναι κατα καινουρια και σε λιγο καιρο θα βαλω μια YASA. μπορειτε να μου πειτε περιπου τι τιμη εχει? | |
|
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Πεμ 22 Ιουλ 2010, 15:09 | |
| - G.E.B. R-09 έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
- Φιλε Χρηστο, τα χαρακτηριστικα ταιριαζουν. Αν δεν σου περισσευουν τα φραγκα, βαλτην κι οσο αντεξει.
Φίλε Βαλεντίνο, δηλαδή του προτείνεις να συνεχίσει με την ίδια μπαταρία όταν ο ίδιος το βλέπει και καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα το δημιουργεί αυτή; :?: Αν διαβασεις καλυτερα το θεμα απο την αρχη θα καταλαβεις τι προτεινα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Πεμ 22 Ιουλ 2010, 17:15 | |
- G.E.B. R-09 έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
Φίλε Βαλεντίνο, δηλαδή του προτείνεις να συνεχίσει με την ίδια μπαταρία όταν ο ίδιος το βλέπει και καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα το δημιουργεί αυτή; :?: Αν διαβασεις καλυτερα το θεμα απο την αρχη θα καταλαβεις τι προτεινα. ok. | |
|
| |
| |
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Πεμ 22 Ιουλ 2010, 17:25 | |
| εγω μαν προσοπικα χτιπισα αυτην την τζελ μπαταρια απο γερμανια με 35 ευρο ...την βρισκις στο ΕΒΑΥ λιγο πιο ακριβα λογο μεταφορικον γυρο στο 45αρι νομιζο .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:36 | |
| Οι Yuasa παντως κυκλοφορουν στην αγορα σε δυο τυπους. Η φθηνη ειναι made in Taiwan (ή κατι τετοιο) και κοστιζει 50-60 ευρω. Αυτην προτειμω και συνηθως μου βγαζει 2-2,5 χρονια. Η ιαπωνεζικη ομως κοστιζει 100-110 και μπορει να παει μεχρι και τεσσερα χρονια. Ειναι η μπαταρια που προτιμαω οταν δεν στενευομαι απο τα φραγκα. | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Πεμ 17 Φεβ 2011, 10:37 | |
- Οι Yuasa παντως κυκλοφορουν στην αγορα σε δυο τυπους. Η φθηνη ειναι made in Taiwan (ή κατι τετοιο) και κοστιζει 50-60 ευρω. Αυτην προτειμω και συνηθως μου βγαζει 2-2,5 χρονια. Η ιαπωνεζικη ομως κοστιζει 100-110 και μπορει να παει μεχρι και τεσσερα χρονια. Ειναι η μπαταρια που προτιμαω οταν δεν στενευομαι απο τα φραγκα.
ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια.ρωτησα σε δυο μαγαζια και μου εδειξαν yuasa και μου ειπαν 40ευρο ο ενας απο τους δυο μου ειπε οτι υπαρχει και μια γυρω στα 60 ευρο η οποια κατασκευαζεται αλλου και ειναι πιο ακριβη. πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι η σωστη και δεν ειναι μουφα? μπορεις να βαλεις καμια φωτο? αυτη που μου εδειξαν ειναι σε ενα ασπρο κουτι με πρασινο και γραφει κατι κινεζικα πανω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 28 Φεβ 2011, 17:36 | |
| Επανω στην μπαταρια θα πρεπει να αναγραφετε η χωρα η προελευσης. Οι γνησιες Yuasa θα πρεπει να γραφουν "made in Japan" και οι φθηνες να γραφουν "made in Taiwan". Αν δεν γραφει χωρα προελευσης καλυτερα να μην την παρεις. | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 07 Μαρ 2011, 14:47 | |
- Επανω στην μπαταρια θα πρεπει να αναγραφετε η χωρα η προελευσης. Οι γνησιες Yuasa θα πρεπει να γραφουν "made in Japan" και οι φθηνες να γραφουν "made in Taiwan". Αν δεν γραφει χωρα προελευσης καλυτερα να μην την παρεις.
ευχαριστω φιλε | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 07 Μαρ 2011, 15:10 | |
| αν παρεις Yuasa made in Taiwan με τζελ περιπου στα 60-65 ευρω θα εισαι μια χαρα...εγω μονο τετοιες χρησιμοποιω εδω και χρονια κι εχουν διαρκεια ζωης περιπου στα 3 χρονια απροβληματιστα | |
|
| |
xrhstos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Τετ 09 Μαρ 2011, 13:34 | |
| - ghost έγραψε:
- αν παρεις Yuasa made in Taiwan με τζελ περιπου στα 60-65 ευρω θα εισαι μια χαρα...εγω μονο
τετοιες χρησιμοποιω εδω και χρονια κι εχουν διαρκεια ζωης περιπου στα 3 χρονια απροβληματιστα απο που την πηρες την τζελ τοσο?εγω στην ιδια τιμη βρηκα την κλειστου τυπου. κοιταξα και στο ebay αλλα δεν βρηκα καπου να λεει αν ειναι made in Taiwan εκτος απο καποιες που φαινεται στην φωτο που γραφουν made in USA.κοιταξα και για bosch αλλα ειναι εξισου καλες με τις Yuasa? | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Τετ 09 Μαρ 2011, 16:00 | |
| πριν περιπου 5 μηνες 67 ευρω Yuasa (made in Taiwan) μου την εφερε ο μηχανικος μου...δεν ξερω απο που την πηρε | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 19 Σεπ 2011, 19:03 | |
| επειδη θελω μπαταρια και εγω τωρα ρωτησα σουζουκι 102,5 ευρω η YUASA ... σαν πολλα δεν ειναι? αξιζει η να παω σε κατι αλλο?(θελω κατι αμεσα ομως οχι παραγγελιες κλπ) | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 19 Σεπ 2011, 19:10 | |
| παιδια πεστε μου τυπους να σας πω τιμες. φερνω τις BS κλειστου τυπου και GEL.οποιος θελει με ΠΜ η και ανοικτα εδω αν δεν ειναι προβλημα | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Δευ 19 Σεπ 2011, 22:13 | |
| ποσο εχει για το 1000αρι (βτ 12) φοραει δεν θυμαμε | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Τρι 20 Σεπ 2011, 07:15 | |
| BT12A-BS 45 ευρω τελικη τιμη με το φπα μεσα και αποδειξη στο χερι 1χρονο εγγυηση απο την ημερα αγορας της made in china την βαλαμε και στο κ9 του αδελφου μου | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: Μπαταρια Τρι 18 Οκτ 2011, 18:46 | |
| Μια τιμουλα αν ειναι ευκολο για FTX9-BS 12V,8AH και για καποια αντιστοιχη σε τζελ. | |
|
| |
| Μπαταρια | |
|