Αγαπητοι φιλοι δυστυχως τις τελευταιες μερες λογω υπερβολικου φορτου εργασιας σχεδον πηρα διαζυγιο.... με τον υπολογιστη μου και ετσι μολις σημερα βρηκα λιγο χρονο να ενημερωσω για τα εξης ....
Στις 4/7/10 ελαβα συμετοχη στα μεγαρα σε track day που διοργανωθηκε , φορωντας στο busa μου τα νεα rosso corsa (ολοκαινουργια) , με σκοπο να περασω καλα με τους φιλους μου και να δω και τα νεα μου λαστιχα ..... (τα οποια σημειωτεον ηταν 50αρια και οχι 55αρια που κανονικα βαζω στη μηχανη ) ..... πρεπει επισης να πω οτι ημουν και εξουθενωμενος απο κουραση ... με αποτελεσμα να κανω 3 20λεπτα ολα κιολα .... (οταν οι φιλοι μου εκαναν 6.....) δηλαδη εμπαινα ενα παρα ενα ......
Το αποτελεσμα ομως ηταν απιστευτο .... εσπασα το προσωπικο μου ρεκορ (στο 2ο εικοσαλεπτο) (1.12.4) , κανοντας 1.10.40 ..... με αρκετους γυρους κατω απτο 1.11 .... ενω ηταν σαφες οτι το μηχανακι μπορουσε και καλυτερα !!!!! αλλα εγω ....οχι ....
Ειλκρινα τοσο καλη αποδοση δεν την περιμενα και απλα το αναφερω στα υποψην ..... (αποκει και μετα καμια προτροπη προς κανενα .... καθως θεωρω τα λαστιχα αυστηρα προσωπικη υποθεση) .
(Λασtιχα που φορουσα πριν : corsa iii , (αλλα ποτε καινουργια στην πιστα.))