Greek GSX-R forum
τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_l10τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_c10τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+5
martza
kouzinas
STELIOS
mistiriodis_tsantakias
maikstain
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!   τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 25 Ιουλ 2010, 23:08

μακαρι. να μου δωσουν το κολοχαρτο να παω να παρω την αδεια γιατι δε την παλευω μια με το αμαξι.επι της ευκαιριας επεσε στα χερια μου ενα βιβλιαρακι με τον νεο κοκ του 2009 με ολα τα προστημα.οντος ετσι ακριβος λεει ο νομος αφαιρεση αδειας μεχρι να πας στο υπουργειο να σου δωσουν το οκ.(θα του πω του μαγκα δε μου δινεις 5-6 χαρτια μην πηγαινοερχομαι τσαμπα) fafoutis fafoutisοποτε κυριες και κυριοι κανονιστε να κανετε κανενα κονε με το υπουργειο file
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!   τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Ιουλ 2010, 02:09

maikstain έγραψε:
αφου ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα αναλογα σε ποιον θα πεσεις και πως ξυπνησε. mal@kies

Μιας και το ανέφερες θυμήθηκα ένα πολύ παλιό περιστατικό(αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το '93 η το '94)με έναν αστυνόμο,ξέρεις εκείνους του παλιούς με την μουστάκα και την μπυροκιλια!!Ο τόπος του εγκλήματος ήταν καλοκαιράκι στην Άρτα και τα μηχανάκια CBR 400 και FZR!Η ώρα περασμένες 01:00 αν θυμάμαι καλά!Ακολουθεί ο διάλογος...

Αστυνόμος:Κάντε στη άκρη ΡΕ πολύ φασαρία κάνουν τα μηχανάκια σας!!Για να δούμε τι θα κάνουμε και με εσάς.Για να δω τα χαρτιά σας!!

Εμείς:Δείχνουμε όλα τα χαρτιά μας (άδειες διπλώματα ασφάλειες κτλ και τα μηχανάκια είχαν εξατμίσεις μαμά).

Αστυνόμος:Μάλιστα...
Ένα από τα δυο όμως κάνει πολύ φασαρία...Για βάλε εσύ μπροστά(λέει στο φίλο με το CBR) και γάζωσε να ακούσω!!

Αφού βάζει ο φίλος μπροστά και γκαζώνει λέει ο αστυνόμος στον νεότερο συνάδελφο του που ήταν δίπλα...

Αστυνόμος:Δεν σου είπα εγώ ρε αυτός ήταν που έκανε όλη την φασαρία....κόψε μια κλίση για σιλανσιέ!!

Μετά κοιτάει το δικό μου και επαναλαμβάνει... βάλε κι εσύ μπροστά να σε ακούσω!!

Εγώ:(Αρχίζω να τα παίρνω με την μέθοδο του και αντιδρώ)
Κύριε αστυνόμε πως καταλάβατε ότι κάνουμε θόρυβο αφού δεν έχετε μηχάνημα να μας μετρήσετε!!Αν είναι αύριο το πρωί να πάμε στο ΚΤΕΟ να μας μετρήσουν και αν μας βρούν παράνομους να μας γράψετε!!

Αστυνόμος:Τι είναι αυτά που μου λες ΡΕ εγώ ήμουν παλιός ζητάς και ξέρω από μηχανές,με το αφτί και μόνο σας κατάλαβα!!!!Νομίζεις ότι θα με κοροϊδέψετε!!

Εγώ:(Αρχίζω να τα παίρνω πιο αγρια και έκανα το λάθος να απαντήσω...)
Δηλαδή κύριε αστυνόμε αν θέλατε να μας μετρήσετε για καυσαέρια θα μυρίζατε την εξάτμιση και θα μας λέγατε ποσο CO2 βγάζουμε;

Αστυνόμος: (Γυρνάει στον νεαρό συνάδελφο του και με φωνές λέει...)
ΓΡΑΨΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΛΑΝΣΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!

Aποτέλεσμα... άκρη δεν βρήκαμε αν και πήγαμε μέχρι τον διοικητή τις τροχαίας και πληρώσαμε τότε από 45 χιλιάδες δραχμές νταβατζιλίκι!!
mal@kies
http://www.gixxer.gr
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!   τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΔευ 26 Ιουλ 2010, 20:31

σιλανσιε. fafoutis fafoutis fafoutis εχω χρονια να την ακουσω αυτη τη λεξη.ετσι μετραγανε μεχρι προσφατα τις εξατμισεις πειγενανε στα δικαστηρια αθωονοντουσταν οι μηχανοβιοι και μετα κανανε μηνυσεις στους αστυνομους.γιαυτο εχουν τωρα μηχανημα γιατι ολα τα αλλα ειναι ακυρα.(μου το ειπε μια φιλη μου μπατσινα).
μια φορα με σταματανε με το αμαξι παραλιακη κατα τις 1:30,ειμασταν 2 ζευγαρια και μια φιλη κατεβενει ενας ζητας σαν τον λουκι λουκ κουνιστος και λεει αδεια-διπλομα ασφαλεια με το υφος τους γ@μ@ω ολους αφου του τα δινω ολα κομπλε παω να φυγο και μου λεει το κορυφαιο.πες στους φιλου σου τους κοντρακιδες οτι σε επιασε ο σεριφης. fafoutis fafoutis fafoutis σκασαμε στα γελια. τι μ@λ@κες που ειναι μερικοι
gixxermak
Full gixxer
Full gixxer
gixxermak

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 2295
Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!   τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 12:48

maikstain έγραψε:
σιλανσιε. fafoutis fafoutis fafoutis εχω χρονια να την ακουσω αυτη τη λεξη.......... fafoutis fafoutis fafoutis σκασαμε στα γελια. τι μ@λ@κες που ειναι μερικοι

Ναι ήξερε και το σιλανσιέ ο γιδοβοσκός και μας το πέταξε... fafoutis fafoutis fafoutis tralala
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!   τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!! - Σελίδα 2 EmptyΤρι 27 Ιουλ 2010, 14:02

GSXR-750 έγραψε:
maikstain έγραψε:
σιλανσιε. fafoutis fafoutis fafoutis εχω χρονια να την ακουσω αυτη τη λεξη.......... fafoutis fafoutis fafoutis σκασαμε στα γελια. τι μ@λ@κες που ειναι μερικοι

Ναι ήξερε και το σιλανσιέ ο γιδοβοσκός και μας το πέταξε... fafoutis fafoutis fafoutis tralala

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

τι ωραια που περασαμε παλι σημερα!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ
» καλησπερα απο glx_19 ...
» Τι ωραία που θα τεντώνει μεσ' την Του, μεσ' την Τουμπα το σεντόνι...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com