- maikstain έγραψε:
- αφου ξερεις πως ειναι αυτα τα πραγματα αναλογα σε ποιον θα πεσεις και πως ξυπνησε.
Μιας και το ανέφερες θυμήθηκα ένα πολύ παλιό περιστατικό(αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν το '93 η το '94)με έναν αστυνόμο,ξέρεις εκείνους του παλιούς με την μουστάκα και την μπυροκιλια!!Ο τόπος του εγκλήματος ήταν καλοκαιράκι στην Άρτα και τα μηχανάκια CBR 400 και FZR!Η ώρα περασμένες 01:00 αν θυμάμαι καλά!Ακολουθεί ο διάλογος...
Αστυνόμος:Κάντε στη άκρη ΡΕ πολύ φασαρία κάνουν τα μηχανάκια σας!!Για να δούμε τι θα κάνουμε και με εσάς.Για να δω τα χαρτιά σας!!
Εμείς:Δείχνουμε όλα τα χαρτιά μας (άδειες διπλώματα ασφάλειες κτλ και τα μηχανάκια είχαν εξατμίσεις μαμά).
Αστυνόμος:Μάλιστα...
Ένα από τα δυο όμως κάνει πολύ φασαρία...Για βάλε εσύ μπροστά(λέει στο φίλο με το CBR) και γάζωσε να ακούσω!!
Αφού βάζει ο φίλος μπροστά και γκαζώνει λέει ο αστυνόμος στον νεότερο συνάδελφο του που ήταν δίπλα...
Αστυνόμος:Δεν σου είπα εγώ ρε αυτός ήταν που έκανε όλη την φασαρία....κόψε μια κλίση για σιλανσιέ!!
Μετά κοιτάει το δικό μου και επαναλαμβάνει... βάλε κι εσύ μπροστά να σε ακούσω!!
Εγώ:(Αρχίζω να τα παίρνω με την μέθοδο του και αντιδρώ)
Κύριε αστυνόμε πως καταλάβατε ότι κάνουμε θόρυβο αφού δεν έχετε μηχάνημα να μας μετρήσετε!!Αν είναι αύριο το πρωί να πάμε στο ΚΤΕΟ να μας μετρήσουν και αν μας βρούν παράνομους να μας γράψετε!!
Αστυνόμος:Τι είναι αυτά που μου λες ΡΕ εγώ ήμουν παλιός ζητάς και ξέρω από μηχανές,με το αφτί και μόνο σας κατάλαβα!!!!Νομίζεις ότι θα με κοροϊδέψετε!!
Εγώ:(Αρχίζω να τα παίρνω πιο αγρια και έκανα το λάθος να απαντήσω...)
Δηλαδή κύριε αστυνόμε αν θέλατε να μας μετρήσετε για καυσαέρια θα μυρίζατε την εξάτμιση και θα μας λέγατε ποσο CO2 βγάζουμε;
Αστυνόμος: (Γυρνάει στον νεαρό συνάδελφο του και με φωνές λέει...)
ΓΡΑΨΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΙΛΑΝΣΙΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!
Aποτέλεσμα... άκρη δεν βρήκαμε αν και πήγαμε μέχρι τον διοικητή τις τροχαίας και πληρώσαμε τότε από 45 χιλιάδες δραχμές νταβατζιλίκι!!