| εσβησε | |
|
+2mistiriodis_tsantakias mike 6 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 11:09 | |
| λοιπον εχθες εκανε το μηχανακη μου την πρωτη κ ελπειζω κ τελευταια βολτα του πανω σε οχημα της expres
λοιπον ημουν με 6 καπου στα 200 κ εχω το νουμου να δω που ειναι οι υπολοιπη της παρεας βλεπω οτι ερχονται κ κανω δυο κατεβασματα επιτοπου το μηχανακη σβηνει το βγαζω δεξια κοιταω να δω τι ειχε γινει
καμια ενδιξη στο καντραν το στροφομετρο κολημενο στης 3 μιση το μηχανακη μιζαρι κανονικα εχει φωτα φλας δεν κανει τσεκ εβγαλα συναγερμο αλλα εφαγα ακυρο μαλον ειναι συνδεμενος πανω σε τρομπα η μηζα σημερα θα το λισουμε κ θα δουμε εχει συμβει ποτε σε καποιον ? | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 14:36 | |
| πετα τον σηναγερμο για αρχη ...εμενα συνεχια μου βγενανε προβληματα απο τον συναγερμο ...μου εκαιγε ασφαλιες κ αναυοσβινε ;P | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 15:44 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- πετα τον σηναγερμο για αρχη ...εμενα συνεχια μου βγενανε προβληματα απο τον συναγερμο ...μου εκαιγε ασφαλιες κ αναυοσβινε ;P
+750.. κρατα τον αλλα μην τον συνδεεις με ηλεκτρονικα της μηχανης..μονο με τροφοδοσια.. | |
|
| |
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 17:01 | |
| για να μην σου κανει τσεκ μου βρωμα κατι ασχημα.... | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 17:39 | |
| - kapamarou85 έγραψε:
- για να μην σου κανει τσεκ μου βρωμα κατι ασχημα....
για εγκεφαλο? οφφ τοπικ εισαι το παλικαρι που ειχες ενα versus | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 17:52 | |
| Φοραω συναγερμο στα μηχανακια μου εδω και δεκα χρονια. Ποτε δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα, μονο η μπαταρια απο το τηλεκοντρολ μ εχει αφησει μια φορα!
Γνωμη μου ειναι οτι ακομη και να φταιει ο συναγερμος αφου σου ειναι απαραιτητος τοτε να τον επισκευασεις ή να τον αντικαταστησεις. Ενα εξαρτημα ειναι κι αυτος οπως τοσα αλλα που μπορει να σε αφησουν απο βλαβη στην μεση του πουθενα.
Περαστικα σου και ευχομαι να μην χρειαστει να βαλεις το χερι στην πολυ βαθια τσεπη. | |
|
| |
kapamarou85 Normal gixxer
Όνομα: : γρηγορης Τόπος : καπαμαρουπολη Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 286 Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009
| Θέμα: Απ: εσβησε Δευ 09 Αυγ 2010, 18:22 | |
| - mikerrgp έγραψε:
- kapamarou85 έγραψε:
- για να μην σου κανει τσεκ μου βρωμα κατι ασχημα....
για εγκεφαλο?
οφφ τοπικ εισαι το παλικαρι που ειχες ενα versus ναι και για τα 2.. καπως ετσι με αφησε κι εμενα στην τριπολη | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: εσβησε Τρι 10 Αυγ 2010, 16:36 | |
| - mikerrgp έγραψε:
- λοιπον εχθες εκανε το μηχανακη μου την πρωτη κ ελπειζω κ τελευταια βολτα του πανω σε οχημα της expres
λοιπον ημουν με 6 καπου στα 200 κ εχω το νουμου να δω που ειναι οι υπολοιπη της παρεας βλεπω οτι ερχονται κ κανω δυο κατεβασματα επιτοπου το μηχανακη σβηνει το βγαζω δεξια κοιταω να δω τι ειχε γινει
καμια ενδιξη στο καντραν το στροφομετρο κολημενο στης 3 μιση το μηχανακη μιζαρι κανονικα εχει φωτα φλας δεν κανει τσεκ εβγαλα συναγερμο αλλα εφαγα ακυρο μαλον ειναι συνδεμενος πανω σε τρομπα η μηζα σημερα θα το λισουμε κ θα δουμε εχει συμβει ποτε σε καποιον ? Όταν έβγαλες το συναγερμό, έβαλες πάλι το βραχυκυκλωτή που είχε αρχικά πάνω η φίσα της μηχανής ( τον αφαίρεσαν όταν σύνδεσαν το συναγερμό ), γιατί ειδάλως δεν πρόκειται να πάρει μπροστά. Προτού μπεις σε οποιαδήποτε άλλη διαδικασίας λυσίματος, δοκίμασε πρώτα αυτό και θα δεις αν οφειλόταν και στο συναγερμό το πρόβλημα. | |
|
| |
mike Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: εσβησε Τρι 10 Αυγ 2010, 17:43 | |
| παιδια τελικα ηταν μια λαλακια κ μιση ισα να μου χαλασει την βολτα κ την ψυχολογια ηταν ενα καλοδιο απο την πλεξουδα το οποιο ειχε καει ηταν το πρωτο πραγμα που κοιταξε ο μηχανικος μου γιατι του ειχε ξανασυμβει σε ενα gsxr κ σε ενα zx τελος καλο ολα καλα | |
|
| |
| εσβησε | |
|