| εξατμισεις... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valantisgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : valantis Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 04/02/2009
| Θέμα: εξατμισεις... Πεμ 05 Φεβ 2009, 16:11 | |
| ετσι για να γινεται κουβεντα,αλλα και να παρουμε και καμια γνωμη,θελω να βαλω εξατμισεις στο μηχανακη,και λεω αν βαλω τελικα μονο, μεταχειρισμενα η απο ιντερνετ καινουργια,θα μου ερθουν σχετικα φθηνα και θα εχω ομορφια και ωραιο θορυβο.αν ομως βαλω ολοσωμη θα παει λιγο παραπανω οικονομικα(δεν κολλαω εκει ομως)αλλα μετα θα μπω στο τρυπακη και θα παρω και το φιλτρακη και το comander και θα ξεφυγουμε πολλη απο τον προυπολογισμο.τωρα βεβαια θα μου πειτε αν θες μονο ομορφια και ηχο βαλε τελικα ,αλλα τη να κανουμε που ειναι γλυκα τα ατιμα τα αλογακια!!!! ενοειτε οτι και αυτα που εχει ειδη ειναι πολλα αλλα χωραει ο σταβλος λιγα ακομα,χαχαχαχα... οτιδηποτε λυσεις προτεινεται ειναι ευπροσδεκτες,και αν παιζει και κατι καλο σε εξατμιση απο καποιο παιδι εδω ας μου στειλει. :thanks!!: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Πεμ 05 Φεβ 2009, 16:35 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Πεμ 05 Φεβ 2009, 17:58 | |
| μετέφερα το ποστ εδώ γιατί εδώ ταιριάζει | |
|
| |
valantisgsxr Jr.gixxer
Όνομα: : valantis Τόπος : ΑΓΡΙΝΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 23 Hμερομηνία εγγραφής : 04/02/2009
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Πεμ 05 Φεβ 2009, 19:49 | |
| εδω ειναι ρε χρηστο και γυρισα το φορουμ αναποδα οκ εσυ ξερεις καλυτερα, :ererg: :betvt: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
patapakis Jr.gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Δευ 13 Απρ 2009, 21:51 | |
| καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum και δεν ξερω αμα γραφω και στο σωστο post..εχω ενα κ5 black edition..ειχα μια πτωση και το τελικο τισ suzuki yiosimura τρυπησε μαζι με ολα τα πλαστικα και το τεποζιτο..μιν τα πολιλογω η ασφαλεια για το τελικο δινει 480 euro και ο μηχανικος που τον εμπιστευομαι απολυτα ( δεν υπαρχει θεμα καβατζας κτλ) μου λεει να βαλουμε ενα τελικο remus τιτανιου...κατι ομως δεν μου καθεται καλα θα ηθελα την γνωμη σας .....ευχαριστω προκαταβολικα | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Δευ 13 Απρ 2009, 23:22 | |
| - patapakis έγραψε:
- καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum και δεν ξερω αμα γραφω και στο σωστο post..εχω ενα κ5 black edition..ειχα μια πτωση και το τελικο τισ suzuki yiosimura τρυπησε μαζι με ολα τα πλαστικα και το τεποζιτο..μιν τα πολιλογω η ασφαλεια για το τελικο δινει 480 euro και ο μηχανικος που τον εμπιστευομαι απολυτα ( δεν υπαρχει θεμα καβατζας κτλ) μου λεει να βαλουμε ενα τελικο remus τιτανιου...κατι ομως δεν μου καθεται καλα θα ηθελα την γνωμη σας .....ευχαριστω προκαταβολικα
φίλε μου ρίξε μια εδώ πρώτα...να δεις κάποιες λειτουργίες του φόρουμ και να γνωριστούμε κιολας! :vwrv: | |
|
| |
drkenan Jr.gixxer
Όνομα: : kenan gagali Τόπος : komotini Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Αγωνιζόμενος : kafe mera.... Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Παρ 24 Απρ 2009, 21:35 | |
| - patapakis έγραψε:
- καλησπερα παιδια ειμαι καινουριος στο forum και δεν ξερω αμα γραφω και στο σωστο post..εχω ενα κ5 black edition..ειχα μια πτωση και το τελικο τισ suzuki yiosimura τρυπησε μαζι με ολα τα πλαστικα και το τεποζιτο..μιν τα πολιλογω η ασφαλεια για το τελικο δινει 480 euro και ο μηχανικος που τον εμπιστευομαι απολυτα ( δεν υπαρχει θεμα καβατζας κτλ) μου λεει να βαλουμε ενα τελικο remus τιτανιου...κατι ομως δεν μου καθεται καλα θα ηθελα την γνωμη σας .....ευχαριστω προκαταβολικα
exw to idio teliko file kai to poulaw an endiaferese?έχω το ίδιο τελικό φιλε και το πουλάω αν ενδιαφέρεσαι?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την κολτρέϊν στις Παρ 24 Απρ 2009, 21:42, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ!!!) | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Παρ 24 Απρ 2009, 21:45 | |
| - drkenan έγραψε:
exw to idio teliko file kai to poulaw an endiaferese? έχω το ίδιο τελικό φιλε και το πουλάω αν ενδιαφέρεσαι? φίλε μου αν θέλεις κανε ένα ποστ εδώ https://gixxer.forumgreek.com/forum-f11/ για να γνωριστούμε κιολας!! και αν θέλεις γράφε στα ελληνικά....είναι καλύτερα για όλους μας!! :fvsg: :fvsg: | |
|
| |
patapakis Jr.gixxer
Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 07/04/2009
| Θέμα: Απ: εξατμισεις... Σαβ 25 Απρ 2009, 18:21 | |
| ποσα χρηματα φιλε μου????????μπορω να δω φοτο??? | |
|
| |
| εξατμισεις... | |
|