| Προβλημα με το φως! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mihalisss Normal gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
| Θέμα: Προβλημα με το φως! Δευ 23 Αυγ 2010, 00:02 | |
| Οπως λεει και ο τιτλος εχω προβλημα με το φως μου μπροστα...(μα τι αγενης που ειμαι δεν ειπα ενα γεια στα παιδια)
Χαιρεται παιδες, καταρχην μιλαμε για κ6 1000 καταδευτερον το πηρα μεταχειρησμενο πριν κανα 3μηνο και το φως μπροστα (επειδη το κουστουμι ειναι πολυεστερικο) ειναι αλλαγμενο με ενα προβολακι στρογγυλο ξενον..το θεματακι που εχω ειναι πως οταν πεφτο σε καμια λακουβα η κανενα σαμαρακι κτλ τρεμοπαιζει το φως η σβηνει εντελως - οταν το πηρα δεν ειχα τετοιο θεμα - αν ομως κλεισω τον διακοπτη και ξανανοιξω δουλευει κανονικα εως το επομενο σαμαρακι/λακουβα. Ειναι καποια επαφη ειναι η λαμπα μου τι μπορει να παιζει μηπως ξερει κανεις? Ας μου δωσει καποιος τα φωτα του για το φως μου :P
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Δευ 23 Αυγ 2010, 13:38 | |
| Εδω μιλαμε για Eλληνικη πατεντα απ οτι καταλαβα, οποτε ενας καλος Ελληνας ηλεκτρολογος μοτοσυκλετων ειναι οτι σου χρειαζετε | |
|
| |
mihalisss Normal gixxer
| |
| |
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Δευ 23 Αυγ 2010, 14:00 | |
| Στην Θεσσαλονικη ομως υπαρχουν δυο πολυ καλοι ηλεκτρολογοι μοτο και ο ενας μαλιστα ειναι κορυφαιος! Αν θες κανονιζουμε να παμε μαζι ή σου στελνω το τηλεφωνο του και κανονιζεις μονος σου. | |
|
| |
mihalisss Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Δευ 23 Αυγ 2010, 14:04 | |
| Αυτο ηταν οτι καλυτερο ακουσα σημερα! το κοιταμε ξανα το θεματακι σε καμια 10αρια μερες πριν την εξεταστηκη..στειλε μου πμ valentino το κινητο σου κτλ κ ξεκινα ελα για μπυρες στο πευκοχωρι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Δευ 23 Αυγ 2010, 14:06 | |
| Ευχαριστω πολυ για την προσκληση | |
|
| |
Agios Normal gixxer
Όνομα: : Tάσος Τόπος : Σκύδρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Προσπαθώ Hμερομηνία εγγραφής : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Δευ 23 Αυγ 2010, 15:58 | |
| Sorry gia ta aglika alla evala windows 7 alla prepei na peraso kai tin glosa loipon kai emena to ekane to xenon ksevidose to konter den einai tipota kai den tin epafei pou pernei revma emena itan dio siderakia kai den eixan mpei kala mesa gia na pernei reuma.Des to kai pes.......Sygnomi kai pali gia ta aglika gramata!!!
| |
|
| |
mihalisss Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Τετ 25 Αυγ 2010, 04:01 | |
| θα το κοιταξω Τασο ευχαριστω πολυ παντως | |
|
| |
mihalisss Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προβλημα με το φως! Πεμ 26 Αυγ 2010, 13:06 | |
| agios καλημερα! πηγα να δω το ρευμα που μου ειπες, σηκωσα το ντεποζητο για να βρω το γ@μ*$&_ το ballast αλλα ο ηλεκτρολογος το ειχε βαλει στου διαολου το κερατο επρεπε να λυσω το μισο μηχανακι κ ετσι τα ξαναεδεσα.. εβγαλα ομως την λαμπα και την κουνησα με ανοιχτο διακοπτη και εσβηνε παλι... :( | |
|
| |
| Προβλημα με το φως! | |
|