Sotos27 Normal gixxer

Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
 | Θέμα: Beringer Aeronal Σαβ 04 Σεπ 2010, 06:58 | |
| Εχει κανεις αποψη για τους Δισκους της Beringer? Aeronal Stainles ?
| |
|
panosk8 Hero gixxer

Όνομα: : Πανος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
 | Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Σαβ 04 Σεπ 2010, 13:50 | |
| σωτηρη τετοιους δισκους φορουσε το husaberg.ομως ηταν cast iron,οχι stainless. ειχε κ εξαπιστονη δαγκανα της beringer.συνηθως τις φορανε μοταρτ,το γιατι δε το γνωριζω. δε ξερω αν ηταν οι δισκοι η η δαγκανα,ομως το φρενο του γ@μουσε κανονικα..πολυ δυναμη ομως. στην αρχη δεν επιανε ηθελε ζεσταμα,αφου φορουσε οργανικες παστες στα τακακια (αν τις παρεις τετοια να βαλεις) ομως ειχε τρελο αρχικο δαγκωμα κ δυναμη. στη βροχη οταν εμενε ακινητο οξειδωνονταν κ κολουσε λιγακι με τα τακακια,αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα. ο δισκος ποιοτικα ειναι τουμπανο,πιο παχυς απο τους μαμα,κουδουνιζει γιατι ειναι φουλ φλοατινγκ..πανω κατω, σαν τους δικους σου καλη ωρα,( αυτο το εχεις συνηθησει καλα  ) αλλα κ δεξια αριστερα.. νομιζω οτι με το πακετο, brembo,υψηλης,beringer,αλλα τακακια, κ οι μαμα δακγανες θα κανουν καλη δουλεια. αν υπαρχει με μαυρο κεντρο παρτο,γιατι τα αλλα τα ανοδιωμενα ειναι λιγο καγκουρικα κατ εμε. | |
|
Sotos27 Normal gixxer

Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
 | Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Σαβ 04 Σεπ 2010, 14:28 | |
| Τους παρηγγειλα σε κοκκινο κεντρο και stainles . Ξερεις οτι το μαυρο δεν μου αρεσει  . | |
|
panosk8 Hero gixxer

Όνομα: : Πανος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
 | Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Σαβ 04 Σεπ 2010, 15:33 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Τους παρηγγειλα σε κοκκινο κεντρο και stainles . Ξερεις οτι το μαυρο δεν μου αρεσει
. χαχαχα μεγιες!! σε χρυσο δε βγαινει αυτο? θα στις βαψω αλλιως χρυσες για να δουμε διαφορες, γιατι απο φρενα φοραμε τα ιδια πραγματα τωρα. κ ειδα τιμη σπεσιαλ στον καταλογο για τις stainless..λες??  :P ποτε ερχονται | |
|
Sotos27 Normal gixxer

| Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Κυρ 05 Σεπ 2010, 03:02 | |
| Νομιζω μεχρι την αλλη βδομαδα θα τις εχω... 7-10μερες μου παν. 400-430Ευρα με τα τακιακια περασμενες. βγαινουν και σε χρυσες αλλα δεν μου αρεσαν  κολισα με τις κοκκινες.... | |
|
Opeth Adv. gixxer

Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
 | Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Κυρ 05 Σεπ 2010, 14:50 | |
| Μιλαμε για τις αυτες που ειναι χωρις τρυπες που φορουσανε μερικα Endurance σουζουκια? | |
|
panosk8 Hero gixxer

| Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Κυρ 05 Σεπ 2010, 19:08 | |
| - Opeth έγραψε:
- Μιλαμε για τις αυτες που ειναι χωρις τρυπες που φορουσανε μερικα Endurance σουζουκια?
yep. κ απο τιμη ειναι δελεαστικη σε συγκριση με τις αλλες. αντε σωτο να τις δουμε κ περασμενες πανω,θα ναι ψαρωτικες.τις παλιες κρατα τες για κουδουνιστρες! | |
|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer

Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
 | Θέμα: Απ: Beringer Aeronal Κυρ 05 Σεπ 2010, 19:18 | |
| τους ειδα  .. σωτο παρε με κ εμενα ενα ζευγαρι δωρο...αυτοι π δεν ειναι διατριτοι απο βαρος κ απο αποβολη θερμοτητας τι λενε?? | |
|