| συμπλεκτης απορια???? | |
|
+8T.R.E boutser ΚΑΣΤΟΡΙΑ mistiriodis_tsantakias Agios stavrosrodo valentinosgsxr panosk8 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: συμπλεκτης απορια???? Τρι 28 Σεπ 2010, 14:17 | |
| λοιπον παιδια τον τελευταιο καιρο συμβαινει το εξης με τον συμπλεκτη. οταν ξεκιναω με λιγες στροφες,αφηνοντας τον συμπλεκτη ακουγεται ενας θορυβος απ την καμπανα σαν να μη συμπλεκει καλα κ να πατιναρει.οταν φευγω με αρκετο γκαζι δεν γινεται αυτο. σιγουρα ομως κατι δεν παει καλα.. εχω παρατηρησει οτι τα suzuki το κανουν που κ που,κ το παλιο το εκανε ,ομως αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι πλεον συμβαινειι σχεδον καθε φορα. μηπως ειναι το σλιπερ η κατι τετοιο? η παω για δισκους?? το μηχανημα εχει περιπου 15000 χιλιομετρα .. σημειωτεον οτι τον συμπλεκτη τον χρησιμοποιω για καθε ειδους μαλακιες + το ζορι που τρωει απ τα φαναρια στη πολη. δε ξερω.. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Τρι 28 Σεπ 2010, 14:32 | |
| Ομοιως και το δικο μου αλλα πολυ πιο σπανια. Χοντρικα μου κανει ενα κλακ (σαν κατι μεταλλικο να κουμπωνει) σε χαμηλομεσαιες στροφες και λιγο πριν τον αφησω εντελως. Εμφανιζεται ομως μια φορα στις δεκα βολτες περιπου και επειδη εχω αλλαξει προσφατα δισκους, ελατηρια και ελασματα (καινουργιος δηλαδη), δεν ανησυχω και απλως θα το αναφερω στον μηχανικο μου οταν την παω για το σερβις των 12000χλμ. Αν μου πει τιποτα ή βρουμε κανενα προβλημα θα το αναφερω σ αυτο το ποστ για πληροφορηση. Ps: Για τους κακεντρεχεις "τυπους", μη Σουζουκοφιλους, που ισως βιαστουν να πανυγηρισουν, να αναφερω οτι τον προηγουμενο συμπλεκτη μου το εκαψα σε μια κοντρα, (οταν ακομη δεν ημουν εξικιωμενος με την μηχανη μου) και ουδε μια ευθυνη εχει το εργοστασιο και η ιδια η μηχανη | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Τρι 28 Σεπ 2010, 14:58 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
Ps: Για τους κακεντρεχεις "τυπους", μη Σουζουκοφιλους, που ισως βιαστουν να πανυγηρισουν, να αναφερω οτι τον προηγουμενο συμπλεκτη μου το εκαψα σε μια κοντρα, (οταν ακομη δεν ημουν εξικιωμενος με την μηχανη μου) και ουδε μια ευθυνη εχει το εργοστασιο και η ιδια η μηχανη μην στενπχωριεσαι και ο συμπλεκτης ειναι αναλωσημος σε ολα τα μηχανακια.Ειδικα αν ξεκινας απο σταματημενος και αρκετα στροφαριστος. | |
|
| |
Agios Normal gixxer
Όνομα: : Tάσος Τόπος : Σκύδρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Προσπαθώ Hμερομηνία εγγραφής : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Παρ 01 Οκτ 2010, 17:42 | |
| Και σε εμενα τα ιδια κανει αλλα δεν πατηναρει και ακουγετε συνεχεια στης 3000 στροφες οταν αρχιση να πατηναρει θα τα αλλαξω τα δισκακια!!!!! Εσεις το Ψαξατε το προβλημα καθολου να δειτε σιγουρα τη ειναι????? | |
|
| |
Agios Normal gixxer
Όνομα: : Tάσος Τόπος : Σκύδρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Προσπαθώ Hμερομηνία εγγραφής : 08/12/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Σαβ 09 Οκτ 2010, 14:27 | |
| Τιποτα νεα παναγιωτη το εκανες τιποτα τα δισκακια και σε μενα το κανει συνεχεια,εσυ το κοιταξες καθολου? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Σαβ 09 Οκτ 2010, 14:46 | |
| - Agios έγραψε:
- Τιποτα νεα παναγιωτη το εκανες τιποτα τα δισκακια και σε μενα το κανει συνεχεια,εσυ το κοιταξες καθολου?
σταματησε να το κανει πλεον τοσο συχνα.. δεν ξερω τι να πω.. παντως ενας τροπος να δεις αν θες δισκους, πατας το μπροστινο φρενο εχεις πρωτη κ αφηνεις σιγα σιγα συμπλεκτη, δινεις γκαζι σαν να θες να κανεις burn out. αν βυθιζεται προοδευτικα κ ομαλα τ μπροστινο,εισαι οκ,αν καταλαβεις διαφορα χτυπηματα κ κενα,μαλλον θες δισκους. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Σαβ 09 Οκτ 2010, 16:03 | |
| αυτο το σκρτσαρισμα το εχουνε πιο πολυ τα 1000αρια και ιδετερα οταν κανεις εκινισις μην σας ανυσηχη παντος δεν ειναι τπτ ....αλες φορες μπορει να το κανει συνεχια αλες φορες καθολου ;P σιγουρα ομος γινετε οταν πατιναρετε ...αμα δοκιμασετε εκινηση π.χ. 6000στροφες και αφησις τον συμπλεκτι αποτομα το μηχανακη θα πατιναρη κ θα ακουσετε παλυ αυτο τον ηχο ...εχω παρατιρηση οτι το φενομενο αυτο φενετε πολυ λιγοτερο στα 750 κ σχεδον καθολου στα 600 | |
|
| |
Agios Normal gixxer
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 10 Οκτ 2010, 18:57 | |
| Εγω ομως εχω 600 και το κανει συνεχεια τελος παντον θα δοκιμασω και αυτο με το φρενο που ειπε ο Πανος | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 10 Οκτ 2010, 19:35 | |
| Κοιτα συμπτωση.. Χθες εκανα βολτα ενα Κ4 1000 που αγορασε ενας φιλος, Κανει αυτο που προαναφερεται αλλα δεν πατινιαρει!!! Τι σκατα ειναι ? Ξερει κανεις ακομη? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 10 Οκτ 2010, 19:38 | |
| | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 10 Οκτ 2010, 19:59 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Δευ 11 Οκτ 2010, 19:10 | |
| ρε παιδια μηπως εχει να κανει αυτο με τη ρυθμιση του σλιπερ? πως ρυθμιζεται ?απο το καπακι του συμπλεκτη στο μοτερ?
| |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 31 Οκτ 2010, 19:41 | |
| παιδια το δικο μου στις αλλαγες κανει ενα μικρο κλοτσιμα κ πατιναρει λιγο το νιωθω. αυτος που το ειχε πριν απο μενα δεν ξερω τιμπορει να του εκανε για να θελει δισκακια απο τισ 18000χλμ. καντε καμια προταση. να βαλω μαμα η κατι αλλο? ευχαριστω
| |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 31 Οκτ 2010, 19:57 | |
| - boutser έγραψε:
- παιδια το δικο μου στις αλλαγες κανει ενα μικρο κλοτσιμα κ πατιναρει λιγο το νιωθω. αυτος που το ειχε πριν απο μενα δεν ξερω τιμπορει να του εκανε για να θελει δισκακια απο τισ 18000χλμ. καντε καμια προταση. να βαλω μαμα η κατι αλλο? ευχαριστω
κανε το εξης... βαλε μια μεγαλη ταχυτητα πχ. 5η με λιγες στροφες πχ. 4000 και γυρνα το γκαζι αναποδα(σε δρομο ΑΝΟΙΧΤΟ και με καλη προσφηση) και παρακολουθησε το στροφομετρο.Αν ''πηδαει'' σε παραπανω στροφες απο οσο πρεπει αρα πατηναρει.(θα το νιωσεις σαν σπιναρισμα). οσο για τα χλμ. που βγαζουν... ειναι στο χερι του καθενος.... αααα! και αμα χρειαζονται αλλαγη ΜΟΝΟ μα ΜΟΝΟ ΜΑΜΑ | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:34 | |
| σταυρο γιατι μονο τα μαμα και οχι EBC kavlar πχ? | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:34 | |
| ευχαριστώ σταύρο θα το δοκιμάσω κ θα πάρω κ την σουζούκι για να μου πουν τιμούλα | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Δευ 01 Νοε 2010, 14:41 | |
| - maikstain έγραψε:
- σταυρο γιατι μονο τα μαμα και οχι EBC kavlar πχ?
γιατι εκτος απο τα μαμα ολα τα αλλα ειναι για τον π_ _ _ _ ο. τα μαμα φιμπερ αντεχουν πολυ παραπανω στις καταπονησεις και ομοιως και τα μεταλλικα. Βεβαια μπορει εσυ να θες πχ να ειναι ελαφρυτερα οπως ενας συμφορουμιτης μας(ονοματα δεν λεμε), αλλα θα σου δημιουργουν προβληματα σε καθε ζορισμα.Οποτε θα πρεπει να εχεις βαθεια τσεπη.Ομοιως και τα κεβλαρ που ειναι πολυ σκληρα και δεν απορροφουν καθολου λαδι κανοντας τα μεταλλα μπλε φωσφορουχα γι αυτο λοιπον μαμα. Προσωπικα επειδη τον συμπλεκτη τον ταλαιπωρω πολυ, τα εχω δοκιμασει ολα με πολλους συνδιασμους και....... επεστρεψα εκει απο οπου ξεκινησα. | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Σαβ 23 Αυγ 2014, 03:34 | |
| APE DRAG KING CLUTCH KIT ή CYCLE CONCEPTS DRAG PACK;
Και για τα δύο έχω διαβάσει τα καλύτερα από θέμα αντοχών. 200-300 περάσματα dragster. Τι προτείνετε; | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Σαβ 23 Αυγ 2014, 09:52 | |
| κανεις κοντρες με το b-king η το βαζεις στα dragster? | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Σαβ 23 Αυγ 2014, 15:10 | |
| - gat0s έγραψε:
- κανεις κοντρες με το b-king η το βαζεις στα dragster?
χαχαχαχα Τίποτε από τα δύο. Απλά έλεγα για κάτι διαφορετικό και ανθεκτικό. | |
|
| |
SENN Normal gixxer
Όνομα: : Λεωνιδας Τόπος : Alex/polh Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 73 Αγωνιζόμενος : Μακαρι!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 02/07/2013
| Θέμα: Απ: συμπλεκτης απορια???? Πεμ 05 Φεβ 2015, 16:28 | |
| Μάλλον εισαι για δισκάκια η έχουν αδυνατίσει τα ελατήρια σου η όπως έγινε και σε εμενα που έκανε ακριβός το ίδιο ο μάστορας που το άνοιξε έβαλε αλλα τι άλλων ελατήρια και δεν ήταν φορεμένα σωστά.... Πριν αρχίσεις να πετάς λευτα σε κάθε τι που ακούς άνοιξε το με έναν μάστορα που εχει καλη γνωςη ολο τον συμπλέκτη και δέστε τι παιζει γιατι όπως σου ειπα εμενα μονο φίδια δεν ειχε εκει μεσα χαχαχ | |
|
| |
| συμπλεκτης απορια???? | |
|