| πιστα Σερρες???????????? | |
|
+9gianni GhostRideR JIMK7 nasos-v stavrosrodo mihalisss teo46 landen nikjoker 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nikjoker Jr.gixxer
Όνομα: : NIKOS Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : οταν μεγαλωωωωωωσω Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2009
| Θέμα: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 13:59 | |
| θα μαζευτουμε Σερρες αυτη 'η την αλλη βδομαδα? αιντε γιατι ερχετε χειμωνας... και μετα θα περιμενουμε την ανοιξη... εμεις παντος το εχουμε σκοπο... οσοι πιστοι προσελθετε... | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 15:55 | |
| αυτο το σκ πρεπει να εχει ντριφτ αν θυμαμαι καλα... απ οτι μ ειπαν στ 30 θα εχει ελευθερο track day. | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 16:18 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 19:02 | |
| εγω με το νασο παντως λεμε για 24,25-10 να αναιβουμε! | |
|
| |
nikjoker Jr.gixxer
Όνομα: : NIKOS Αριθμός μηνυμάτων : 34 Αγωνιζόμενος : οταν μεγαλωωωωωωσω Hμερομηνία εγγραφής : 16/05/2009
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 19:46 | |
| να παμε προς το τελος Οκτωβριου... αλλα και την εβδομαδα που μας ερχεται δεν θα ειναι και ασχημα... αρα την εβδομαδα που μας ερχεται να παμε... και τελος Οκτωβριου παλι να παμε... ολα καλα... αιντε να μαζευτουμε... | |
|
| |
mihalisss Normal gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 06/07/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 21:50 | |
| τελικα θα μαζευτουμε αυριο? εγω για τον καφε ειμαι μονο γιατι δεν εχω μηχανακι σερρες (ηρθα με το κλουβι αυτη την βδομαδα γτ ξεκιναει καινουρια φοιτητικη σεζον) | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 22:21 | |
| - teo46 έγραψε:
- εγω με το νασο παντως λεμε για 24,25-10 να αναιβουμε!
αμα εχετε ορεξη να μου σεταρετε αναρτησεις ερχομαι. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 22:37 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- teo46 έγραψε:
αμα εχετε ορεξη να μου σεταρετε αναρτησεις ερχομαι. με μεγαλη μας χαρα σταυρο...... ελα , 10 λεπτα δουλεια ειναι(ισως και ολη μερα,αλλα ορεξη εχουμε) ........... και τα καλαμια πανω ετσι.. :P οι δικες μου... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| |
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 22:52 | |
| | |
|
| |
GhostRideR Normal gixxer
Όνομα: : GHOST Τόπος : PIT Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 22:52 | |
| Εγω μάλλον 31/10 γιατι το Σάββατο θα δουλευω :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Τετ 29 Σεπ 2010, 23:00 | |
| | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 09:26 | |
| - teo46 έγραψε:
24-25 είναι Κυριακή- Δευτέρα. Για την Κυριακή κάτι γίνεται, Δευτέρα χλωμό το βλέπω ...Θα προσπαθήσω να είμαι επάνω. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 09:30 | |
| ναι γιαννη σωστα τα λες κυριακη δευτερα ειναι. επειδη δουλευουμε κα οι δυο το σαββατο ,θα ξεκηνισουμε σαββατο βραδι απο αθηνα. οποτε κυριακη και δευτερα μεσα που θα εχει και ησυχια.. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 09:51 | |
| Και εγώ δουλεύω μέχρι Σάββατο μεσημέρι, οπότε για Κυριακή μπορώ μόνο. Άντε να δούμε, αν τα καταφέρουμε θα περάσουμε καλά. | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 10:27 | |
| με πήρε φίλος από το κλαμπ της bmw και θα ανέβουν και αυτοί Δυστυχώς είναι το πρώτο ελεύθερο td με ιδανικές συνθήκες και θα γίνεται της ποτάνας ... Το κακό με αυτή την ιστορία (αυτοκίνητα, κλάμπ κλπ.) είναι ότι πλακώνονται σε κάθε είδους μλκια με ντριφτ και εξόδους στα χώματα και η πίστα γίνεται ρδέλο και στην ουσία εις βάρος μας, πέρα από τον περιορισμένο χρόνο λόγω των πολλών γκρούπ, αλλά και γεμίζοντας την πίστα χώματα που είτε κινδυνεύουμε, είτε εάν φιλοτιμηθούν οι της πίστας να την καθαρίσουν, χάνουμε ένα ακόμα ολόκληρο σέσσιον στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα και καταλήγεις να έχεις κάνει ένα σκασμό έξοδα για να κάνεις 4 με 5 σέσσιον όλη την ημέρα !! Από τότε που το είδα το σενάριο 2 φορές (4 γκρούπ και με φορμουλάκια-δεν βάζω και τους ινδιάνους βαλκάνιους φίλους μας που παίζεις μονά-ζυγά μαζί τους) πάω μόνο σε οργανωμένο td για μηχανές και με κριτές και ας δίνω 30 ευρώ παραπάνω και με φαγητό και με φιλικό αγώνα δωρεάν. Ελπίζω να περάσετε πάρα πολύ καλά και ζηλεύω που δεν θα είμαι μαζί σας. Θα ανέβω 2 ΣΚ μετά. | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| |
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 10:43 | |
| - nktr έγραψε:
- με πήρε φίλος από το κλαμπ της bmw και θα ανέβουν και αυτοί
Δυστυχώς είναι το πρώτο ελεύθερο td με ιδανικές συνθήκες και θα γίνεται της ποτάνας ... Το κακό με αυτή την ιστορία (αυτοκίνητα, κλάμπ κλπ.) είναι ότι πλακώνονται σε κάθε είδους μλκια με ντριφτ και εξόδους στα χώματα και η πίστα γίνεται ρδέλο και στην ουσία εις βάρος μας, πέρα από τον περιορισμένο χρόνο λόγω των πολλών γκρούπ, αλλά και γεμίζοντας την πίστα χώματα που είτε κινδυνεύουμε, είτε εάν φιλοτιμηθούν οι της πίστας να την καθαρίσουν, χάνουμε ένα ακόμα ολόκληρο σέσσιον στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα και καταλήγεις να έχεις κάνει ένα σκασμό έξοδα για να κάνεις 4 με 5 σέσσιον όλη την ημέρα !! Από τότε που το είδα το σενάριο 2 φορές (4 γκρούπ και με φορμουλάκια-δεν βάζω και τους ινδιάνους βαλκάνιους φίλους μας που παίζεις μονά-ζυγά μαζί τους) πάω μόνο σε οργανωμένο td για μηχανές και με κριτές και ας δίνω 30 ευρώ παραπάνω και με φαγητό και με φιλικό αγώνα δωρεάν. Ελπίζω να περάσετε πάρα πολύ καλά και ζηλεύω που δεν θα είμαι μαζί σας. Θα ανέβω 2 ΣΚ μετά. νικο 23-24 εχει ο ζαφειροπουλος track day δεν ειναι ελευθερη προπονηση δεν μπορουμε να ερθουμε εκεινες της μερες δηστυχως... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 10:54 | |
| όχι το Νοέμβριο θα ανέβω 12-13-14. Δεν πειράζει, κάποια στιγμή θα βρεθούμε | |
|
| |
landen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Πεμ 30 Σεπ 2010, 15:58 | |
| - nktr έγραψε:
- με πήρε φίλος από το κλαμπ της bmw και θα ανέβουν και αυτοί
Δυστυχώς είναι το πρώτο ελεύθερο td με ιδανικές συνθήκες και θα γίνεται της ποτάνας ... Το κακό με αυτή την ιστορία (αυτοκίνητα, κλάμπ κλπ.) είναι ότι πλακώνονται σε κάθε είδους μλκια με ντριφτ και εξόδους στα χώματα και η πίστα γίνεται ρδέλο και στην ουσία εις βάρος μας, πέρα από τον περιορισμένο χρόνο λόγω των πολλών γκρούπ, αλλά και γεμίζοντας την πίστα χώματα που είτε κινδυνεύουμε, είτε εάν φιλοτιμηθούν οι της πίστας να την καθαρίσουν, χάνουμε ένα ακόμα ολόκληρο σέσσιον στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα και καταλήγεις να έχεις κάνει ένα σκασμό έξοδα για να κάνεις 4 με 5 σέσσιον όλη την ημέρα !! Από τότε που το είδα το σενάριο 2 φορές (4 γκρούπ και με φορμουλάκια-δεν βάζω και τους ινδιάνους βαλκάνιους φίλους μας που παίζεις μονά-ζυγά μαζί τους) πάω μόνο σε οργανωμένο td για μηχανές και με κριτές και ας δίνω 30 ευρώ παραπάνω και με φαγητό και με φιλικό αγώνα δωρεάν. Ελπίζω να περάσετε πάρα πολύ καλά και ζηλεύω που δεν θα είμαι μαζί σας. Θα ανέβω 2 ΣΚ μετά. μμμ μου φαινεται οτι εχεις δικιο σε αυτα π λες..κ εγω σκεφτομουν να παω ειτε στ 30 ειτε στις 31 αλλα μ αυτα π ειπες τ ξανασκεφτομαι. γτ στο προηγουμενο ελευθερο ειχε παει ο αδερφος μ κ ειπε οτι γινοταν της ποπης... λετε να ανεβω κατα τις 24???? γτ ειδα στο προγραμμα της πιστας κ δεν εχει τπτ κλεισμενο.. γ πειτε κ σεις τελικα γ ποτε??? | |
|
| |
GhostRideR Normal gixxer
Όνομα: : GHOST Τόπος : PIT Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Hμερομηνία εγγραφής : 21/01/2010
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Σαβ 02 Οκτ 2010, 01:29 | |
| Απ' ότι θυμαμαι και το ΣΚ 23-24 ηταν κλεισμένο αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ήταν (κατι ειχα ακουσει για TD της Trimuth αν δεν κανω λαθος) αλλα συμφωνα με το ημερολόγιο των σερρως δεν ειναι κανονισμένο τιποτα για 23-24 μαλλον θα ακυρωθηκε οτι και να ήταν.
Αν ειναι θα παρω κανα τηλ να μαθουμε τι γίνεται... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Σαβ 02 Οκτ 2010, 08:48 | |
| - GhostRideR έγραψε:
- Απ' ότι θυμαμαι και το ΣΚ 23-24 ηταν κλεισμένο αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως ήταν (κατι ειχα ακουσει για TD της Trimuth αν δεν κανω λαθος) αλλα συμφωνα με το ημερολόγιο των σερρως δεν ειναι κανονισμένο τιποτα για 23-24 μαλλον θα ακυρωθηκε οτι και να ήταν.
Αν ειναι θα παρω κανα τηλ να μαθουμε τι γίνεται... ειχε TD ο ζαφειροπουλος και το ακυρωσε. μην κανεις τον κοπο πηραμε τηλ για να την κλεισουμε μια παρεα και μας εχουν προλαβει καποιοι ρουμανοι ισως κατι γινει και την κανουν ελευθερη προπονηση αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα.... μεχρι την δευτερα θα ξερω και θα ενημερρωσω | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Σαβ 02 Οκτ 2010, 09:39 | |
| Άντε να δούμε | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: πιστα Σερρες???????????? Σαβ 02 Οκτ 2010, 10:07 | |
| εντάξει αν δεν γίνει τίποτα στις 23,24 πάμε στις 30 31 στην ελεύθερη προπόνηση... τι να κάνουμε! | |
|
| |
| πιστα Σερρες???????????? | |
|