| φαγωμα δισκων | |
|
+8valentinosgsxr teo46 panosk8 Darksoul JIMK7 mistiriodis_tsantakias nasos-v tzortzinos 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:17 | |
| ρε παιδια πως γινεται να θελω δισκακια μεσα στο δισκοπλατο ενω εχω μολις 8.000χλμ?? φταιει κατι που κανω οταν οδηγαω? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:22 | |
| αν δεν το εχεις ξεκ@λιασει στης εκκινήσεις ή στο συμπλεκταρισμα για σουζες ..... δεν ειναι νορμαλ το κακο ειναι οτι αυτα δεν καλύπτονται απο την εγγυηση... | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2010
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:32 | |
| δεν εχω κανει ποτε εκκινηση κ ποτε σουζα με συμπλεκτη παρα μονο με γκαζι...απλα κυκλοφορω αρκετα μεσα στην κινηση....μηπως φταιει αυτο? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 19:40 | |
| - tzortzinos έγραψε:
- δεν εχω κανει ποτε εκκινηση κ ποτε σουζα με συμπλεκτη παρα μονο με γκαζι...απλα κυκλοφορω αρκετα μεσα στην κινηση....μηπως φταιει αυτο?
οχι γιωργο αν δεν εχεις κανει τα παραπανω ,τα εχει φαει πολυ γρηγορα | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 20:51 | |
| καλα που ξερεις οτι χριαζεσε ? το ανιξες κ τα ειδες? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 20:53 | |
| Eκτος οταν εισαι σταματημενος στα φαναρια δεν βαζεις νεκρα αλλα εισαι με ταχυτητα και πατημενο συμπλεκτη | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 20:57 | |
| οταν τους αλλαξεις θελω τους παλιους! δε νομιζω να εχει γινει κατι τετοιο με τπτ μιλαμε τι σου κανει ακριβως κ ασε αυτα που σου παν στην ακρη!τι περιεργο σου φαινετε κ θα σου πουμε! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 20:59 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Eκτος οταν εισαι σταματημενος στα φαναρια δεν βαζεις νεκρα αλλα εισαι με ταχυτητα και πατημενο συμπλεκτη
και παλι δε θα χαν φαγωθει σε κ9 μηχανακι ο συμπλεκτης γι αυτο το πραγμα ειναι!ισα ισα φαγωνετε οταν το κανεις αυτο οχι αν σε αφησει κατι αλλο παιζει! ελλατωματικοι δισκοι....ποιο πιθανο φιανετε αλλα ας μας πει τι του κανει αρκιβως!μπορει ναναι κ ιδεα του! | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Πεμ 07 Οκτ 2010, 21:19 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- καλα που ξερεις οτι χριαζεσε ? το ανιξες κ τα ειδες?
+1000 πως το καταλαβες οτι θελουν αλλαγη? | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Δευ 11 Οκτ 2010, 17:52 | |
| λοιπον κοιταξτε...στο κατεβασμα παιρνει τις ταχυτητες πολυ δυσκολα και οταν εχω 1η με πατημενο συμπλεκτη και τραβαω γκαζιες το μηχανακι κανει πως παει να τραβηξει(το νιωθω στα παταρακια) αλλα κοβει μετα...πηγα λοιπον στην αντιπροσωπεια κ μου ειπαν οτι ειναι τα πρωτα συμπτωματα που δειχνουν οτι εχω φαει τους δισκους...αλλα μου ειπε οτι εχω ακομα 4-5χιλ χλμ αφοβα οποτε τους αλλαζω στο σερβις των 12...επειδη ψαχτηκα λιγακι βρηκα αλλο ενα παλικαρι με 1000 που τους εφαγε κ εκεινος πολυ νωρις...παιζει να εχει προβλημα απ το εργοστασιο? | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Δευ 11 Οκτ 2010, 18:44 | |
| οχι...αμα το μιχανακη κλοτσαει ειναι το ακριβος αντιθετο δεν εχεις φαγομενους δισκους και λογικα εχεις χαλαροσι το σιδερακι που ριθμηζη την ντιζα του συμπλεκτη ...απλος δεν αποσιμπλεκει τελιος το μηχανακησου ...βεβεα αμα το εχεις κανει ετσι γαμας τους δισκους ....τεντοσε λιγο ακομα την ντιζασου | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Δευ 11 Οκτ 2010, 19:56 | |
- οχι...αμα το μιχανακη κλοτσαει ειναι το ακριβος αντιθετο δεν εχεις φαγομενους δισκους και λογικα εχεις χαλαροσι το σιδερακι που ριθμηζη την ντιζα του συμπλεκτη ...απλος δεν αποσιμπλεκει τελιος το μηχανακησου ...βεβεα αμα το εχεις κανει ετσι γαμας τους δισκους ....τεντοσε λιγο ακομα την ντιζασου
σωστος.... ρυθμισε λιγο τον συμπλεκτη σου και δεν θα εχεις προβλημα! | |
|
| |
tzortzinos Normal gixxer
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Δευ 11 Οκτ 2010, 23:17 | |
| παιδια την εχω ρυθμισει τη ντιζα πολλες φορες ακομα και τερμα τεντωμενη να ειναι παλι μου το κανει! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 00:00 | |
| Τα συμπτωματα ειναι οντως φαγωμενου συμπλεκτη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 00:24 | |
| δεν νομιζο βαλεντινο γιατι οταν κρατας κρατιμενο τον συμπλεκτι και μαρασαρισ κ κλοτσαει τοτε ειναι διγμα οτι δεν αποσιμπλεκει καλα ....
για να δεις αν πατιναρι το μιχανακησοθ πιγενε με 60-70 χιλιομετρα βαλε 6η πατα συμπλεκτι πατα τερμα γκαζι 14-15χιλ. και ασε τον συμπλεκτι αποτομα αμα το μηχανακη δεν κλοτσιση κ απλος πατιναρι αβερτα τοτε θες δισκους ....ειναι παραδοξος τροπος αλλα ειναι καλος ;P | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 01:04 | |
| Ειχα τα ιδια συμπτωματα στο παλιο μου 750 γιαυτο το λεω. Εκει ειχα λυσει την καμπανα για ελεχγο πολλες φορες και παρολο που δεν πατιναριζε, τα δισκακια ηταν σε οριακα αποδεκτη κατασταση και μου εκανε τα ιδια με του tzortinos.
Θεωρητικα ειναι οπως τα λετε, θεμα ρυθμισης ντιζας, πρακτικα ομως το εχω παθει κι εγω χωρις να μπορω να το εξηγησω. Δυστυχως δεν κρατησα την μηχανη μεχρι να χρειαστει να αλλαξω δισκους κι ετσι δεν μου λυθηκε ποτε η απορια. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 08:55 | |
- δεν νομιζο βαλεντινο γιατι οταν κρατας κρατιμενο τον συμπλεκτι και μαρασαρισ κ κλοτσαει τοτε ειναι διγμα οτι δεν αποσιμπλεκει καλα ....
για να δεις αν πατιναρι το μιχανακησοθ πιγενε με 60-70 χιλιομετρα βαλε 6η πατα συμπλεκτι πατα τερμα γκαζι 14-15χιλ. και ασε τον συμπλεκτι αποτομα αμα το μηχανακη δεν κλοτσιση κ απλος πατιναρι αβερτα τοτε θες δισκους ....ειναι παραδοξος τροπος αλλα ειναι καλος ;P Λοιπον για να ξερετε μερικα πραγματα και να μην γραφετε οτι νανε Ολα τα GSXR εχουν κλειδωτες και ξηρες καμπανες τι σημαινει τωρα αυτο :?: 1) Οι κλειδωτες καμπανες οσο πιο πολυ τις ζοριζεις τοσο πιο πολυ ειναι απιθανο να σου πατιναρει ακομα και με αχρηστα δισκακια γιατι οσο ανεβαινουν τα αλογα η καμπανα πιεζει πιο πολυ τα δισκους 2) Στα GSXR οι καμπανες δουλεβουν πανω απο τη σταθμη του λαδιου και για αυτο λεγονται ξηρα καρτερ δηλαδη δεν ειναι βουτηγμενες μεσα στο λαδι και οταν εχουν φαγωθει αρκετα οι δισκοι δεν κρατανε πολυ λαδι ( οσο εχουν παρει απο τη τρομπα λαδιου ) με αποτελεσμα οσο εισαστε απομονωμενοι να εχει τη ταση το μηχανακη να θελει να φυγει και αυτο το συνανταμε περισσοτερο οταν το δουλευουμε μεσα στη πολη με λιγες στροφες που δεν στελνει με μεγαλη πιεση η τρομπα λαδιου στους δισκους ενω οταν το βγαλουμε εθνικη και ανεβασουμε αρκετα τις στροφες στο μοτερ τοτε βλεπουμε οτι το σασμαν δουλευει πολυ καλυτερα γιατι η τρομπα λαδιου εχει παει πολυ λαδι στους δισκους Με λιγα λογια οι δισκοι του παιδιου ειναι φαγωμενοι 100% εκτος αν ειναι τοσο αχρηστα τα λαδια του | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 10:52 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 13:44 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 16:08 | |
| | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 17:08 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 19:00 | |
| - Leroy έγραψε:
Ρε παιδια δεν πατε στην suzuki να σχεδιασετε το Κ11 να γινει τουμπανο? χαχαχαχα με εμενα λυση δεν υπαρχει....... οσον αφορα την μετατροπη που κανουν στην καμπανα, στην ουσια ειναι οτι ανοιγουν με το τρυπανι τρεις καινουριες τρυπες στην καμπανα για λιγη παραπανω λιπανση(οχι τιποτα τρελη διαφορα, αλλα απο το τιποτα...) [img] [/img] και το αναλογο αρθρο στο gixxer.com... http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?t=136907 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τρι 12 Οκτ 2010, 21:15 | |
| ρε μιτσο σεβαστο αυτο που λες ...αλλα αποκλιεις καπιος απλος να εχει χαλαροση την ντιζα ? το εχο δει σε πολους πελατες στο μαγαζι που το πιραζουνε μονιτους και δεν γνοριζουνε | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: φαγωμα δισκων Τετ 13 Οκτ 2010, 01:29 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
| φαγωμα δισκων | |
|