Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
σορρυ που ημουν λιγο τραλαλι τραλαλο ... αλλα ειχα της χαρες μου...
λοιπον εχουμε και λεμε .....καθαρισα κατι νεους που μου κουνιωντουσαν.....ονοματα δεν λεμε.... απο το φορουμ ειναι......και ειχαν ωραιο τραπεζι για πιστα....
καθαρισα και με το καρβουνιασμενο bmw και φυσικα τα Κ9 ειναι πιο γρηγορα....ειδικα τα ΜΑΥΡΑ
και ναι σημερα ηταν η μερα μου.... γυρολογιο πολυ καλο ... 1.02
το μονο που εκανα οταν το ειδα στο χρονομετρο ηταν
Μιχαλη μην τους ακους λιγο που σε παρακολουθησαμε εμεις οι gixxer του καφε απο τα λιγα που κατεχω το εχεις το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα ο Νασος ειναι και καποιας ηλικιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ να δουμε και απο τη θεση του οδηγου τι παιζει!!!!!!!!!!!!!
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
Μιχαλη μην τους ακους λιγο που σε παρακολουθησαμε εμεις οι gixxer του καφε απο τα λιγα που κατεχω το εχεις το θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τωρα ο Νασος ειναι και καποιας ηλικιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΡΙΞΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ να δουμε και απο τη θεση του οδηγου τι παιζει!!!!!!!!!!!!!
ερχετε σε λιγα λεπτα
Tiroris έγραψε:
Νάσο μιά φορά δεν ήρθα και κατάπιες τον χρόνο, ρε μήπως σου κάνει κακό η παρέα μου
μπράβο ρε ομόσταβλε άντε και σε κατώτερα
δεν σου ξαναλεω ουτε καλημερα ομοσταυλε .........
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
ωραιο το βιντεακι και η εισαγωγη και το τελος!!!!!!!!!!!μηπως να το κοιταξεις για σκηνοθεσια!!!!!!!!!!!!! ωραια το πηγαινατε το θεμα!!!!!!!!!! μακαρι να μπορουσα να μπω και εγω ετσι.
αγγελε μας παει ζουμι μεσα στην εβδομαδα μακαρι να μπορουσαμε να παμε αν και δεν ειμαι ετοιμος απο μερια εξοπλισμου γιατι αν μπεις καλο ειναι να μπεις σωστα και εσυ να μην παθεις κατι σε περιπτωση πτωσεις και το μοτορι!!!!!!!!!!!!γιατι στη suzuki ειναι πολλα τα λεφτα αν μπορεσω ερχομαι βολτα να βλεπω τους αλλους και
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
αγγελε μας παει ζουμι μεσα στην εβδομαδα μακαρι να μπορουσαμε να παμε αν και δεν ειμαι ετοιμος απο μερια εξοπλισμου γιατι αν μπεις καλο ειναι να μπεις σωστα και εσυ να μην παθεις κατι σε περιπτωση πτωσεις και το μοτορι!!!!!!!!!!!!γιατι στη suzuki ειναι πολλα τα λεφτα αν μπορεσω ερχομαι βολτα να βλεπω τους αλλους και
Δικιο εχεις απλουτος οποτε σιγα σιγα και εγω το ιδιο το καθηστερησα 3 μηνες να μπω
ελα παρεουλα εαν μπορεσεις !!!!!
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
αν δω οτι προλαβαινω στελνω pm την προηγουμενη....σημερα ηταν μια καλη ευκαιρεια,ο καιρος καλος και ηταν μαζι και τα παιδια ,γνωριστηκαμε συζητησαμε ειχε χαβαλε.αν και εφυγα σχετικα νωρις.