Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
αν εννοεις εμενα μαστορα...... δεν θα κατεβω, αν και το θελα πολυ το 9.0 :P ευτυχως μετα απο αρκετο καιρο βρηκα δουλεια και ειναι πολλες οι ωρες..... ραντεβου για του χρονου πρωτα ο Θεος.Οπως και να το δω εχω αφησει εκκρεμοτητα με το φαναρι.Το χαρτι μου πρεπει να γραψει 9.0 Ετσι, για να δειξουμε και τι μπορουν να κανουν τα ''χιλιαρακια'' μεχρι του χρονου ομως ελπιζω τουλαχιστον σε κανα track day στις Σερρες.........
αν εννοεις εμενα μαστορα...... δεν θα κατεβω, αν και το θελα πολυ το 9.0 :P ευτυχως μετα απο αρκετο καιρο βρηκα δουλεια και ειναι πολλες οι ωρες..... ραντεβου για του χρονου πρωτα ο Θεος.Οπως και να το δω εχω αφησει εκκρεμοτητα με το φαναρι.Το χαρτι μου πρεπει να γραψει 9.0 Ετσι, για να δειξουμε και τι μπορουν να κανουν τα ''χιλιαρακια'' μεχρι του χρονου ομως ελπιζω τουλαχιστον σε κανα track day στις Σερρες.........
δεν πειραζει σταυρο αφου ειναι γεια καλο ολα καλα οι καιροι ειναι δησκολοι πανο απο ολα η δουλεια οι οικογενεια και μετα τα χομπι
συγχαρητηρια για ακομη μια φορα μαστρο-Κανταλη. απο οτι ειδα 2-η θεση και 9,2...... επισης μπραβο σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν. και ο Κουζου με το ''κτηνος'' στο 8,8 και μαλιστα σταθερα και ο φιλος μου ο Αλεξης(Κουρης) στο 9,3 !!!!!!!!
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΠΙΝΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΑΜΕ 9.7 9.6 9.5 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΤ ΑΠ ΚΑΙ ΠΕΖΑΜΕ ΣΤΟ 9.250 18ΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΕΝΑ Κ8 ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΕΝΕΙ
ΗΜΗΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ Κ 10
ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΚΟΥΖΟΥΛΟΓΛΟΥ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kantalis στις Τρι 23 Νοε 2010, 20:22, 2 φορές συνολικά
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
φιλαρακι για την θεση την επομενη ευχομαι ακομα καλυτερα
κ απο οτι ειδα εβαλες το κοντο τελικο καλυτερο τελικα τι πιστευεις :?: :?: [/quot
δεν ειδα καμια διαφορα κοντο μακρι στα 400 μετρα δεν ξερο αν πεζεται κατι αλλο
στο δυναμομετρο το εβαλες? η απλα το εβαλες κ ετρεξε
ουτε ο οδηγος σου ειπε τιποτα
τα αλογα και ο χρονος που τελιονει μια δηναμομετρηση ηταν ο ιδιος στον αγωνα δεν την κρατουσα και δεν ειχαμε μετρο συνκρησης εγω την εντηποση ομως οτι με την κοντη φορτωνει καλητερα στον δρομο
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010