| Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! | |
|
+18Black Eagle tolinio magfaria tati x4m3n0s Agelosgm mike Painterz AggelosK8 kahi karagio kostaskr6 valentino46 totoulis nasos-v riderspower kontos 750 Barberis 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 12:20 | |
| Λοιπόν χθές στη συνάντηση που είχαμε για τα αυτοκόλητα με τον Νασο και τα υπολοιπα παιδια,εκανα μια πρόταση για να μαζευόμαστε καπου μια φορα την εβδομαδα για καφέ-μπυρίτσα ή και οτιδήποτε αλλο,κουβεντούλα και χαβαλέ για την τρέλα που μας εννόνει και λέγεται suzuki!! Οπότε όσοι και όποιοι θέλε και ενδειαφέρεστε κάντε την πρότασή σας για.. 1)Μέρος και μαγαζί 2)Ημερα 3)Ωρα ΑΛΛΑ επειδή το έργο το εχω ξαναδεί σε προηγούμενες εμπειρίες μου για τετοια θέματα (και δεν νομιζω οτι ειμαι ο μόνος) παρακαλώ πολυ οι προτάσεις να γίνονται όσο το δυνατον με συνεση και σκεψη ωστε να μή φτάσουμε σε σημείο να υπάρχουν εντάσεις μεταξύ μας. 1)Το μερος και το μαγαζί που θα μαζευόμαστε θα πρέπει όσο το δυνατόν να είναι σε περιοχή που να μοιράζοντε οι αποστάσεις (σαφώς είναι αδύνατο να ικανοποιηθούμε όλοι οσο αφορα τις αποστάσεις αλλα τουλαχιστον ας προσπαθήσουμε!) 1β)Το μαγαζί θα πρέπει να διαθέτει καποιο χωρο σταθμευσης με άμεση οπτική επαφή απο το σημείο που θα καθόμαστε και τους λόγους τους ξέρετε πιστευω και δεν νομίζω οτι πρεπει να τους εξηγήσω! 2)3)Η ημέρα και ωρα (η δική μου προταση) πιστεύω οτι καλο θα ήταν καποια καθημερινή για το λόγο οτι σαβα/κυριακο πολλοί απο εμας θα θέλουν πέρα απο τρακντέις και λοιπές ασχολίες, να πάνε καπου με τα γυναικόπαιδα τους ή οτιδήποτε άλλο που θα πρέπει να κανουν οπότε και θα είναι αδύνατο να βρεθούμε.Όσο για την ώρα (πάλι η προτασή μου) θα έλεγα απο τις 9 και μετα αναλόγος την ημέρα συνάντησης. Αυτά τα ολίγα όσοι ενδειαφέρεστε ανοίξτε τα χαρτιά σας!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 14:55 | |
| το σωστο ειναι να γνωριζομαστε και να ανταλαζουμε αποψεις!!!!!!!!οσοι ειμαστε αθηνα πιστευω οτι οπου και να πουμε ,αρκει να εχουμε χωρο σταθμευσεις, βολευει.αν ο καιρος ειναι καλος μπορουμε να κανονιζουμε να μοιραζομαστε τις αποστασεις και με τους υπολοιπους φιλους που ειναι εκτος αθηνας!!!!!!!!αν και εργαζομαι συνηθως απογευμα εκτος απο παρασκευη εως κυριακη που το προγραμμα μου ειναι λιγο πιο χαλαρο. | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 15:04 | |
| Εγω στο δικο μου εχω χωρο μπροστα αλλα δεν ξερω κατα ποσο βολευει η αποσταση ο νικος ο ΤRE ξερει...ειναι στο χαλανδρι.....χωρο μπροστα εχει βεβαια μαζευονται κ αλλα club οπως καποιοι με 4Χ4 και κατι αλλοι με γουρουνες παλι...παρκιν μπροστα ακριβως εχει και motors tv εχει.... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 15:06 | |
| - riderspower έγραψε:
- Εγω στο δικο μου εχω χωρο μπροστα αλλα δεν ξερω κατα ποσο βολευει η αποσταση ο νικος ο ΤRE ξερει...ειναι στο χαλανδρι.....χωρο μπροστα εχει βεβαια μαζευονται κ αλλα club οπως καποιοι με 4Χ4 και κατι αλλοι με γουρουνες παλι...παρκιν μπροστα ακριβως εχει και motors tv εχει....
πες παραπανω πραγματα αν ειναι να παμε καπου ας παμε σε καποιον απο εδω αφου υπαρχει η υποδομη | |
|
| |
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 15:19 | |
| - nasos-v έγραψε:
- riderspower έγραψε:
- Εγω στο δικο μου εχω χωρο μπροστα αλλα δεν ξερω κατα ποσο βολευει η αποσταση ο νικος ο ΤRE ξερει...ειναι στο χαλανδρι.....χωρο μπροστα εχει βεβαια μαζευονται κ αλλα club οπως καποιοι με 4Χ4 και κατι αλλοι με γουρουνες παλι...παρκιν μπροστα ακριβως εχει και motors tv εχει....
πες παραπανω πραγματα
αν ειναι να παμε καπου ας παμε σε καποιον απο εδω αφου υπαρχει η υποδομη Το μαγαζι βρισκεται στη οδο Ηρακλειτου 71 στο χαλανδρι και λεγεται DELIGHT CAFE εχει ακριβως μπροστα χωρο παρκιν για τις μοτο μας που το καλοκαιρι μαλιστα τις εχουμε ακριβως στο 1 μετρο μπροστα μας το χειμωνα λογο τσαμαριας ειναι στα 2 μετρα και ειναι πολυ κοντα στην Πεντελη. http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=486145.04&initialCenterY=4208673.795&initialZoomLevel=2 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 15:29 | |
| Ξεχασα να πω οτι μπορουμε να βλεπουμε το motogp και τους υπολοιπους αγωνες η αλλιως αν δεν εχει αγωνα κανα motors tv | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 15:30 | |
| στο χαλανδρι που περιπου?????????????εγω δεν εχω προβλημα!!!!!!!!!! και με το παπι φτανω !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 15:48 | |
| το ειδα στον χαρτη. εφοσον ειναι δικο μας και εχει και παρκιν +1000 οποιος εχει αλλη προταση ας την πει. οσο αφορα μερα και ωρα?????????????? | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 16:13 | |
| μπραβο παιδες πολυ καλη ιδεα!!!!!!!!!!!!! εγω ειμαι μεσα οπου και να κανονιστει το μερος συναντησης. που θα γινει κατι τετοιο ειναι πολυ ωραιο να ανταλλαζεις αποψεις με ανθρωπους που δεν εχεις δει ποτε σου και το σημαντικο ειναι εκτος οτι κανεις καινουργιους φιλους μαθαινεις και παρα μα παρα ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!! | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 17:58 | |
| Ουτε εγω εχω προβλημα με το χαλανδρι , θα χοραμε ολοι | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 19:12 | |
| εεε το νου σας να επιτρεπετε το καπνισμα για να μην εχουμε προβλημα εμεις οι θεργιακλιδες | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 19:19 | |
| μπραβο παιδια πολυ καλη ιδεα αλλα να ανακοινωνουμε 3-4 μερεσ νωριτερα ετσι ωστε να το βλεπουν ολοι(και οχι μονο οσοι μπενουν καθε μερα) και να προλαβαινουμε να κανονισουμε το προγραμμα μας | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Τετ 20 Οκτ 2010, 19:24 | |
| | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 00:56 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:14 | |
| κωστα για παρκιν δεν πιστευω να εννοεις τον πεζοδρομο γιατι ο καφες θα μας βγαινει 85 80 η κληση και 5 ο καφες οσο για τις μερες συμφωνω Σ.Κ ειναι ενταξει και παρασκευη ακομη γιατι μεσα στην εβδομαδα μας παει................ | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Περιστερι - Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : Μεγαλος για τετοια... Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2009
| |
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:39 | |
| | |
|
| |
kahi Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:42 | |
| | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 08:10 | |
| Το καλυτερο πιστευω ειναι καθημερινη μετα την δουλεια μας ενα χαλαρωτικο καφεδακι μεσα στην εβδομαδα ειναι καλη ιδεα.Τωρα για ΣΚ οποιος θελει θα υπαρχει ενημερωση οτι θα ειναι εκει ειτε για να αραξει ειτε για να δει τον αγωνα (motogp).Η προταση του kahi για το μπουρναζι ειναι δικοπο μαχαιρι διοτι ολοι οι σεριφηδες κανουν λεζαντες γυρω απο την πλατεια Μπουρναζιου. | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 09:37 | |
| Παντως θα γινει χαμος οταν μαζευομαστε :P οχι σαν τους ducatiδες που μαζευοντε 3 και ο κουκος σε μια καφετερια που σκαω τις κυριακες!!! Λοιπον να το επισπευσουμε να γνωριστουμε για να εχουμε και αμεση επαφη πια για τις γνωμες μας!!!!!!Και με τα αυτοκολλητακια θα γινουμε το πιο αλητεια FORUM:P | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 10:59 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- Το καλυτερο πιστευω ειναι καθημερινη μετα την δουλεια μας ενα χαλαρωτικο
καφεδακι μεσα στην εβδομαδα ειναι καλη ιδεα.Τωρα για ΣΚ οποιος θελει θα υπαρχει ενημερωση οτι θα ειναι εκει ειτε για να αραξει ειτε για να δει τον αγωνα (motogp).. Μαζί με την πρόταση του Kontos750 που εγραφε (μπορουμε κατα καιρους να αλλαζουμε για να ταλαιπορουμαστε ολοι το ιδιο....θεληση να υπαρχει!!!!!!!!!!) είναι και η δική μου αποψη!Βέβαια θα ήταν καλο,γιατι όχι,να στηρίξουμε δικούς μας ανθρώπους όπως το παιδι στο χαλανδρι και τον kahi που εχει τον αδερφό του. Επίσης θα πρέπει να έχουμε κατα νού οτι επειδή ερχεται χειμώνας θα πρέπει το μερος που θα μαζευόμαστε να έχει και κατα καποιο τρόπο μια ευκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο (τουλαχιστον για τους πολυ χειμερινους μήνες Δεκ-Ιαν-Φεβρ). Βέβαια να κάνουν και αλλα παιδια προτασεις για καποιο μαγαζί και θα έλεγα την αρχική απόφαση για το που θα καταλήξουμε να την πάρει η Διαχειριστική ομάδα ή να γίνει υπο μορφή δημοσκοπησης! | |
|
| |
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 11:19 | |
| παιδια κυριακες παντα υπαρχουν υποχρεωσεις γυναικες -παιδια-βολτες καμια πιστα οποτε δεν θα εχει τοσο συμμετοχη τσεκαρισμενο ειναι οτι η καλυτερη μερα για συναντιση ειναι η τεταρτη απο εμπερια που ημουν κ παραμενο μελος κ υπευθινος αυτοκινητιστικης λεσχης
χωρις να εχω κανενα προβλημα με το μερος καλο ειναι να βρουμε δυο μαγαζια που να πηγαινουμε παντα εκει γιατι στο μελον καποιοι θα γρινιαξουν οτι εγω μενω πχ ραφηνα κ ερχομαι παντα χαλανδρι η περιστερη ας δουμε περιπου που υπαρχει ογκος μελων κ παιζουμε αναλογος παντως ειναι μια τελεια ιδεα να γινονται συναντισης τα μελη ερχονται ποιο κοντα | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 11:43 | |
| - mike έγραψε:
- παιδια κυριακες παντα υπαρχουν υποχρεωσεις γυναικες -παιδια-βολτες καμια πιστα οποτε δεν θα εχει τοσο συμμετοχη τσεκαρισμενο ειναι οτι η καλυτερη μερα για συναντιση ειναι η τεταρτη απο εμπερια που ημουν κ παραμενο μελος κ υπευθινος αυτοκινητιστικης λεσχης
χωρις να εχω κανενα προβλημα με το μερος καλο ειναι να βρουμε δυο μαγαζια που να πηγαινουμε παντα εκει γιατι στο μελον καποιοι θα γρινιαξουν οτι εγω μενω πχ ραφηνα κ ερχομαι παντα χαλανδρι η περιστερη ας δουμε περιπου που υπαρχει ογκος μελων κ παιζουμε αναλογος παντως ειναι μια τελεια ιδεα να γινονται συναντισης τα μελη ερχονται ποιο κοντα +1000 θα συμφωνησω με τον Μιχαλη.Ας πεσουν κι'αλλες ιδεες αλλα προς το παρων κραταμε αυτα τα 2 μαγαζια και την ημερα Τεταρτη!Για ωρα πιστευω κατα τις 8.30 με 9 ειναι ιδανικη! | |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 12:28 | |
| πολυ καλη ιδεα ας κλεισουμε μερα και ωρα να βολευει και το που υπαρχουν παρα πολλα ωραια μερη!!!!! | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! Πεμ 21 Οκτ 2010, 12:39 | |
| Να κλείσουμε αλλα,τι,μονο αυτοι οι 5-10 ειμαστε?Οι υπολοιποι τι λένε?Δεν ενδειαφερεται κανεις? | |
|
| |
| Πρόταση εβδομαδιέου καφέ-συνάντησης του gixxer.gr! | |
|