| Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 00:50 | |
| Μολις μπηκα σπίτι μου μετα απο μια απιστευτη ταλεπωρια.Το λοιπον,κατα τις 10 η ωρα το βραδυ ξεκινησα να παω μια βολτίτσα με το 600 μου.Ολα καλα,μεχρι την συμβολή της λεωφόρου αθηνών και κηφησού για όσους γνωριζουν απο αττικη οπου βγαίνοντας για κατευθυνση προς Πειραια το μηχανακι μου εκανε δυο συνεχόμενα "ρεταρίσματα" στα οποια δεν έδωσα ιδιαιτερη σημασια,εφοσον δεν είχα και καποια ενδειξη στο καντραν,οπότε και συνεχισα βγαινοντας όμως πλεον στον κηφησο και μολις στα 200 μετρα αλλαζω απο 3η σε 4η και ψιλο ανοιγω και η μηχανη ΣΒΗΝΕΙ .Τιποτα σβησε,πεθανε,ουτε φωτα,ουτε καντραν τίποτα σαν να ειχες σβησει την μηχανή απο το κλειδι. Αφου το μετεφερα σπρωχτό μεχρι το σπίτι ενος φίλου,κοιταξαμε μπαταρια,ψαξαμε σφαλειες,βγαλαμε εγκεφαλο,τιποτα δεν ξαναπήρε ποτε μπροστα,ουτε καν να δωσει λίγο ρευμα,τίποτα.Επίσης το στροφόμετρο έχει παραμεινει κολημενο στις 4χλστρ. Εχω ξενερώσει απίστευτα.Τι μπορει να είναι?Εχει κανεις καποια εμπειρία απο κατι τετοιο?Οποια βοήθεια και γνώμη καλοδεχούμενη.. Υ.Γ Να πώ οτι το μηχανακι δέν εχει συναργερμο. | |
|
| |
adrenalinestavros Normal gixxer
Τόπος : THESSALONIKI Αριθμός μηνυμάτων : 122 Hμερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:19 | |
| [quote="Barberis"]Μολις μπηκα σπίτι μου μετα απο μια απιστευτη ταλεπωρια.Το λοιπον,κατα τις 10 η ωρα το βραδυ ξεκινησα να παω μια βολτίτσα με το 600 μου.Ολα καλα,μεχρι την συμβολή της λεωφόρου αθηνών και κηφησού για όσους γνωριζουν απο αττικη οπου βγαίνοντας για κατευθυνση προς Πειραια το μηχανακι μου εκανε δυο συνεχόμενα "ρεταρίσματα" στα οποια δεν έδωσα ιδιαιτερη σημασια,εφοσον δεν είχα και καποια ενδειξη στο καντραν,οπότε και συνεχισα βγαινοντας όμως πλεον στον κηφησο και μολις στα 200 μετρα αλλαζω απο 3η σε 4η και ψιλο ανοιγω και η μηχανη ΣΒΗΝΕΙ .Τιποτα σβησε,πεθανε,ουτε φωτα,ουτε καντραν τίποτα σαν να ειχες σβησει την μηχανή απο το κλειδι. Αφου το μετεφερα σπρωχτό μεχρι το σπίτι ενος φίλου,κοιταξαμε μπαταρια,ψαξαμε σφαλειες,βγαλαμε εγκεφαλο,τιποτα δεν ξαναπήρε ποτε μπροστα,ουτε καν να δωσει λίγο ρευμα,τίποτα.Επίσης το στροφόμετρο έχει παραμεινει κολημενο στις 4χλστρ. Εχω ξενερώσει απίστευτα.Τι μπορει να είναι?Εχει κανεις καποια εμπειρία απο κατι τετοιο?Οποια βοήθεια και γνώμη καλοδεχούμενη.. Υ.Γ Να πώ οτι το μηχανακι δέν εχει συναργερμο. Η μπαταρια καλη ειναι; Μου το εκανε κ εμενα (σε αλλο μηχανακι),αλλαξα μπαταρια κ εστρωσε.Επισης σε γνωστο με busa 08 τον ειχε καψει μια ασφαλεια κ τον αφησε με κολλημενα κοντερ. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:33 | |
| το στροφομετρο γυριζει οταν ανοιγεις διακοπτη????σε v strom που εμεινε ετσι νεκρο αλλαξαμε μπαταρια και ανορθωτη, γιατι δεν εδινε σωστα και ολα ο.κ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 01:44 | |
| - Barberis έγραψε:
- Μολις μπηκα σπίτι μου μετα απο μια απιστευτη ταλεπωρια.Το λοιπον,κατα τις 10 η ωρα το βραδυ
ξεκινησα να παω μια βολτίτσα με το 600 μου.Ολα καλα,μεχρι την συμβολή της λεωφόρου αθηνών και κηφησού για όσους γνωριζουν απο αττικη οπου βγαίνοντας για κατευθυνση προς Πειραια το μηχανακι μου εκανε δυο συνεχόμενα "ρεταρίσματα" στα οποια δεν έδωσα ιδιαιτερη σημασια,εφοσον δεν είχα και καποια ενδειξη στο καντραν,οπότε και συνεχισα βγαινοντας όμως πλεον στον κηφησο και μολις στα 200 μετρα αλλαζω απο 3η σε 4η και ψιλο ανοιγω και η μηχανη ΣΒΗΝΕΙ .Τιποτα σβησε,πεθανε,ουτε φωτα,ουτε καντραν τίποτα σαν να ειχες σβησει την μηχανή απο το κλειδι.
Αφου το μετεφερα σπρωχτό μεχρι το σπίτι ενος φίλου,κοιταξαμε μπαταρια,ψαξαμε σφαλειες,βγαλαμε εγκεφαλο,τιποτα δεν ξαναπήρε ποτε μπροστα,ουτε καν να δωσει λίγο ρευμα,τίποτα.Επίσης το στροφόμετρο έχει παραμεινει κολημενο στις 4χλστρ.
Εχω ξενερώσει απίστευτα.Τι μπορει να είναι?Εχει κανεις καποια εμπειρία απο κατι τετοιο?Οποια βοήθεια και γνώμη καλοδεχούμενη..
Υ.Γ Να πώ οτι το μηχανακι δέν εχει συναργερμο. Δες μήπως έχει κόψει κάποιο στοιχείο η μπαταρία,αν μπορείς μέτρησε την με ένα πολύμετρο. Αν δεν δίνει καθόλου ρεύμα μόλις γυρνάς τον διακόπτη μάλλον η μπαταρία θα είναι. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 03:51 | |
| για πες ρε φιλε barberi ποιο μοντελο 600 εχεις γιατι καποια παιδεια απο το forum ειχαν μια συζητηση για τους ανορθοτες τους μηπως βγει καμια ακρη αν κ εγω πιστευω οτι ειναι απο μπαταρια. αν θελεις ερχομε αυριο να το μετρισουμε με ενα πολυμετρο κ με μια μπαταρια που εχω καβατζα να δουμε τι γινετε εχεις πμ με το τηλ μου | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 09:52 | |
| Ευχαριστώ όλους,σήμερα το πρωί πηγα στον Καπερνέκα,μου μετρησε με πολύμετρο τη μπαταρια και... δυστυχως όλα καλα με την μπαταρία .Τελικώς το μηχανακι εμεινε εκει για να δουμε τί θα γίνει. Κωστή ευχαριστώ πολυ για το ενδειαφέρον,παρ'όλα αυτα το τηλ. σου θα το κρατησω για τους μελλοντικούς καφέδες! Υ.Γ Το μηχανακι ειναι τελος του '06,ελπιζω να μην παμε για ανορθωτη γιατι θα τραβαω τα μαλια μου! | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 12:58 | |
| Τα μάθαμε τα μαντατα,Γ@ΜW τους ανορθωτες. 200 το κερατο μου. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 13:16 | |
| βρες την συζητηση για τους ανορθωτες,καποια παιδια ειχαν προβλημα λογο υπερθερμανσης.διαβασε την συζητηση να δεις αν υπαρχει λυση στο προβλημα σου!!!!!!!!!!για να μην ξανα βγαλει προβλημα. | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
| |
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 13:44 | |
| τωρα που εγινε πες στον μαστορα σου να του αλλαξει θεση.φανταζομαι τον ειχε στο ψυγειο. | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 17:52 | |
| Ξεμπέρδεψα προσωρινά.. η λύση ήρθε απο ένα κατάστημα επι της πέτρου ράλη όπου και βρήκα μετ. ανορθωτή suzuki στην τιμή των 70ευρω. - kontos 750 έγραψε:
- τωρα που εγινε πες στον μαστορα σου να του αλλαξει θεση.φανταζομαι τον ειχε στο ψυγειο.
Τωρα Γιαννο όσον αφορά τον μάστορα δεν θα ήθελα να ανοίξω το στόμα μου γιατί παρα τις καλες κριτικές που ειχα διαβάσει στο φόρουμ με απογοήτευσε πλήρως και πολυ απλα δεν ξαναπατάω. Υ.Γ Την αλλαγη θεσης θα την κάνω μόνος μου. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 18:02 | |
| τυχερος εισαι!!!!!!!!!!για μαστορα αν εχεις ξεμεινει σου προτεινω τον δικο μου αν θελεις με pm.αν πιανουν τα χερια σου αλλαξε το μονο σου,πιστευω οτι δεν θα ειναι δυσκολο....... | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. Πεμ 21 Οκτ 2010, 18:38 | |
| για στειλε μου να τον εχω υπ'οψη μου! | |
|
| |
| Παρακαλώ την βοήθεια σας- Έμεινα. | |
|