| Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED | |
|
+4martza GIXXERAKIAS T.R.E kentaurosk8 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 11:31 | |
| Καλημέρες παίδες. Μες στη βδομάδα θέλω να βάλω τρόμπες φρένου-συμπλέκτη Brembo RCS 19. Θα αλλαχθεί και το σωληνάκι του συμπλέκτη (μιας και έχω Κ8 με υδραυλικό), θα παίξει και κανα ποτηράκι υγρών rizoma αν δώ κάτι ωραίο και ούτω καθ εξής. Το θέμα μου και κόλλημa είναι άλλο. Ενώ τα έλεγα με τον μάστορα μου είπε οτι θα μου αφήσει τον γνήσιο διακόπτη του συμπλέκτη πάνω καθώς η RCS δέν έχει δικό της διακόπτη αλλά επειδή δεν μοντάρεται στην RCS θα είναι κάπoυ δίπλα χώρια και για να μιζάρω δεν θα συμπλεκτάρω αλλά θα πατάω μόνο τον διακόπτη.... Δεν μου αρέσει αυτό το σενάριο καθόλου. Ξέρετε μήπως κάποια λύση (μάλλον ο JimK7 & TRE που έχουν Κ7 να το έχουν κάνει ήδη) να μπεί ο διακόπτης κάπως εργοστασιακά για να συμπλεκτάρω κανονικά? Ευχαριστώ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kentaurosk8 στις Πεμ 05 Απρ 2012, 15:49, 1 φορά | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 12:03 | |
| | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 12:07 | |
| Nικο αν δεν θες τετοιες πατεντες δωστην μου εμενα βρε μην χαλιεσαι τοσο,να σε δωκω την μαμα να εισαι τζετ....αν θες δωσε μου και του φρενου να σε δωσω την μαμα να ταιριαζουν και πιο ωραια μεταξυ τους. | |
|
| |
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 12:39 | |
| για εμενα νικο αμα θες παρε την βιδα που παει στο σωληνακι κ ειναι κ βαλβιδα βγαζει δυο καλοδια απο κατο κ τα ενωνεις κ ειναι σουπερ εγω αυτο εχω κανει την εχει ο σπηλιοτης κ εχει καποθ 10-12 ευρουλακια Υ.Γ: να εχει μια τρυπα γιατι ειναι για ενα σωληνακι | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 14:40 | |
| Μάγκες ευχαριστώ όλους. Ο τύπος μου είπε κάτι οτι οι afterάδικοι διακόπτες πχ σαν αυτόν που λέτε δίνουν λανθασμένο χάρτη ταχύτητας (νεκρά απ ότι μου είπε) και γι αυτό να επιλέξω τον μαμά. Βέβαια μου ακούγεται λίγο κοκοψόψαρο αυτό..... Άρα με διακοπτάκι τέτοιο δεν θα έχω κανένα θέμα? | |
|
| |
Κωσταςηρακλειο Adv. gixxer
Όνομα: : kostas Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 563 Αγωνιζόμενος : oxi pia Hμερομηνία εγγραφής : 17/05/2009
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 16:12 | |
| ι rsc για φρένο εχει δικό της διακόπτη τώρα για συμπλέκτη δεν ξέρω αλλά λογικά θα έχει και αυτή.. | |
|
| |
martza Normal gixxer
Όνομα: : ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Τόπος : καπου στον παλανητη γη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 148 Αγωνιζόμενος : σταματηστε να ζηλευετε τα ασπρα!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/11/2009
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 18:21 | |
| o καστορας συγνωμη λαθος ο μαστορας σου κανει λαθος για εμενα παρε η μπουκαλακι με διοκοπτη η αυτο που σου ειπα παραπανω κωστα εμενα η τρομπα του συμπλεκτη(rsc) δεν ειχε διακοπτη επανω. νικο κανενα προβλημα δεν θα εχεις κ εγω το εχω πανω στο μχνακι ολα οκ!!!! να κ μια φοτο για να καταλαββεισ τι λεω. | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 18:40 | |
| Σωστά όπως κάνουμε με το πίσω φρένο όταν δεν παίζει ελατήριο σε after μαρσπιέ. Κι εγώ αυτό έλεγα αλλά είχα την αντιπαράθεση του "όχι σωστού χάρτη ταχύτητας".... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 24 Οκτ 2010, 19:01 | |
| Παίδες 1000 ευχαριστώ. Αύριο κι όλας μπαίνουν οι RCS με εργοστασιακή ευλάβεια. Άκου εκεί θα πατάω το σουιτσάκι με το δάχτυλο... Δημήτρη ήμουν σίγουρος γι αυτό που λές και έτσι κατάλαβα οτι μου λέει κοκοψόψαρα!!!! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Σαβ 30 Οκτ 2010, 20:51 | |
| Τελικά το κανα με βαλβίδα σαν την παραπάνω. Αρχικά δούλεψε αλλά μόλις τα υγρά φούσκωσαν λίγο.... FI !!! Έβγαλε καμιά 6άρα φορές και οι κωδικοί ήταν για υψηλό ρελαντί τη μία και για βραχυκυκλωμένο την άλλη. Φρίκη!!! Μίλησα και με TRE και Νάσο και σε όλους είχε δουλέψει σωστά. Τελικά έβαλα κάτω απο το ποτηράκι του υγρού ένα διακοπτάκι Push και όλα ΟΚ. Ο λόγος για το FI ήταν οτι απο τη μία ο εγκέφαλος είχε μια ταχύτητα μέσα και κάποιες στροφές και απο την άλλη ο διακόπτης της τρόμπας έστελνε νεκρά. Ξέρεις κανείς διακόπτη με παρπάνω bar? Σκεφτείτε οτι ένα πόντο πάταγα τον συμπλέκτη και έβαζα μπρος. Ευτυχώς FI τέλος... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Σαβ 30 Οκτ 2010, 21:07 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Ο λόγος για το FI ήταν οτι απο τη μία ο εγκέφαλος είχε μια ταχύτητα μέσα και κάποιες στροφές και απο την άλλη ο διακόπτης της τρόμπας έστελνε νεκρά.
Τέλος καλό όλα καλά,αλλά αυτό που λες μου φαίνεται λίγο περίεργο... Θα γεφυρώσω μόνιμα τον δικό μου συμπλέκτη να δω τι θα κάνει... | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Σαβ 30 Οκτ 2010, 21:09 | |
| Νίκο έχω δει και εγώ FI για αυτό το λόγο αλλά ήταν σε busa 08 | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Σαβ 30 Οκτ 2010, 21:17 | |
| - Oikopedofagos έγραψε:
- Νίκο έχω δει και εγώ FI για αυτό το λόγο αλλά ήταν σε busa 08
Άρα έχει θέμα στα μηχανάκια που έχουν αυτόματο ρελαντί? Όπως και να'χει Kentaure μήπως ήταν καλύτερο να βγάλεις λίγα υγρά? | |
|
| |
martza Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Σαβ 30 Οκτ 2010, 22:50 | |
| (sugnomi gia ta latinika alla kati epathe o ypologistis k den gyrnaei se ellinika)
mporei na mhn exei ginei kali eksaerosi apo kato ston sumplekti k emena moy eixe bgalei f1 alla eytege i eksaerwsei giati diabaze synexeia patimeno ton symplekti k to diabaze gia lathos koita k auto | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 31 Οκτ 2010, 00:25 | |
| | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Κυρ 31 Οκτ 2010, 12:14 | |
| @ TRE: Νικόλα και να έβγαζα λίγο υγρό πάλι θα φούσκωνε σε πιο ψηλές θερμοκρασίες. Σκέψου οτι προχθές το βράδυ και χτές το πρωί είχε ψωλόκρυο και πάλι μετά απο 5 λεπτά λειτουργίας πέταγε σφάλμα. @ Matza: Γεράσιμε το τσεκάραμε και όλα κομπλέ απο εξαέρωση. Άσε που δεν το έκανε απο την αρχή αλλά μετα που φούσκωνε. @ JimK7: Το πιό πιθανό είναι αυτό που λές. Μου έκανε εντύπωση που ίσα ίσα που πάταγα τον συμπλέκτη και έπαιρνε μπρος. (μισό πόντο) Θα μιλήσω με τον προμηθευτή της βαλβίδας και θα δώ | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED Σαβ 23 Αυγ 2014, 03:40 | |
| Τυχαία έπεσα σε αυτό το ποστ και μιάς και αυτό δεν το είχα σκεφτεί. Έχω ήδη παραγγείλει διακόπτη για το φρένο. Ο ίδιος διακόπτης χρησιμοποιείται και για τον συμπλέκτη; Σε επιλογή που είχα ανάμεσα σε brembo,goodrich και άλλη μία μάρκα, πήρα brembo.
Κένταυρε,τι έιναι το διακοπτάκη push; Έχει κάτι push διακοπτάκια η ISR αλλά δεν έχω καταλάβει πού χρησιμεύουν. | |
|
| |
| Τα φώτα σας με RCS 16 Συμπλέκτη - UPDATED | |
|