| κυριακη 24-10-10 μεγαρα | |
|
+21stavrosrodo andRewR Oikopedofagos opoulian Kydo T.R.E mistiriodis_tsantakias Transporter lakisman46 JIMK7 κολτρέϊν GSX-R 1000 GIXXERAKIAS Hamamatsu okeanos teo46 AggelosK8 gianni nktr mike nasos-v 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 12:00 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 12:08 | |
| | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 13:58 | |
| Μπραβο παιδια! Οντως περάσαμε καλά... Δεν μιλήσαμε πολυ γιατι ειχα ερθει με παρέα, και δεν ηθελα να τους εγκαταλείψω.... Η μερα ηταν απιθανη για τετοιου ειδους περιπέτειες και εγω κατέβηκα σε χρόνους στο 1.14 περίπου... (οι γρηγοροι - ανεβηκαν, οι αργοι - κατέβηκαν, τυχαίο? δεν νομίζω!!!!). Δεν ξερω αν ειδατε καμμια γυρα με τους αγωνιζόμενους αλλά εγω οταν ειδα πως γυριζε ο Κοντομάρος!!!! Απίθανη εισοδο στην πλατεία και κόφτες μεσα στη στροφη και στην έξοδο... Πως στο καλο το κρατάει κάτω το μηχανάκι ετσι ρε γαμΩτο??? και πως "αλλάζει" στο S πριν την πλατεία???? Απίθανος!!! Απο πληροφορίες (χρονομετρο Ζαφειροπουλος) γυρναγε στο 0.58!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 14:07 | |
| ενταξει... αυτος ο κοντομαρος σε κανει να νιωθεις πολυ κουλαδι ,οταν το κοιτας να περνει την κ8-κ9 ειναι για πολλα το ατομο.. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 18:22 | |
| - nasos-v έγραψε:
- ενταξει... αυτος ο κοντομαρος σε κανει να νιωθεις πολυ κουλαδι ,οταν το κοιτας να περνει την κ8-κ9
ειναι για πολλα το ατομο.. Nασο δεν θελω να το παιζω ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης αλλα και εσυ με ξενο μοτο και χορηγειες σε λαστιχα,συμμετοχες,βελτιωσεις κτλ. ισως να γυρνουσες σε παραπλησιους χρονους. Να με συγχωρησετε, αλλα ρε παιδια αυτος ο τοπος εχει ανθρωπους με ταλεντο και διαθεση, αλλα χωρις βοηθεια ποσο να αντεξεις.......... Πηγαινουν μπροστα οσοι εχουν λιγο.... ΔΟΝΤΙ και ΤΣΕΠΗ παραπανω......... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 18:29 | |
| +1000 στον σταυρο ...παρα πολα παιδια αξιζουνε περισοτερα ...και δεν εχουνε νικιαση κ σπιτι διπλα στης σερρες για να πιγενουυνε στην πιστα καθε μερα ....διστιχος τα πραματα ειναι πολυ αδικα στην ελαδα με της ελαχιστες χοριγιες :( | |
|
| |
GIORGIO7 Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 104 Αγωνιζόμενος : INTERNATIONAL MOTODROME OF TYMPAKI Hμερομηνία εγγραφής : 24/06/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 19:24 | |
| Φιλε andRewR αυτο που ακουγες στην στροφη και την εξοδο ηταν το traction του BAZZAZ που εχει βαλει ο Κοντομαρος. Παρεπιπτοντως ειναι τρελο τιμονι αλλα ενα επιπεδο κατω απο τον κορυφαιο Γιαννη Μπουστα | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 19:40 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- ενταξει... αυτος ο κοντομαρος σε κανει να νιωθεις πολυ κουλαδι ,οταν το κοιτας να περνει την κ8-κ9
ειναι για πολλα το ατομο.. Nασο δεν θελω να το παιζω ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης αλλα και εσυ με ξενο μοτο και χορηγειες σε λαστιχα,συμμετοχες,βελτιωσεις κτλ. ισως να γυρνουσες σε παραπλησιους χρονους. Να με συγχωρησετε, αλλα ρε παιδια αυτος ο τοπος εχει ανθρωπους με ταλεντο και διαθεση, αλλα χωρις βοηθεια ποσο να αντεξεις.......... Πηγαινουν μπροστα οσοι εχουν λιγο.... ΔΟΝΤΙ και ΤΣΕΠΗ παραπανω......... σταυρο σιγουρα αν δεν εχεις στο μυαλλο σου το , "πωπω αν κανει και φυγει τωρα ,την γ@μησαμε" σιγουρα θα γυρισεις καλητερα. και το οτι ,οσα μπορουμε να εξηκονομησουμε πανε σε λαστιχα ,βενζινες συμετοχες, για να εχουμε οσο γινετε πιο συχνη επαφη με την πιστα , σε κανουν να συμβηβαζεις καταστασεις. δεν βαζεις πχ τα καλητερα λαστιχα αλλα αυτα που ειναι αρκετα καλα και αντεχουν παραπανω. και ολα αυτα κοστιζουν σε δευτερολεπτα απο εκει και περα ομως ,ενας ανθρωπος που μπαινει και γυρναει 1.00 και κατω, εκτος απο αυτα θελει και ταλεντο-αντερα-χερια δεν το θεωρω ευκολο να οδηγας ετσι που χρειαζεται για να κατεβει εκει ο χρονος και δεν νομιζω οτι μπορουν να το κανουν πολλοι για αυτο και τον θαυμαζω σαν οδηγο, και οχι βεβαια μονο αυτον.... - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- +1000 στον σταυρο ...παρα πολα παιδια αξιζουνε περισοτερα ...και δεν εχουνε νικιαση κ σπιτι διπλα στης σερρες για να πιγενουυνε στην πιστα καθε μερα ....διστιχος τα πραματα ειναι πολυ αδικα στην ελαδα με της ελαχιστες χοριγιες :(
η ζωη ειναι παντα αδικη στεφανε....... αλλα αν δεν κουνησουμε και τον κ@λο μας , τιποτα δεν μας χαριζετε | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 20:19 | |
| Οσο και να συμφωνω για τις ελαχιστες χορηγιες στην Ελλαδα,αλλο τοσο ειμαι της αποψης οτι αν δεν κανεις κατι εσυ,κανεις δεν θα σε προσεξει.Σιγουρα τα πολλα λεφτα πηγαινουν σε ηδη φτασμενους,και καθολου σε 'επενδυσεις',αλλα ας μην περιμενουμε να ερθουν και να μας παρουν απο το χερακι για να μας κανουν οδηγους.Μπορει του Κοντομαρου να του εχουν 2 R1 με τα laptop πανω να τον περιμενουν,αλλα το παιδι τρεχει supermoto τοσα χρονια.Και αν δεν μας κανει ο Κοντομαρος,ας παμε στον (κατα την γνωμη μου) καλυτερο αναβατη στην Ελλαδα ολων των εποχων,τον Μπουστα,που για να τρεχει ο Γιαννης,ο πατερας του μεχρι και υποθηκη το σπιτι τους εβαλε,και δαπανησε οσα ειχε και δεν ειχε για να προχωρησει.Αν δεν κουνησεις τον κωλο σου,προκοπη δεν γινετε που λεει και ο Νασος... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 20:53 | |
| - jimmyjp έγραψε:
- Οσο και να συμφωνω για τις ελαχιστες χορηγιες στην Ελλαδα,αλλο τοσο ειμαι της αποψης οτι αν δεν κανεις κατι εσυ,κανεις δεν θα σε προσεξει.Σιγουρα τα πολλα λεφτα πηγαινουν σε ηδη φτασμενους,και καθολου σε 'επενδυσεις',αλλα ας μην περιμενουμε να ερθουν και να μας παρουν απο το χερακι για να μας κανουν οδηγους.Μπορει του Κοντομαρου να του εχουν 2 R1 με τα laptop πανω να τον περιμενουν,αλλα το παιδι τρεχει supermoto τοσα χρονια.Και αν δεν μας κανει ο Κοντομαρος,ας παμε στον (κατα την γνωμη μου) καλυτερο αναβατη στην Ελλαδα ολων των εποχων,τον Μπουστα,που για να τρεχει ο Γιαννης,ο πατερας του μεχρι και υποθηκη το σπιτι τους εβαλε,και δαπανησε οσα ειχε και δεν ειχε για να προχωρησει.Αν δεν κουνησεις τον κωλο σου,προκοπη δεν γινετε που λεει και ο Νασος...
και εγω συμφωνω μαζι σας αλλα δεν διαβασατε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εγραψα,,,, Πηγαινουν μπροστα οσοι εχουν λιγο.... ΔΟΝΤΙ και ΤΣΕΠΗ παραπανω......... Παιδες επειδη εχω επαφη με αγωνες και με εξοδα ξερω τι λεω...... ειναι μεγαλο προνομιο και αβαντα να ξερεις οτι σπασει-χαλασει-διαλυσει.... ζαμανφου...... και αλλο να κλαις αυτο που γινε ο κωλος σου κουμποτρυπα για να εχεις οπως το χεις. Σαφως τα παιδια που αναφερετε εχουν ταλεντο.... οπως ομως και πολλοι αλλοι που δεν ξερετε γιατι δεν ειχαν μπαμπαδες η' θειες να τους βοηθησουν και να χωσουν τα φραγκα.Το ιδιο πραμα λεμε με διαφορετικα λογια.Τα ταλεντα ξεκιναν την πρακτικη απο μικρες ηλικιες και αμα δεν υπαρχει κοκοκοψαρο απλα δεν θα το δει κανεις παρα μονο οταν μεγαλωσει και φτασει πχ. στην ηλικια του Χ Νασου που μαμιεται απο το πρωι στην δουλεια για να εχει τα προς το ζειν.... | |
|
| |
jimmyjp Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Μεγαρα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Του χρονου!!! Hμερομηνία εγγραφής : 30/11/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 21:09 | |
| Δεν ειπα οτι λες το αντιθετο,προς θεου!Απλα συμφωνησα και εγω με τον Νασο,και πιστευω πως οσα και να σου δωσουν,απο ενα σημειο και μετα εσυ κανεις την διαφορα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Τετ 27 Οκτ 2010, 22:55 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- jimmyjp έγραψε:
- Οσο και να συμφωνω για τις ελαχιστες χορηγιες στην Ελλαδα,αλλο τοσο ειμαι της αποψης οτι αν δεν κανεις κατι εσυ,κανεις δεν θα σε προσεξει.Σιγουρα τα πολλα λεφτα πηγαινουν σε ηδη φτασμενους,και καθολου σε 'επενδυσεις',αλλα ας μην περιμενουμε να ερθουν και να μας παρουν απο το χερακι για να μας κανουν οδηγους.Μπορει του Κοντομαρου να του εχουν 2 R1 με τα laptop πανω να τον περιμενουν,αλλα το παιδι τρεχει supermoto τοσα χρονια.Και αν δεν μας κανει ο Κοντομαρος,ας παμε στον (κατα την γνωμη μου) καλυτερο αναβατη στην Ελλαδα ολων των εποχων,τον Μπουστα,που για να τρεχει ο Γιαννης,ο πατερας του μεχρι και υποθηκη το σπιτι τους εβαλε,και δαπανησε οσα ειχε και δεν ειχε για να προχωρησει.Αν δεν κουνησεις τον κωλο σου,προκοπη δεν γινετε που λεει και ο Νασος...
και εγω συμφωνω μαζι σας αλλα δεν διαβασατε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εγραψα,,,, Πηγαινουν μπροστα οσοι εχουν λιγο.... ΔΟΝΤΙ και ΤΣΕΠΗ παραπανω......... Παιδες επειδη εχω επαφη με αγωνες και με εξοδα ξερω τι λεω...... ειναι μεγαλο προνομιο και αβαντα να ξερεις οτι σπασει-χαλασει-διαλυσει.... ζαμανφου...... και αλλο να κλαις αυτο που γινε ο κωλος σου κουμποτρυπα για να εχεις οπως το χεις. Σαφως τα παιδια που αναφερετε εχουν ταλεντο.... οπως ομως και πολλοι αλλοι που δεν ξερετε γιατι δεν ειχαν μπαμπαδες η' θειες να τους βοηθησουν και να χωσουν τα φραγκα.Το ιδιο πραμα λεμε με διαφορετικα λογια.Τα ταλεντα ξεκιναν την πρακτικη απο μικρες ηλικιες και αμα δεν υπαρχει κοκοκοψαρο απλα δεν θα το δει κανεις παρα μονο οταν μεγαλωσει και φτασει πχ. στην ηλικια του Χ Νασου που μαμιεται απο το πρωι στην δουλεια για να εχει τα προς το ζειν.... στραυρο καταλαβαινω τι λες... σιγουρα χρειαζονται και αυτο που λες ΔΟΝΤΙ και ΤΣΕΠΗ παραπανω......... αλλα αφου θεωρισουμε το ταλεντο δεδομενο.. οσο για αυτο "ειναι μεγαλο προνομιο και αβαντα να ξερεις οτι σπασει-χαλασει-διαλυσει.... ζαμανφου....καπως ετσι πρεπει να ειναι ο παραδεισος της πιστας... | |
|
| |
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Πεμ 28 Οκτ 2010, 00:34 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Πεμ 28 Οκτ 2010, 00:58 | |
| - andRewR έγραψε:
- Μπραβο παιδια! Οντως περάσαμε καλά...
Δεν ξερω αν ειδατε καμμια γυρα με τους αγωνιζόμενους αλλά εγω οταν ειδα πως γυριζε ο Κοντομάρος!!!! Απίθανη εισοδο στην πλατεία και κόφτες μεσα στη στροφη και στην έξοδο... Πως στο καλο το κρατάει κάτω το μηχανάκι ετσι ρε γαμΩτο??? και πως "αλλάζει" στο S πριν την πλατεία????
Απίθανος!!! Απο πληροφορίες (χρονομετρο Ζαφειροπουλος) γυρναγε στο 0.58!!!! Αυτό που άκουγες δεν ήταν κόφτες αλλά Bazzaoκατάσταση.Το traction δουλεύει υπερωρίες σε αυτή την στροφή. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Παρ 29 Οκτ 2010, 08:43 | |
| Κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει το ταλεντο του Κοντομαρου.Ειναι σιγουρα ενας πολυ καλος οδηγος και μην ξεχναμε Πρωταθλητης του 09.Γενικα ο πρωταθλητισμος και οι θεσεις δεν ερχονται απο μονες τους. Χρειαζονται αφθονος χρονος,αυτοσυγκεντρωση σε αυτο που κανεις και παρα μα παρα πολλες θυσιες,ειτε αφορα τον μηχανοκινητο ειτε τον κλασσικο αθλητισμο. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Παρ 29 Οκτ 2010, 18:25 | |
| οκ τοτε
ειναι πολυ γρηγορο. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Παρ 29 Οκτ 2010, 23:58 | |
| τελικά παντού ρε πούστη μου...ποιος την έχει μεγαλύτερη... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Σαβ 30 Οκτ 2010, 00:11 | |
| η περισοτερι που τρεχουνε ομος δεν ειναι αξιοι και απλος εχουνε λευτα κ δοντι οοπος λεει κ ο σταυρος ...και δυστιχος το εχω δει κ εγω απο μεσα ....ολα τα αλλα που λεμε ειναι γαρνιτουρες | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: κυριακη 24-10-10 μεγαρα Σαβ 30 Οκτ 2010, 10:18 | |
| - T.R.E έγραψε:
Ξέρω τι γρανάζωμα φοράει ο Οikopedofagos αλλά επίσης ξέρω ότι γυρνάει και με 3η στο κιβώτιο και όχι με 2α... Νικόλα, το γρανάζωμα σου καθορίζει με ποιά ταχύτητα στο κιβώτιο θα δουλεύεις στη πίστα. Δεν σημαίνει ότι το μοτό είναι πιο γρήγορο και δυνατό. Εάν θες να δεις πόσο δυνατό είναι το μετράς στο δρόμο | |
|
| |
| κυριακη 24-10-10 μεγαρα | |
|