landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Αλλαγη ψυκτικου υγρου. Δευ 25 Οκτ 2010, 21:20 | |
| Εκανα χαζομαρα και εβαλα νερο στο παραφλου απο την βιασυνη μου οταν ειχα κανει σερβις. τωρα θελω να βγαλω ολο το παλιο και να βαλω μονο παραφλου.. πιστευω οτι θα κανω καλη δουλεια. γτ δε μου κολλαει οτι εβαλα νερο στο παραφλου!!! η κουκλα μου ειναι κ7 750. μονο βγαζω το κολλαρο και απλα φευγει το παλιο,μετα ξαναβαζω κολλαρο και συμπληρωνω παραφλου??? απ οσο ξερω δεν εχει καποια βαλβιδα εξαερισμου στο οταν κανεις αυτη τη διαδικασια. κανω λαθος??? ρωταω για ν μην κανω καμια πατατα.... | |
|
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ψυκτικου υγρου. Δευ 25 Οκτ 2010, 21:55 | |
| Λυσε πλαστικα μην σου γινουν ολα χαλια και ναι απο το κολαρο το κανεις, κοιταξε στο repair manual σου δειχνει αναλυτικα. Α επισης οταν το αδειασεις γεμισε το μονο με απιονισμενο νερο (κουνα καλα αριστερα δεξια κοιτα να γεμισει καλα δηλαδη) και βαλτη μπροστα να ανεβασει λιγο θερμοκρασια να δουλεψει η αντλια. Στη συνεχεια αδειασε το, ξανακαντο αλλη μια και μετα συμπληρωσε το παραφλου θα καθαρισει και η ανλτια σου! Μην σφυξεις πολυ το κολαρο θα σου θα σου φαει δοντια του σφηκτηρα :!: | |
|
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ψυκτικου υγρου. Κυρ 31 Οκτ 2010, 19:27 | |
| παιδια εγω απο που μπορω να δω την σταθμη του παραφλου στο κ5? πρεπει να σικωσω το ρεζερβουαρ? | |
|
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγη ψυκτικου υγρου. Κυρ 31 Οκτ 2010, 19:35 | |
| - boutser έγραψε:
- παιδια εγω απο που μπορω να δω την σταθμη του παραφλου στο κ5? πρεπει να σικωσω το ρεζερβουαρ?
αν κοιταξεις στο δεξι πλαστικο απο την μεσα μερια(της ροδας) θα δεις το παγουρακι και την σταθμη του.Εχει ''παραθυρακι''. | |
|