Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
το μεγάλο θέμα ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Κώστα Πολίτη και επιτέλους η δικαίωση αυτού του οδηγού μετά από τόσες ατυχίες σε όλα αυτά τα χρόνια που θα είχε τόσα πρωταθλήματα. Ο Μπεγνής δεν το συζητάμε προσαρμογή και πρωτάθλημα με τη μία....(ρπμ στη μία ρόδα το ροενάκι μπροστά στους χρονομέτρες) Αυτά και καλή συνέχεια
*η κάμερα μπήκε τελευταία στιγμή και την είχαμε στηρίξει πρόχειρα και για αυτό έκανε στην εικόνα σχέδια από το κούνημα χαρακτηριστικές στιγμές: στο 1.11-1.12 η γραμμή από το λάστιχο στο πλασσάρισμα της κ1 έξοδος από κ11 για κ1 με 1η και τέρμα γκάζι με 2 αλλαγές αλλαγές wsbk τα σκασίματα της εξάτμισης και το παιχνίδι με τα μαζέματα του Στρατά μετά το 4:00 λεπτό
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
Ωραια εκλεισε λοιπον και ο τελευταιος αγωνας του πρωταθληματος!Δεν μπορεσα να ανεβω λογω υποχρεωσης αν και δεν μπορω να πω περασα πολυ καλα και στον Κλασικο Μαραθωνιο,αξιζε να το ζησω,γιορτη φανταστικη,κατι αναλογο με τις δικες μας γιορτες του Παννεληνιου Πρωταθληματος!
Πω πω, πως τους περνάει έτσι στην Κ11!!! Θυμάμαι από παλιά ο Μπούστας έστριβε με 1η εκεί. Άρα πάει με 2α σχεδόν παντού, βάζει για λίγο 3η πριν την παρατεταμένη και ξανά 3η πριν την 9. Μετά για λίγο 4η πριν τη 10, κατέβασμα δύο ταχυτήτων στη 10 και άλλη μία πριν στρίψει την 11. Και στην ευθεία μπροστά βάζει μέχρι 3η και ξανά 2α για την Κ1.
Σούπερ.....
Θυμήθηκα τα παλιά... :(
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
συγχαριτιρια σε ολους μηχανικους αναβατες οικογενειες αναβατων κ οσους αγαπανε το αθλημα
μια τεραστια μουτζα στους υπευθινους για την τελεια οργανωση την τελεια χαραξη του ταπητα τα βιραζ της λευκες γραμες στην μεση της πιστας κ ολα τα αλλα μαυρα χαλια που δεν φενονται
έτοιμο και το video από τις μαγικές miniDV κάμερες που πήραμε η μπροστά δεν δούλεψε λόγω μη φόρτισης της μπαταρίας
περισσότερα video από το trackbike σε μία εβδομάδα
αυτο ειναι RR1000?Τετοιο στροφαρισμα εχω ακουσει πολυ λιγες φορες για τον οδηγο δεν χρειαζονται σχολια..... και βεβαια συγχαρητηρια σε ολους τους αγωνιζομενους του πρωταθληματος. Αντε και στους δικους μας του χρονου(τα γρηγορα παιδια του φορουμ).
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
nktr η καμερα ειναι καλη, την εχω και εγω. Να σε ρωτισω ομως μηπως ξερεις. Εμενα τραβαει οση ωρα την βαλω, μονο που μου τα κοβει σε 3λεπτα τα βιντεο. Ξερεις πως την κανεις να τραβαει μονοκοματο το βιντεακι?