Greek GSX-R forum
pc iii p.commander? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
pc iii p.commander? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

pc iii p.commander? Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
pc iii p.commander? Poll_l10pc iii p.commander? Poll_c10pc iii p.commander? Poll_r10 
JIMK7
pc iii p.commander? Poll_l10pc iii p.commander? Poll_c10pc iii p.commander? Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

pc iii p.commander?

Πήγαινε κάτω 
+5
T.R.E
gat0s
Oikopedofagos
stavrosrodo
ripseventh
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

pc iii p.commander? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΔευ 08 Νοε 2010, 18:41

τοποθετησα στο κ5 μου(1000)το pciii usb κ ενα φιλτρακι ΚΝ yioupi Nα ρωτηξω βρε παιδια το εν λογω κομαντο καταργει τους οποιους χαρτες ανα ταχυτητα που εχει η μαμα ecu και δουλευει το μηχανακι με εναν χαρτη..? δλδ αυτον που περνας εσυ...η αλλο πραγμα ειναι αυτο? aswew
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΔευ 08 Νοε 2010, 19:14

ripseventh έγραψε:
τοποθετησα στο κ5 μου(1000)το pciii usb κ ενα φιλτρακι ΚΝ yioupi Nα ρωτηξω βρε παιδια το εν λογω κομαντο καταργει τους οποιους χαρτες ανα ταχυτητα που εχει η μαμα ecu και δουλευει το μηχανακι με εναν χαρτη..? δλδ αυτον που περνας εσυ...η αλλο πραγμα ειναι αυτο? aswew
αν δεν εχεις αντικοφτη, ΟΧΙ, δεν καταργει τους μαμα χαρτες απλα ''παταει'' επανω τους,ουσιαστικα τους παραποιει.Δηλαδη βαζωντας ενα +10 βαζεις στην ουσια τα μπεκ να μεινουν +10% περισσοτερο χρονο απο οσο δινει ο μαμα εγκεφαλος την συγκεκριμενη στιγμη.(βεβαια για να κανεις χαρτη χρειαζεται ειτε δυναμομετρο ειτε αναλυτη καυσαεριου στο δρομο-wideband).Aν δουλεψεις με ετοιμους χαρτες που δινει η dynojet σιγουρα θα πηγαινει χειροτερα απο πριν.
αν εχεις αντικοφτη τοτε θα ''πατας'' πανω στην χαρτογραφηση(μειγμα-αβανς) μονο της 5-ης ταχυτητας.Ο αντικοφτης ''καταργει'' τους υπολοιπους χαρτες. kapelo
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΔευ 08 Νοε 2010, 19:49

stavrosrodo έγραψε:
ripseventh έγραψε:
αν δεν εχεις αντικοφτη, ΟΧΙ, δεν καταργει τους μαμα χαρτες απλα ''παταει'' επανω τους,ουσιαστικα τους παραποιει.Δηλαδη βαζωντας ενα +10 βαζεις στην ουσια τα μπεκ να μεινουν +10% περισσοτερο χρονο απο οσο δινει ο μαμα εγκεφαλος την συγκεκριμενη στιγμη.(βεβαια για να κανεις χαρτη χρειαζεται ειτε δυναμομετρο ειτε αναλυτη καυσαεριου στο δρομο-wideband).Aν δουλεψεις με ετοιμους χαρτες που δινει η dynojet σιγουρα θα πηγαινει χειροτερα απο πριν.
αν εχεις αντικοφτη τοτε θα ''πατας'' πανω στην χαρτογραφηση(μειγμα-αβανς) μονο της 5-ης ταχυτητας.Ο αντικοφτης ''καταργει'' τους υπολοιπους χαρτες. kapelo
Στυρο δεν εχω βαλει αντικοφτη μονο αυτα που ειπα πριν..το θεμα ειναι οτι χαρτη εχω παρει αυτον που προτεινει η dynojet....ειναι σιγουρο οτι δεν θα δουλευει μ αυτον...κ αν οχι προτεινεις κατι αλλο sos βεβαια δεν το χω βγαλει εξω να συγκρινω τι παιζει δεν βοηθαει κ ο καιρος!
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΔευ 08 Νοε 2010, 19:53

ripseventh έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
ripseventh έγραψε:
Στυρο δεν εχω βαλει αντικοφτη μονο αυτα που ειπα πριν..το θεμα ειναι οτι χαρτη εχω παρει αυτον που προτεινει η dynojet....ειναι σιγουρο οτι δεν θα δουλευει μ αυτον...κ αν οχι προτεινεις κατι αλλο sos βεβαια δεν το χω βγαλει εξω να συγκρινω τι παιζει δεν βοηθαει κ ο καιρος!
κ κατι αλλο να ρωτησω..με τον χαρτη της dyno θα χει κανα προβλημα το μοτερ(φτωχο η πλουσιο μειγμα) trampala
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΔευ 08 Νοε 2010, 20:24

ripseventh έγραψε:
ripseventh έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
ripseventh έγραψε:
κ κατι αλλο να ρωτησω..με τον χαρτη της dyno θα χει κανα προβλημα το μοτερ(φτωχο η πλουσιο μειγμα) trampala
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, συνηθως παρα ειναι πλουσιοι οι ετοιμοι, οποτε μαλλον θα καις λιγακι βενζινη παραπανω και χωρις λογο.
Οπως σου εγραψα παραπανω θες δυναμομετρο η' καυσαναλυτη στο δρομο. kapelo
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΔευ 08 Νοε 2010, 20:29

stavrosrodo έγραψε:
ripseventh έγραψε:
ripseventh έγραψε:
stavrosrodo έγραψε:
ripseventh έγραψε:
Δεν νομιζω να εχεις προβλημα, συνηθως παρα ειναι πλουσιοι οι ετοιμοι, οποτε μαλλον θα καις λιγακι βενζινη παραπανω και χωρις λογο.Ok Σταυρο καλυτερα να βαλω και το τελικο κ να παω μια κ καλη σε δυναμομετρο μιας κ δεν υπαρχει εδωκ πρεπςι να το παω αθηνα ωστε να ρυθμιστει σωστα....δεν μου ειπες μ το τελικο σου το πειρε ο φιλος σου?
Οπως σου εγραψα παραπανω θες δυναμομετρο η' καυσαναλυτη στο δρομο. kapelo
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 17:08

Εκανα και εγω καποιες μετρησεις στο μηχανακι( pciii+KN+τελικο mivv gp) να δω τι γινεται, να αναφερω οτι χαρτη εχω βαλει προτεινομενο της dynojet.το πειραματοζωο ηταν ενα καβα+08. :bball:Xθες αλαξα τον χαρτη με εναν λιγο πιο πλουσιο και επισης αλαξα και καποιες τιμες σε μια ρυθμιση που δινει το pciii για την αντλια καυσιμου και εκει εχει καποιες ρυθμισεις προτεινομενες(δεν το χω κανει δοκιμη ακομη)γνωριζει κανεις κατι γ αυτο?ειναι οκ να τις αλαξεις η θα παρουμε καμια αντλια στην αμασχαλη. fotia
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

Άντρας Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 377
Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 17:35

Δεν είχα ποτέ προιόντα της dynojet αλλά μου φαίνεται δύσκολο έως αδύνατο να επεμβαίνεις στην αντλία καυσίμου, μέσω p.c. Μήπως είναι τπτ άλλο???????????

ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 17:42

Ναι ναι εχει μια κρυφη ρυθμιση οπου μπορεις να πειραξεις την αντλια καυσιμου το καναμε χθες με φιλο που ασσος στα προγραμματα γενικως.
gat0s
Hero gixxer
Hero gixxer
gat0s

Άντρας Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1831
Αγωνιζόμενος : Sleep
Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 17:44

ΔΕν εχω ξανακουσει τετοια βλακια.Δεν μπορεις να επεμβεις στην αντλεια βενζινης μεσο παραλληλου εγκεφαλου.
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 17:55

ripseventh, το κοίταξα λίγο και πρέπει να αναφέρεσαι σε αυτό
http://www.powercommander.com/downloads/Support-Released/PCIIIUSB/Manuals/AcceleratorPump.pdf

Αν κατάλαβα καλά με την εφαρμογή αυτή,κάνεις fuel enrichment ανάλογα το ρυθμό που μεταβάλεις την τιμή του TPS, και ουδεμία σχέση έχει με την αντλία καυσίμου.

Κοινώς είναι άλλη μία δυνατότητα του pc.
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 18:00

Oikopedofagos έγραψε:
ripseventh, το κοίταξα λίγο και πρέπει να αναφέρεσαι σε αυτό
http://www.powercommander.com/downloads/Support-Released/PCIIIUSB/Manuals/AcceleratorPump.pdf

Αν κατάλαβα καλά με την εφαρμογή αυτή,κάνεις fuel enrichment ανάλογα το ρυθμό που μεταβάλεις την τιμή του TPS, και ουδεμία σχέση έχει με την αντλία καυσίμου.

Κοινώς είναι άλλη μία δυνατότητα του pc.
ναι ναι αυτο καναμε enable. Δλδ με αυτες τισ τιμες τι ακριβως ρυθμιζεις και τι ποσοστο πρεπει να ειναι εφοσον τις πειραξε?
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 18:09

Όλα τα κόλπα στο βωμό του fuel enrichment.... file file
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 18:11

T.R.E έγραψε:
Ρε νικολα δεν γινεσαι πιο σαφης κ για μας που δεν γνωριζουμε τα κολπα study
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 18:15

ripseventh έγραψε:
T.R.E έγραψε:
Ρε νικολα δεν γινεσαι πιο σαφης κ για μας που δεν γνωριζουμε τα κολπα study

Aν δεν κάνεις μια καυσανάλυση τι να πούμε?
Oikopedofagos
Normal gixxer
Normal gixxer
Oikopedofagos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 18:16

Ακριβώς τι κάνει η Dynojet με αυτό δεν το ξέρω, αφού δεν τα έχω δουλέψει.

Πάντως αποκλείεται να πάρεις την αντλία καυσίμου στο χέρι.

Από ότι κατάλαβα(μπορεί να είμαι και λάθος) ρυθμίζεις το ΔTPS, αν ο φίλος σου είναι νευρικός οδηγός επιλέγεις μεγάλο fuel increase ώστε να πνίγεται το μηχανάκι από καύσιμο και να του την χαρίζει από τα ανοιγοκλεισίματα, απτην άλλη αν οδηγεί στρωτά θεωρώ ότι η ρύθμιση αυτή είναι άχρηστη, μιας και ο μαμά εγκέφαλος έχει ήδη μέσα χάρτη για την εξομάλυνση του απότομου ανοίγματος του γκαζιού.

Όπως και ναχει ασχολείσαι με λεπτομέρειες

Το κόλπο και περιμένω επιβεβαίωση από τον T.R.E file file
είναι να βάλεις τον χάρτη που δίνει η dynojet για το μηχανάκι με την εξάτμιση που έχει και μετά να του πατήσεις ένα -20 παντού από ότι δίνει η dynojet. Βγαίνει μια βόλτα και επιστρέφει χαρούμενος
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 18:33

Αυτα τα καναμε στο δικο μου κ5 και οχι σε φιλου.Τωρα για καυσαναληση να ανοιξει λιγο ο καιρος κ λεω να του κανω για να τα δουμε ολα αυτα πιο σωστα αλλα σε ποιον?
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΚυρ 20 Φεβ 2011, 19:11

ripseventh έγραψε:
Αυτα τα καναμε στο δικο μου κ5 και οχι σε φιλου.Τωρα για καυσαναληση να ανοιξει λιγο ο καιρος κ λεω να του κανω για να τα δουμε ολα αυτα πιο σωστα αλλα σε ποιον?

καλα λογια ακουγονται για
Τον Μονο ειναι κ εξουσιοδοτημενο suzuki mototechnology.gr(εγω εκει θα το παω μαλλον για δυναμομετρηση)εχω ενα φιλο μου γνωστο που δουλευει εκει!
στην Μαδρα ο ΝΙκολαιδης οπου ειναι με την technomoto συνεργατης! http://www.t2ne.gr/

δεν εχω παει σε κανεναν αλλα ακουγονται τα καλυτερα για αυτους τους 2!
mixalhsk6
Normal gixxer
Normal gixxer
mixalhsk6

Άντρας Όνομα: : mixalhs
Τόπος : peiraias-keratsini
Αριθμός μηνυμάτων : 133
Αγωνιζόμενος : oxi akoma.......apo toy xronoy...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΠαρ 27 Μάης 2011, 16:09

γεια σε ολλους μια ερωτησει ο αντικοφτης χριαζεται αν φορας pciii η να τον βγαλω???
https://www.facebook.com/group.php?gid=120198658831&ref=mf
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΠαρ 27 Μάης 2011, 16:46

ripseventh έγραψε:
Ναι ναι εχει μια κρυφη ρυθμιση οπου μπορεις να πειραξεις την αντλια καυσιμου το καναμε χθες με φιλο που ασσος στα προγραμματα γενικως.

Φαντάζομαι εννοεί το accelerator pump. Καμία σχέση με τρόμπα καυσίμου... Απλά το ονομάσανε έτσι γιατί εξομοιώνει τη λειτουργία της τρόμπας επιτάχυνσης στα καρμπιρατέρ... Πολύ μικρή διαφορά στη πράξη.
http://www.meremetis.gr/
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΠαρ 27 Μάης 2011, 16:53

Κ σε μας που ειναι ψεκαστα γτ την εχει την ρυθμιση βρε παιδια? Να το κανω disable δηλαδη Δημητρη?
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΠαρ 27 Μάης 2011, 17:36

Κοίταξε, σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούσε πρόβλημα... αλλά θα το είχες καταλάβει πιστεύω μέχρι τώρα.
Αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα για ορισμένες στροφές του κινητήρα να ψεκάσει έξτρα καύσιμο, δηλαδή υπο καθεστώς εξόδου μιας στροφής να έχεις πιο δυνατή έξοδο ακριβώς σημείο που χουφτώνεις δυνατά το γκάζι. Εγώ και στα αγωνιστικά, και στα δικά μου δεν είχα δει κάποια σοβαρή διαφορά.
http://www.meremetis.gr/
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΠαρ 27 Μάης 2011, 22:02

οκ!θα ξανακοιταξω μια ακομη τις τιμες που δινει και βλεπουμε! euxaristo
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 22:04

Παιδια ξερει κανεις οταν βαλεις Zero map στο pciii το μηχανακι δουλευει με τον μαμα εγκεφαλο η πρεπει να το αφαιρεσεις τελειως το καμαντο και απ τις φυσες για να γινει αυτο?
Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: pc iii p.commander?   pc iii p.commander? EmptyΤρι 07 Ιουν 2011, 22:33

ripseventh έγραψε:
Παιδια ξερει κανεις οταν βαλεις Zero map στο pciii το μηχανακι δουλευει με τον μαμα εγκεφαλο η πρεπει να το αφαιρεσεις τελειως το καμαντο και απ τις φυσες για να γινει αυτο?

τοτε δεν επεμβαινει καθολου το κομαντερ κ δουλευει με μαμα μειγματα!

pc iii p.commander?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Διαφορες POWER COMMANDER
» power commander V
» power commander

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com