| pc iii p.commander? | |
|
+5T.R.E gat0s Oikopedofagos stavrosrodo ripseventh 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: pc iii p.commander? Δευ 08 Νοε 2010, 18:41 | |
| τοποθετησα στο κ5 μου(1000)το pciii usb κ ενα φιλτρακι ΚΝ Nα ρωτηξω βρε παιδια το εν λογω κομαντο καταργει τους οποιους χαρτες ανα ταχυτητα που εχει η μαμα ecu και δουλευει το μηχανακι με εναν χαρτη..? δλδ αυτον που περνας εσυ...η αλλο πραγμα ειναι αυτο? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| |
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Δευ 08 Νοε 2010, 19:49 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Δευ 08 Νοε 2010, 19:53 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Δευ 08 Νοε 2010, 20:24 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Δευ 08 Νοε 2010, 20:29 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 17:08 | |
| Εκανα και εγω καποιες μετρησεις στο μηχανακι( pciii+KN+τελικο mivv gp) να δω τι γινεται, να αναφερω οτι χαρτη εχω βαλει προτεινομενο της dynojet.το πειραματοζωο ηταν ενα καβα+08. :bball:Xθες αλαξα τον χαρτη με εναν λιγο πιο πλουσιο και επισης αλαξα και καποιες τιμες σε μια ρυθμιση που δινει το pciii για την αντλια καυσιμου και εκει εχει καποιες ρυθμισεις προτεινομενες(δεν το χω κανει δοκιμη ακομη)γνωριζει κανεις κατι γ αυτο?ειναι οκ να τις αλαξεις η θα παρουμε καμια αντλια στην αμασχαλη. | |
|
| |
Oikopedofagos Normal gixxer
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 17:35 | |
| Δεν είχα ποτέ προιόντα της dynojet αλλά μου φαίνεται δύσκολο έως αδύνατο να επεμβαίνεις στην αντλία καυσίμου, μέσω p.c. Μήπως είναι τπτ άλλο???????????
| |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 17:42 | |
| Ναι ναι εχει μια κρυφη ρυθμιση οπου μπορεις να πειραξεις την αντλια καυσιμου το καναμε χθες με φιλο που ασσος στα προγραμματα γενικως. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 17:44 | |
| ΔΕν εχω ξανακουσει τετοια βλακια.Δεν μπορεις να επεμβεις στην αντλεια βενζινης μεσο παραλληλου εγκεφαλου. | |
|
| |
Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 377 Hμερομηνία εγγραφής : 25/05/2009
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 17:55 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 18:00 | |
| - Oikopedofagos έγραψε:
- ripseventh, το κοίταξα λίγο και πρέπει να αναφέρεσαι σε αυτό
http://www.powercommander.com/downloads/Support-Released/PCIIIUSB/Manuals/AcceleratorPump.pdf
Αν κατάλαβα καλά με την εφαρμογή αυτή,κάνεις fuel enrichment ανάλογα το ρυθμό που μεταβάλεις την τιμή του TPS, και ουδεμία σχέση έχει με την αντλία καυσίμου.
Κοινώς είναι άλλη μία δυνατότητα του pc. ναι ναι αυτο καναμε enable. Δλδ με αυτες τισ τιμες τι ακριβως ρυθμιζεις και τι ποσοστο πρεπει να ειναι εφοσον τις πειραξε? | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 18:11 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 18:15 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 18:16 | |
| Ακριβώς τι κάνει η Dynojet με αυτό δεν το ξέρω, αφού δεν τα έχω δουλέψει. Πάντως αποκλείεται να πάρεις την αντλία καυσίμου στο χέρι. Από ότι κατάλαβα(μπορεί να είμαι και λάθος) ρυθμίζεις το ΔTPS, αν ο φίλος σου είναι νευρικός οδηγός επιλέγεις μεγάλο fuel increase ώστε να πνίγεται το μηχανάκι από καύσιμο και να του την χαρίζει από τα ανοιγοκλεισίματα, απτην άλλη αν οδηγεί στρωτά θεωρώ ότι η ρύθμιση αυτή είναι άχρηστη, μιας και ο μαμά εγκέφαλος έχει ήδη μέσα χάρτη για την εξομάλυνση του απότομου ανοίγματος του γκαζιού. Όπως και ναχει ασχολείσαι με λεπτομέρειες Το κόλπο και περιμένω επιβεβαίωση από τον T.R.E είναι να βάλεις τον χάρτη που δίνει η dynojet για το μηχανάκι με την εξάτμιση που έχει και μετά να του πατήσεις ένα -20 παντού από ότι δίνει η dynojet. Βγαίνει μια βόλτα και επιστρέφει χαρούμενος | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 18:33 | |
| Αυτα τα καναμε στο δικο μου κ5 και οχι σε φιλου.Τωρα για καυσαναληση να ανοιξει λιγο ο καιρος κ λεω να του κανω για να τα δουμε ολα αυτα πιο σωστα αλλα σε ποιον? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Κυρ 20 Φεβ 2011, 19:11 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Αυτα τα καναμε στο δικο μου κ5 και οχι σε φιλου.Τωρα για καυσαναληση να ανοιξει λιγο ο καιρος κ λεω να του κανω για να τα δουμε ολα αυτα πιο σωστα αλλα σε ποιον?
καλα λογια ακουγονται για Τον Μονο ειναι κ εξουσιοδοτημενο suzuki mototechnology.gr(εγω εκει θα το παω μαλλον για δυναμομετρηση)εχω ενα φιλο μου γνωστο που δουλευει εκει! στην Μαδρα ο ΝΙκολαιδης οπου ειναι με την technomoto συνεργατης! http://www.t2ne.gr/δεν εχω παει σε κανεναν αλλα ακουγονται τα καλυτερα για αυτους τους 2! | |
|
| |
mixalhsk6 Normal gixxer
Όνομα: : mixalhs Τόπος : peiraias-keratsini Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 133 Αγωνιζόμενος : oxi akoma.......apo toy xronoy... Hμερομηνία εγγραφής : 28/02/2010
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Παρ 27 Μάης 2011, 16:09 | |
| γεια σε ολλους μια ερωτησει ο αντικοφτης χριαζεται αν φορας pciii η να τον βγαλω??? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Παρ 27 Μάης 2011, 16:46 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Ναι ναι εχει μια κρυφη ρυθμιση οπου μπορεις να πειραξεις την αντλια καυσιμου το καναμε χθες με φιλο που ασσος στα προγραμματα γενικως.
Φαντάζομαι εννοεί το accelerator pump. Καμία σχέση με τρόμπα καυσίμου... Απλά το ονομάσανε έτσι γιατί εξομοιώνει τη λειτουργία της τρόμπας επιτάχυνσης στα καρμπιρατέρ... Πολύ μικρή διαφορά στη πράξη. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Παρ 27 Μάης 2011, 16:53 | |
| Κ σε μας που ειναι ψεκαστα γτ την εχει την ρυθμιση βρε παιδια? Να το κανω disable δηλαδη Δημητρη? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Παρ 27 Μάης 2011, 17:36 | |
| Κοίταξε, σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούσε πρόβλημα... αλλά θα το είχες καταλάβει πιστεύω μέχρι τώρα. Αυτό το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα για ορισμένες στροφές του κινητήρα να ψεκάσει έξτρα καύσιμο, δηλαδή υπο καθεστώς εξόδου μιας στροφής να έχεις πιο δυνατή έξοδο ακριβώς σημείο που χουφτώνεις δυνατά το γκάζι. Εγώ και στα αγωνιστικά, και στα δικά μου δεν είχα δει κάποια σοβαρή διαφορά. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Παρ 27 Μάης 2011, 22:02 | |
| οκ!θα ξανακοιταξω μια ακομη τις τιμες που δινει και βλεπουμε! | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Τρι 07 Ιουν 2011, 22:04 | |
| Παιδια ξερει κανεις οταν βαλεις Zero map στο pciii το μηχανακι δουλευει με τον μαμα εγκεφαλο η πρεπει να το αφαιρεσεις τελειως το καμαντο και απ τις φυσες για να γινει αυτο? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: pc iii p.commander? Τρι 07 Ιουν 2011, 22:33 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Παιδια ξερει κανεις οταν βαλεις Zero map στο pciii το μηχανακι δουλευει με τον μαμα εγκεφαλο η πρεπει να το αφαιρεσεις τελειως το καμαντο και απ τις φυσες για να γινει αυτο?
τοτε δεν επεμβαινει καθολου το κομαντερ κ δουλευει με μαμα μειγματα! | |
|
| |
| pc iii p.commander? | |
|