Greek GSX-R forum
MG BIKETEC MANETEΣ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
MG BIKETEC MANETEΣ Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

MG BIKETEC MANETEΣ Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
MG BIKETEC MANETEΣ Poll_l10MG BIKETEC MANETEΣ Poll_c10MG BIKETEC MANETEΣ Poll_r10 
JIMK7
MG BIKETEC MANETEΣ Poll_l10MG BIKETEC MANETEΣ Poll_c10MG BIKETEC MANETEΣ Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

MG BIKETEC MANETEΣ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gnisios
Jr.gixxer

Άντρας Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 31
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010

MG BIKETEC MANETEΣ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: MG BIKETEC MANETEΣ   MG BIKETEC MANETEΣ EmptyΠαρ 12 Νοε 2010, 19:03

Παιδες ιδου οι νεες μανετες που θα εχω απο εβδομαδα, τις γνωριζει κανεις? μου φανηκαν πολυ ποιοτικες,(τις ειδα απο κοντα)

http://www.mg-biketec.com/component/page,shop.product_details/flypage,flypage.tpl/product_id,74/category_id,44/option,com_virtuemart/Itemid,28/

ειναι σπαστες, ρυθμιζομενες, και μπορεις να την κανεις ειτε κοντη ειτε μακρια, με μια βιδουλα που εχει στην αποσπομενη ακρη τις μανετας, οι οποια σε τυχον γρατζουνια ή πτωση αλλαζετε μονο αυτο το κομματι που στοιχιζει γυρω στα 20--30 ευρω...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

MG BIKETEC MANETEΣ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com