Greek GSX-R forum
καλησπερα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
καλησπερα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

καλησπερα - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
καλησπερα - Σελίδα 2 Poll_l10καλησπερα - Σελίδα 2 Poll_c10καλησπερα - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
καλησπερα - Σελίδα 2 Poll_l10καλησπερα - Σελίδα 2 Poll_c10καλησπερα - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

καλησπερα

Πήγαινε κάτω 
+11
JIMK7
thanosk6
SPIROS K4
JIMKO
blade 750
dizaia
nasos-v
κολτρέϊν
gixxermak
webmaster
tromokratis
15 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
DENNIS
Adv. gixxer
Adv. gixxer
DENNIS

Άντρας Όνομα: : ΣΑΚΗΣ
Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω
Αριθμός μηνυμάτων : 692
Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

καλησπερα - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα   καλησπερα - Σελίδα 2 EmptyΔευ 23 Φεβ 2009, 10:14

Ωραιος ο Νασος εκανε οτι καλυτερο,τουμπανο το aprilia!!!!!! :sgdas: :sgdas:
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
thanosk6
Adv. gixxer
Adv. gixxer
thanosk6

Όνομα: : Θανάσης
Τόπος : Ξάνθη
Αριθμός μηνυμάτων : 446
Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα   καλησπερα - Σελίδα 2 EmptyΔευ 23 Φεβ 2009, 11:17

nasos-v έγραψε:
thanosk6 έγραψε:
Δεν έχει πλέον Κ9 δηλαδη στα άμεσα σχέδια Νάσο?? :(

οχι θανο! αν δεις εδω https://gixxer.forumgreek.com/forum-f2/topic-t4-105.htm λεω τους λογους!

Κι εγώ μαζί σου Νάσο, το ξέρω οτι η αγορά είναι πεσμένη, ε δεν θα ξεπουλήσουμε και τα μηχανάκια μας... Μια χαρά supersport ειναι το Mille, μπορεί να μην έχει το διαστημικό γκαζι του Κ7 αλλα στρίβει όπως πρέπει. Η μόνη μου ένσταση είναι γιατί δεν θέλεις να κοιτάξεις για κανένα Κ7-Κ8, το οποίο βέβαια χωράει πολλή κουβέντα.
Παρεμπιπτόντως, έμαθα, απο Apriliaκες πηγές, οτι είχες προβλήματα με το Ohlins που παρήγγειλες. Ελπίζω να το πάρει πίσω ο περίεργος.
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα   καλησπερα - Σελίδα 2 EmptyΔευ 23 Φεβ 2009, 13:09

thanosk6 έγραψε:
nasos-v έγραψε:
thanosk6 έγραψε:
Δεν έχει πλέον Κ9 δηλαδη στα άμεσα σχέδια Νάσο?? :(

οχι θανο! αν δεις εδω https://gixxer.forumgreek.com/forum-f2/topic-t4-105.htm λεω τους λογους!

Κι εγώ μαζί σου Νάσο, το ξέρω οτι η αγορά είναι πεσμένη, ε δεν θα ξεπουλήσουμε και τα μηχανάκια μας... Μια χαρά supersport ειναι το Mille, μπορεί να μην έχει το διαστημικό γκαζι του Κ7 αλλα στρίβει όπως πρέπει. Η μόνη μου ένσταση είναι γιατί δεν θέλεις να κοιτάξεις για κανένα Κ7-Κ8, το οποίο βέβαια χωράει πολλή κουβέντα.
Παρεμπιπτόντως, έμαθα, απο Apriliaκες πηγές, οτι είχες προβλήματα με το Ohlins που παρήγγειλες. Ελπίζω να το πάρει πίσω ο περίεργος.

ολα καλα! κατσε να σταματισουμε εδω γιατι ξεφυγε το θεμα και ο mod θα μας τα ξυρισει lol! lol!
http://www.gixxer.gr
sporoskaterini
Adv. gixxer
Adv. gixxer
sporoskaterini

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Κατερίνη Πιερίας
Αριθμός μηνυμάτων : 440
Αγωνιζόμενος : θλιβερή ιστορία.....
Hμερομηνία εγγραφής : 22/02/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα   καλησπερα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 14 Μαρ 2009, 16:40

tromokratis έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα .ειμαι στην αναμονη του απολυτου οπλου κ8-κ9 καθως πρην απο μερικες μερες αποχορηστικα την πρωιν μηχανη μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy και εβαλα σκοπο να αγορασω ενα gsx-r .ελπιζω να εχω κανει τι σωστη επιλογη .για αφτο το μηχανημα που τοσα εχουν ιποθει

:ouSGUS: :ouSGUS: :ec3c: :ec3c: σε καταλαβαινω men κ εγω κάπως ετσι ειμαι!!!!!!αλλα παω με χιλια για κ9.......
http://www.bikepics.com/members/sporoskaterini/
mouris k9
Normal gixxer
Normal gixxer
mouris k9

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα   καλησπερα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 14 Μάης 2009, 01:28

:ouSGUS: :ouSGUS: :ouSGUS:
mouris k9
Normal gixxer
Normal gixxer
mouris k9

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 93
Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: καλησπερα   καλησπερα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 14 Μάης 2009, 10:05

:ouSGUS: φίλε με το καλό να το παρεις οποιο και να ειναι

καλησπερα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» καλησπέρα σας
» ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
» καλησπερα!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΜΕΛH :: ΝEΟ ΜEΛΟΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com